eRepublik.com - najlepsza browserowa syulacja życia społecznościowego! Pomóż ePolsce i dołącz do 11 tysięcy ePolaków! Zostań prezydentem, załóż własną firmę, zostań redaktorem własnej gazety, walcz za ePolskę - potrzebujemy Cię!
Do eRepublik możesz dostać się za pomocą adresu: http://www.erepublik.com , lecz możesz również wspomóc państwo (jak i mnie) rejestrując się przez ten "ref-link":
Mów mi Sih
Kanał IRC Tawerny RPG: [url=irc://irc.npircs.pl/tawerna-rpg]KLIK![/url] Link nie działa? Używaj Opery lub zainstaluj Chatzillę, jeśli używasz Firefoxa. PS.[url=irc://quakenet/tawerna-rpg]STARY KANAŁ TUTAJ[/url]
To są dopiero starocie, jeśli już o tym mowa - te rzeczy mają więcej niż 5 lat (na pewno dwie ostatnie). Ale nie mam zamiaru się tego czepiać, bowiem nie widzę powodu.
TV Tropes - może każdy to zna, ale jakoś nie widziałem w tym wątku. Tak czy inaczej, każdy powinien spędzić tam trochę czasu.
What is love zdaje się być jeszcze starsze. Aczkolwiek do staroci nic nie mam. A ten pierwszy link to dość świeże dzieło, ma góra pół roku, choć obstawiam ze 2miesiące.
Mów mi Sih
Kanał IRC Tawerny RPG: [url=irc://irc.npircs.pl/tawerna-rpg]KLIK![/url] Link nie działa? Używaj Opery lub zainstaluj Chatzillę, jeśli używasz Firefoxa. PS.[url=irc://quakenet/tawerna-rpg]STARY KANAŁ TUTAJ[/url]
Mów mi Sih
Mów mi Sih
Mów mi Sih
http://www.youtube.com/watch?v=IOqMoS6yccw
Jak szczerze powiedziawszy nie bawi kogoś powyższy występ to niech się żali gdzie indziej Albo pogra w gry z głowami, albo ponarzeka na skrzypce.