W co teraz gracie?

-
- Bosman
- Numer GG: 11803348
Re: Reaktywacja cRPGc: W co teraz gracie?
Przedstawia się sprawa aktualnie tak: od czasu do czasu QuakeLive i UT2k4, żeby postrzelać w multi. Jak mam ochotę się porządzić to Warhammer 40k Winter Assault. Poza tym znów Oblivion.

-
- Kok
- Numer GG: 28552833

-
- Marynarz
- Numer GG: 2609448
- Kontakt:
Call of Juarez: Więzy Krwi. Nie wiem czy ktoś to zna, gra jest rodzimej produkcji, wydana w tym roku, całkiem sympatyczna zresztą. Co prawda względem części pierwszej jest jak dla mnie trochę zbyt zamknięta no i usunięto kilka rzeczy które akurat były (jak dla mnie) bardzo dobrze rozwiązane w pierwszej części, aleeee... I tak się da zagrać. Szczególnie, że raczej nie ma zbyt wiele gier w westernowych klimatach. No a jeśli dodatkowo jest to nasza polska gra - warto sięgnąć. Jest krótka, ale na kilka godzin zabawy wystarcza, akurat żeby sobie postrzelać.

-
- Marynarz
- Numer GG: 4340922
- Kontakt:
Nie wystarczy. Po ukończeniu kampanii w 6h myślałem że wyskoczę z okna.corvus pisze:Call of Juarez: Więzy Krwi. Nie wiem czy ktoś to zna, gra jest rodzimej produkcji, wydana w tym roku, całkiem sympatyczna zresztą. Co prawda względem części pierwszej jest jak dla mnie trochę zbyt zamknięta no i usunięto kilka rzeczy które akurat były (jak dla mnie) bardzo dobrze rozwiązane w pierwszej części, aleeee... I tak się da zagrać. Szczególnie, że raczej nie ma zbyt wiele gier w westernowych klimatach. No a jeśli dodatkowo jest to nasza polska gra - warto sięgnąć. Jest krótka, ale na kilka godzin zabawy wystarcza, akurat żeby sobie postrzelać.
Dobra gra ? Bo bym se pykną w jakiegoś klona GTA ale Mercenaries 2 strasznie mnie rozczarowało.Alien pisze:Saints Row 2
This is it, here I stand
I’m the light of the world, I feel grand
Got this love I can feel
And I know yes for sure it is real
I’m the light of the world, I feel grand
Got this love I can feel
And I know yes for sure it is real

-
- Kok
- Numer GG: 28552833
Powinieneś spytać : kto nie zna?- mniej osób by się zgłosiłocorvus pisze:Call of Juarez: Więzy Krwi. Nie wiem czy ktoś to zna, gra jest rodzimej produkcji, wydana w tym roku, całkiem sympatyczna zresztą. Co prawda względem części pierwszej jest jak dla mnie trochę zbyt zamknięta no i usunięto kilka rzeczy które akurat były (jak dla mnie) bardzo dobrze rozwiązane w pierwszej części, aleeee... I tak się da zagrać. Szczególnie, że raczej nie ma zbyt wiele gier w westernowych klimatach. No a jeśli dodatkowo jest to nasza polska gra - warto sięgnąć. Jest krótka, ale na kilka godzin zabawy wystarcza, akurat żeby sobie postrzelać.

wg mnie jest to postęp względem części 1.( cholerne plansze z billem) i o co chodzi ci w "jest trochę zbyt zamknięta"? bo wg mnie jak na fps dość otwarty ( przerywniki z dodatkowymi questami)
@jokemaster- powiem ci tak : wg mnie jest zajebista ( mimo że nigdy nie lubiałem raperów itd to w to się wciągłem). ogólnie jeśli kupisz nie powinieneś się zawieść
CoJ - miałem to samo po tych 6h- żeby nie wyskoczyć przez okno musiałem rozegrać kompanię raz jeszcze drugim bratem ( razem jakieś 12-13h )
00088888000

-
- Mat
- Numer GG: 2797417
A ja z kumplem przechodzę Gears of War teraz i się mocno rozczarowałem. Mało broni, ograniczone, powolny multiplayer, prawie nikt w to już nie gra, serwery (jak w ogóle są) świecą pustkami. Liczyłem na o wiele więcej.
Mam niefajną klawiaturę od TPSA i mi kilka klawiszy odmawia posłuszeństwa.
ADVENTURE PLANET czeka na Ciebie! Dołącz do sesji, wczuj się w tej klimat!

