Fallout 1, Fallout 2, Fallout Tactics

cRPG Corner
ODPOWIEDZ
Suhar
Majtek
Majtek
Kontakt:

Post autor: Suhar »

Ahahahah, [CENZURA] Runiq, wygadam ! = D
Bozar jest przeróbką karabinu snajperskiego Barret M82A1 =]
pozdro ! =D
Some say the end is near.
Some say we'll see armageddon soon.
I certainly hope we will.
I sure could use a vacation from this

Bullshit three ring circus sideshow of
Freaks
Runiq
Bombardier
Bombardier

Post autor: Runiq »

Kurde, Suhar! Miałeś nie mówić! Zepsułeś mi całą zabawę dręczenia innych. :( :P
Kloner
Chorąży
Chorąży
Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/

Post autor: Kloner »

Przyznam się że niewiedziałem ;/ jak snaajperke można na coś takiego przerobić???
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Mafia Radioaktywnych Krów
laRy
Kok
Kok

Post autor: laRy »

M82 na BOZARA za cholere nieprzerobisz :D
a dlaczego?
1. bozar niestrzelal amunicja 0.50 BMG (Browning) a M82 tym wlasnie strzela
2. M82 ma taki odrzut, ze jak ktos by sprobowal wystrzelic z pozycji stojacej to by sie nauczyl latac (to cos wazy cos kolo 15kg i ma dlugosc cos kolo 1,80cm, cos mi sie tak wydaje, ale moge sie mylic bo pisze z pamieci po kilku nieprzespanych nocach :D)
3. jak przy jednym strzale by ludzie latali to pomyslcie co by bylo jak by ktos wygarna taka seria jak z BOZARA :D
Runiq
Bombardier
Bombardier

Post autor: Runiq »

laRy pisze:M82 na BOZARA za cholere nieprzerobisz :D
a dlaczego?
1. bozar niestrzelal amunicja 0.50 BMG (Browning) a M82 tym wlasnie strzela
To jest tylko gra, poza tym skoro jest tam Plasma Rifle, to i Bozar może być ;p.
Suhar
Majtek
Majtek
Kontakt:

Post autor: Suhar »

No więc właśnie. A widziałeś kiedyś takie coś jak Advanced Power Armor, albo Gauss Rifle ? Takich rzeczy w ogóle nie ma. A spójrz na wygląd i zasięg Bozara, to zauważysz że możemy (mamy) rację.
Some say the end is near.
Some say we'll see armageddon soon.
I certainly hope we will.
I sure could use a vacation from this

Bullshit three ring circus sideshow of
Freaks
laRy
Kok
Kok

ja sie niemam nic przeciwko bozarowi i innym rzeczom, ktore w grach niesa realistyczne (no moze czasami... ale tylko jesli to jest przegiecie, a bozar takim niejest :D). mi chodzi o to, ze jak by teoretycznie zrobic cos takiego w realu.

a co do roznych dziwnych pancerzy (no moze nie az takie jak power armour) to zobaczcie to -> http://www.nanotech-now.com/images/US-A ... Hi-med.jpg

to jest taki pancerz co... wiecie co? przeczytajcie tekst Basilusa (rodzina BAZYLa-bardzo-zlego?) napisal w Elixirze fajny tekst, ktory wszystko tlumaczy.
http://neuroshima.elixir.int.pl/articles.php?id=382
Craw
Bosman
Bosman
Numer GG: 5454998

Post autor: Craw »

Ten koles wyglada jak Power Ranger :P

A tak swoja droga, to jest mod do F2 ktory zmienia wiele broni na istniejace w rzeczywistosci zabawki ^^
W koncu Desert Eagle wyglada jak Desert Eagle :P
laRy
Kok
Kok

bylo dosyc duzo modow... byl taki co zmienial wyglad twoich ludzi w zaleznosci jaki armor na sobie mieli. nareszcie druzyna niewygladala jak banda obwiesiow :D (jak ktos twierdzi inaczej to ja powiem jedno slowo: VIC)
Craw
Bosman
Bosman
Numer GG: 5454998

Post autor: Craw »

All right boss :)

Ta, ten mod tez mam zainstalowany. Zreszta ludzie nie ograniczaja sie tylko do modyfikacji istniejacej gry, ale tak jak w przypadku BG2 tworza calkiem nowe przygody ^^

Dla zainteresowanych dwa linki:
http://www.fmc.prv.pl/
http://www.nma-fallout.com/
Ripper
Majtek
Majtek
Kontakt:

Post autor: Ripper »

W fallouta grałem. . . w obydwie czesci . . . nawet w fallout brotherhood of steel (tak sie to chyba pisze). Najbardziej podobała mi sie dwójeczka :P chociaz jedynka była bardziej straszna. Dwójka zauroczyla mnie tym ze jest wiecej lokacji i jakby jest bardziej rozbudowana :] 8)
DESTRACTION TRAUCERS
laRy
Kok
Kok

jedynka byla fajna, ale tam walka byla wazniejsza od gadania, bron energetyczna byla prawie bezuzyteczna, bo jak sie juz do jakiejs giwery dorwales to gra sie prawie konczyla...
ale fall 2, tam mozna bylo gadaniem zrobic prawie tyle samo xp jak walka.

a tactics? tylo walka...
SteeltH
Pomywacz
Kontakt:

Post autor: SteeltH »

Jak bezużyteczna!! Jak plazma rifle dorwałem to kazdego mutanta strzałemw łeb rozwalałem świetnie sie grało ale zbyt mało tych broni w jedynce zeby sie dobrze zabawic nieto co 2 :D:D pełny arsenał czegoż chcec wiecej...
BLACK METAL WAR MACHINE!!!
"Można odejść od swoich bliskich, zaakceptować koniec istnienia, można pożegnać się z życiem, ale najciężej jest pożegnać się z muzyką."
Awatar użytkownika
BLACKs
Tawerniany Cygan
Tawerniany Cygan

Post autor: BLACKs »

Fallout mi się bardzo spodobał, ponieważ ma postapokaliptyczny klimat, jak jeden z moich ulubionych filmów - Mad Max. Gdy w drugiej części znalazłem pojazd, to jeździłem nim po mapie chyba z dwie godziny :lol:. W BoS było to jeszcze lepsze, ponieważ mogłem jeźdźić np. czołgiem po mapie obszaru, a nie świata (to było super :lol:). Ogólnie Fallout to niezwykła seria, która na zawsze pozostanie w mojej pamięci...
Gość

Post autor: Gość »

W Fallout 2 miałem więcej zabawy niż w jedynkę. Przede wszystkim więcej możliwości zwiedzania świata i rozgrywania wątków pobocznych. A w dodatku ciągle pamietam moja ogromną radochę gdy grając pierwszy raz w dwójkę udało mnie się znaleźć pipe-rifle'a :D . W końcu mogłem walić na odległość :!: W jedynce jakoś dużo szybciej znajdowało się broń i nie było to przez to takie nadzwyczajne. :wink: Ale i tak Fallout rządzi.
Kloner
Chorąży
Chorąży
Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/

Post autor: Kloner »

Tak fallout dwa jest bardziej rozbudowany, ale fabuła mi sie bardziej w jedynce podobała
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Mafia Radioaktywnych Krów
Awatar użytkownika
BLACKs
Tawerniany Cygan
Tawerniany Cygan

Post autor: BLACKs »

W jedynkę nie miałem okazji zagrać, ale dwójka i BoS bardzo mi się podobały.
ODPOWIEDZ