Muszą. Tradycja.Tylko czy wszystkie TES-y muszą się zaczynać od tego, że nasz bohater jest czyimś więźniem?
W co teraz gracie?

-
- Mat
Re: Reaktywacja cRPGc: W co teraz gracie?

-
- Bombardier
- Numer GG: 0
Też ostatnio odświeżyłem Morrowinda. Trochę modów i znów mnie wciągnął. Polecam Tamriel Rebuilt.
Bethesda chyba dzieli się po połowie na zdolnych ludzi z pomysłem i kompletnych nieudaczników. To raz objawiają nam coś genialnego, to znowu dają ciała na całej linii.
Mnie zawsze kręciły właśnie relacje między organizacjami w podstawce. Cholernie ciekawe motywy, aż chce się wgłębić w świat. Wątek główny też ma niezłą fabułę, tylko sama rozgrywka jest w nim zrypana, za dużo biegania, no i zakończenie TRAGICZNIE liniowe. Miałem wrażenie że napisali je zupełnie inni ludzie.Podstawka zawsze wydawała mi się nudna - tylko łażenie i nabijanie doświadczenia. Czasami trafia się jakieś lepsze zadanie w gildii ale to i tak za mało.
A Daggerfall? Tradycją jest raczej zawalanie głównego wątku. Początek Obliviona był równie tragiczny co zakończenie Morrowinda.Sir_herrbatka pisze:Muszą. Tradycja.Tylko czy wszystkie TES-y muszą się zaczynać od tego, że nasz bohater jest czyimś więźniem?
Bethesda chyba dzieli się po połowie na zdolnych ludzi z pomysłem i kompletnych nieudaczników. To raz objawiają nam coś genialnego, to znowu dają ciała na całej linii.
"Mistrz gry nie ma duszy! Sprzedał ją diabłu za tabelę trafień krytycznych!"
May the Phone be with you!
May the Phone be with you!

-
- Mat
W daggerfallu jesteś więźniem w privater's hold, różnica polega na tym, że z więzienia uciekaszA Daggerfall?

To inna tradycjaTradycją jest raczej zawalanie głównego wątku. Początek Obliviona był równie tragiczny co zakończenie Morrowinda.

-
- Kok
- Numer GG: 28552833
Ja teraz popylam w wiedźmaka
Ach te dialogi... 

00088888000

-
- Marynarz
- Numer GG: 4340922
- Kontakt:
Właśnie co z tym modem ? Bo o ile się nie mylę jakoś w połowie prac nad nim ekipa skupiła się na Oblivionie.No Name pisze:Też ostatnio odświeżyłem Morrowinda. Trochę modów i znów mnie wciągnął. Polecam Tamriel Rebuilt.
This is it, here I stand
I’m the light of the world, I feel grand
Got this love I can feel
And I know yes for sure it is real
I’m the light of the world, I feel grand
Got this love I can feel
And I know yes for sure it is real

-
- Mat
źle pamiętasz. Projekt TR obejmuje prowincję morrowind (dla MW) oraz hammerfall i czegoś tam jeszcze (dla obliviona). Wszystko dalej idzie na przód.

-
- Mat
w Obliviona znowu
Tym razem na totalnym rozpierdzielatorze, czyli orku z obuchami. Świetna zabawa. Nadal.

Osobiście to upek mi się podoba - wciągający i łączący wszystkie postacie![]()

-
- Majtek
League of legends - dawno mnie nic tak nie wciągnęło...