-
- Tawerniak
- Numer GG: 9986661
grasz w starą grę, której druga część jest od daaawna na rynku i się dziwisz, że nie ma z kim w multi pocisnąć? nigga please.
mała ilość broni akurat w GoW wychodzi na plus
mała ilość broni akurat w GoW wychodzi na plus

-
- Mat
Gram też w L4D, która można uznać za starą grę na równi z GoWem chyba i jest średnio po 4k użytkowników non stop. Zdziwiła mnie niska żywotność GoWa, nad którym wszyscy się rozpływali przy premierze.

-
- Tawerniak
ale gearsy są z 2006 roku a druga część miały w 2008 -___- już widzisz różnice?

-
- Tawerniany Berserk
- Numer GG: 9350651

-
- Mat
Ale teraz jest za 10zł w biedronce, więc powinna przeżywać drugą młodość
A tu jak są dwa serwery choćby to już święto. Zresztą się nie dziwię, tak gra jest za słaba, żeby marnować czas na multi.
PC. Na klawiaturze i myszy, strzelania padem nie trawię.

- Solarius Scorch
- Bosman
- Numer GG: 0
Diablo ma prawie 10 lat i jakoś ludzie w nie grają. 

-
- Tawerniany Berserk
- Numer GG: 9350651
Grasz w inferior wersję, gry która w oryginalnej, Xboxowej wersji jest grana do dziś. Na PC zmienili balans broni i dodali garść bugów + na PC wciąż rządzi sieciowo choćby seria UT, Q czy CS, jeśli chodzi o shootery więc się nie dziw. Poszukaj na zagranicznych forach gdzie ludzie grają w wersję pecetową i tyle. A mimo, że wielkim fanem GoW nie jestem to dobra gra. Bo np mimo małej ilości broni każda ma tam zastosowanie, a sama gra wypromowała choćby ciekawy cover system, czy po prostu dała mi dużo zabawy jako shooter TPP z dobrą grafiką.Matysz pisze:Ale teraz jest za 10zł w biedronce, więc powinna przeżywać drugą młodośćA tu jak są dwa serwery choćby to już święto. Zresztą się nie dziwię, tak gra jest za słaba, żeby marnować czas na multi.
@SS: Najdłużej grana turniejowo pozycja to Street Fighter II, który ma już dobre 19 lat ;p
Har Har Har

-
- Tawerniak
bo fani blizzarda to sekta, nie szukaj tam ani logiki ani niczego innego.Solarius Scorch pisze:Diablo ma prawie 10 lat i jakoś ludzie w nie grają.

-
- Majtek
Sekta? Że JAK?!
Pogadamy, jak zjawią się u ciebie panowie zakuci w powłóczyste ciemne szaty. Taa... już dawno trzeba nam było kogoś na porządną ofiarę. Mwuahahahhaha!
Pogadamy, jak zjawią się u ciebie panowie zakuci w powłóczyste ciemne szaty. Taa... już dawno trzeba nam było kogoś na porządną ofiarę. Mwuahahahhaha!
Without compassion...

-
- Bosman
GTA IV
Po wydanym niedawno patchu gra pozbyła się wszystkich bugów i jest prawdziwe miodzio. Trzeba oddać jednak oddać R* honory - zaledwie w rok po premierze grywalna wersja, chłopacy są zajebiści.
Po wydanym niedawno patchu gra pozbyła się wszystkich bugów i jest prawdziwe miodzio. Trzeba oddać jednak oddać R* honory - zaledwie w rok po premierze grywalna wersja, chłopacy są zajebiści.

-
- Mat
jak wyżej. Tym którzy uważają że GTA jest nieco zbyt poważne, albo zbyt realistyczne, polecam Saint's Row II. Tam sobie postrzelać z bazook jak ze snajperki, rozwalicie dwudziestu gości z palcem w dupie, przywalicie w ścianę 400 km/h bez straty healtha itp. Luz na maksa. No i więcej bajerów np. edytowanie wyglądu albo wybór ciuchów.
Osobiście to upek mi się podoba - wciągający i łączący wszystkie postacie![]()