Ja Arcanum skonczyłem, ale chyba zbytnio sie nie przyłozyłem do tej gry bo moja wizyta w tym swiecie skonczyła sie niezbyt pomyslmie dla niego - mimo iz grałem jako DOBRY. Teraz gram w I of The Dragon i mam z ta gra problem - http://www.tawerna.rpg.pl/forum/viewtop ... 1333#21333
Ciemność jest wieczna, a światłość jest tylko skryciem dla ciemności
A ja dzisiaj ściągnąłem FlyFF fajna gierka online osadzona w klimatach mangowych. Jeśli ktoś chce zapoznać się dokładniej z tą gierką, mogę podać linka.
A ja muszę się przyznać - przestałem grać na kompie
Jedyne co można podciągnąć do grania, to to, że pomagam 3 kumplom w M&M 8 (Jestem chodzącą solucją ^_^)
Do niedawna grałem w MU, ale lagi na głównych serwerach mnie dobijały, teraz przesiadłem się na Lineage II i jest zaje*iście, jakby ktoś chciał pograć to zapraszam na serwer Eckholon
Hm...no, cóż...któżby sądził, że znowu tutaj zawitam?
Witam z powrotem, można by rzecz.
W jakie cRPG (i pochodne) ostatnio pogrywam, jeśli czas pozwala?
Guild Wars, Icewind Dale oraz Fallout2....dwa ostatnie to powrót do zamierzchłych czasów, natomiast GW to taki nietypowy MMORPG (chociaż nim tak na dobrą sprawę nie jest).
Jednakże czas nie pozwala mi się cieszyć praktycznie żadnymi tytułami...
Dobra zmiana: teraz gram w Dragon Warrior Monsters na GBA (pożyczonym), niedługo powrócę do Xenogearsa na PSX-a i Deus Exa na PC, a jak tylko znajdę "czas w międzyczasie" to pogram w Skies of Arcadia i Mars Matrix (nie rpg) na DC.