utwór skomponowany do mnie na potrzeby filmiku który nakręciliśmy z Alienem i kilkoma innymi osobami, tematyka oczywiście fantastyka. Zapraszam do odsłuchania, ciekaw jestem czy uznacie go za klimatyczny i czy nada się na sesję
A mały easter egg - melodia przypomina nieco melodię pewnego dosyć znanego "radiowego hitu" ostatnich miesięcy. Piwko czy może raczej butelka coli jak ktoś poda mi tytuł do którego jest podobny "Płomień i Lutnia"
http://www.fileshost.com/download.php?id=AADDB8171
Płomień i Lutnia
-
- Mat
- Numer GG: 0
Płomień i Lutnia
Osobiście to upek mi się podoba - wciągający i łączący wszystkie postacie
-
- Chorąży
- Numer GG: 777575
Re: Płomień i Lutnia
hahaha niezłe "czaiły się stworyyyy" choć wiem że to nie piosenka do śmiechu ale jakoś wywołuje na mojej facjacie uśmiech
od razu mi się opowieści barda przypomniały
szczególnie jak chórek czy akompaniament wokalny śpiewa refren jak bym słyszał trowy "rozgrzewające serca ca serca"
i mam nieodparte wrażenie, że wykonawcy bylinie nie po jednym piwie bo się coś z aparatem mowy dzieje w momencie
" rozjeeeaszniające mroki i uszmieżające ból eeeaaaa"
ale ogolnie mnie się podoba
od razu mi się opowieści barda przypomniały
szczególnie jak chórek czy akompaniament wokalny śpiewa refren jak bym słyszał trowy "rozgrzewające serca ca serca"
i mam nieodparte wrażenie, że wykonawcy bylinie nie po jednym piwie bo się coś z aparatem mowy dzieje w momencie
" rozjeeeaszniające mroki i uszmieżające ból eeeaaaa"
ale ogolnie mnie się podoba
-
- Mat
- Numer GG: 0
Re: Płomień i Lutnia
wykonawca xdże wykonawcy bylinie nie po jednym piwie
Osobiście to upek mi się podoba - wciągający i łączący wszystkie postacie