-
- Marynarz
- Kontakt:
Mass Effect 2 od jakiegoś czasu. Nie ma to jak zginąć i zmartwychwstać xD. Szkoda tylko, że wybranka mojego bohatera nie wierzy w dobrą sprawę jaką zajmuje się niesławna organizacja Cerberus. Tak przy okazji, nie zauważyliście że w 2 części jest przynajmniej dwa razy więcej kobiet do poderwania??
I jeszcze jedno - nie ma to jak ogarnięty, polski dystrybutor. Angielską wersję gry musiałem włączać przez zmianę plików konfiguracyjnych (jakby się programistom nie chciało dopisać tych paru nędznych linijek w instalatorze) a Shadow Brokera trzeba instalować przez jakiś fanowski instalator nawet jak się przełączy na angielską wersję... to tyle minusów, reszta trzyma znakomity poziom.
Zauważyłem też, że poziom trudności gry znacząco wzrósł, nie ma już tego rozwalania wszystkiego w biegu jak w poprzedniej części xD. Z drugiej strony szkoda, że okrojono tak bardzo rodzaje amunicji i nie można zmieniać sobie ulepszeń tak jak w poprzedniej części.
I jeszcze jedno - nie ma to jak ogarnięty, polski dystrybutor. Angielską wersję gry musiałem włączać przez zmianę plików konfiguracyjnych (jakby się programistom nie chciało dopisać tych paru nędznych linijek w instalatorze) a Shadow Brokera trzeba instalować przez jakiś fanowski instalator nawet jak się przełączy na angielską wersję... to tyle minusów, reszta trzyma znakomity poziom.
Zauważyłem też, że poziom trudności gry znacząco wzrósł, nie ma już tego rozwalania wszystkiego w biegu jak w poprzedniej części xD. Z drugiej strony szkoda, że okrojono tak bardzo rodzaje amunicji i nie można zmieniać sobie ulepszeń tak jak w poprzedniej części.

-
- Kok
- Numer GG: 28552833
Saints row 2 - po raz kolejny... ta gra nie przestanie być nudna
Może nie jest tak zabawnie jak za pierwszym razem, ale dalej przerywniki filmowe są świetnie 

00088888000

-
- Bombardier
- Numer GG: 4464308
- Kontakt:
Ja też czasem zagram ze starą, rtsową ekipąevilmg pisze:League of legends - dawno mnie nic tak nie wciągnęło...

Facebookowa strona, jakby ktoś chciał spara to piszcie

- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Numer GG: 3135921
- Kontakt:
A ja gram w Fallouta New Vegas, ale po ujrzeniu trailera moda Project Nevada (wrzuciłem na tawernianą stronę na FB), zaczynam się zastanawiać czy nie poczekać na jego premierę z dalszą grą...
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...

-
- Marynarz
- Numer GG: 11883875
Zależy na jakim serverze graszZaknafein pisze:Ja też czasem zagram ze starą, rtsową ekipąevilmg pisze:League of legends - dawno mnie nic tak nie wciągnęło...
Facebookowa strona, jakby ktoś chciał spara to piszcie

Ja sięo nie gram za dużo bo nie ma czasu, ale ostatnio odświeżam sobie NwN2 (i to nie sam

“Better to fight for something, than live for nothing”
General George S. Patton
Fortis cadere, cedere non potest
General George S. Patton

-
- Bombardier
- Numer GG: 4464308
- Kontakt:
Graliśmy na US, zanim powstały europejskie, ale pingi były nie do zniesienia, więc przemigrowaliśmy.

-
- Marynarz
- Numer GG: 11883875
Czy ja wiem czy nie do zniesienia? Aktualnie mam na poziomie 150 (w nocy) do 230, w krytycznych momentach 300. Ale spokojnie można grać i czas reakcji championów jest dość szybki
Na EU nie podobają mi się te udziwnienia związane z cenzurą... A kałuża Vladimira kiedyś (nie wiem jak teraz) wyglądała dość dziwnie 

“Better to fight for something, than live for nothing”
General George S. Patton
General George S. Patton

-
- Mat
- Numer GG: 10328396
Już tego nie ma sir. Sam się pewnie przeniosę, ping mnie niszczy
Do tego NwN 2 przez neta ^^

Do tego NwN 2 przez neta ^^

-
- Majtek
Ja siedzę na eu, ale gram od niedawna więc 12 poziom nie jest zbyt konkurencyjny 
no i fakt cenzury nie zauważyłem...

no i fakt cenzury nie zauważyłem...