@Szelmon: wiesz, że w ten sposób tylko zachęcasz?Szelmon pisze:Nie pijcie wodki z redbullem!
Zlo, zlo, zlo!
Juz lepiej nawpierdalac sie amfetaminy i ja przepic. Powaznie mowie. Wodka z redbullem to zlo.
Alkohole

-
Sihamaah
- Bosman

- Numer GG: 11803348
Re: Alkohole

-
kaziu
- Mat

- Numer GG: 7230085
No w sumie to prawda, ale się nie będzie miało wyrzutów sumienia że się nic nie zrobiło(ja tam bym tego nie miał ,ale są ludzi co mają ;])Sihamaah pisze:@Szelmon: wiesz, że w ten sposób tylko zachęcasz?Szelmon pisze:Nie pijcie wodki z redbullem!
Zlo, zlo, zlo!
Juz lepiej nawpierdalac sie amfetaminy i ja przepic. Powaznie mowie. Wodka z redbullem to zlo.
Więc ponownie napiszę ;] = 2 wina i spokój czyli do 10 zł się idzie zmieścić, a największy rekord jaki widziałem to było 5,60 zł ;] dwa wina Kici kici ;]

-
Tori
- Bosman

- Numer GG: 7524209
Zło, choćby z powodów zdrowotnych- organizm dostaje sprzeczne impulsy, wódka rozluźnia (wiadomo o co chodzi) i spowalnia pracę serca, a Red Bull nakręca (też wiadomo) i przyspiesza tętno. Od tego można się przekręcić.
PS- taki drin kosztuje w knajpach (przynajmniej tam gdzie miałem okazję go wyhaczyć w menu) ok 15 zł (po 100ml każdego specyfiku). Łatwo policzyć, że koszt produkcji wynosi 5zł max, ale to już inny temat rozmowy.
PS- taki drin kosztuje w knajpach (przynajmniej tam gdzie miałem okazję go wyhaczyć w menu) ok 15 zł (po 100ml każdego specyfiku). Łatwo policzyć, że koszt produkcji wynosi 5zł max, ale to już inny temat rozmowy.
Od dziś płacę Eurogąbkami.

-
No Name
- Bombardier

- Numer GG: 0
Mnie się zdarzyło mieć do czynienia z dwoma winkami o łącznej wartości trzech złotych
(bodajrze jakaś poziomka za czasów kiedy jeszcze kryzysu nie było)
Stara zasada: tanie wino nie pije się ze szkła! Nie wiem jak to działa ale jak ciągniesz z gwinta to wszystko przełkniesz...
Imo trunek dobry raczej dla zdesperowanych gimnazjalistów (ech, to były czasy) później się chyba mądrzeje.
Widzieliście letnią edycje Warki (1,5l)? Dla mnie rewelka- taniej, praktyczniej, no i więcej
A dzięki plastikowej butelce świetnie wchodzi (tzn. jakby orenżada
)
Stara zasada: tanie wino nie pije się ze szkła! Nie wiem jak to działa ale jak ciągniesz z gwinta to wszystko przełkniesz...
Imo trunek dobry raczej dla zdesperowanych gimnazjalistów (ech, to były czasy) później się chyba mądrzeje.
Widzieliście letnią edycje Warki (1,5l)? Dla mnie rewelka- taniej, praktyczniej, no i więcej
A dzięki plastikowej butelce świetnie wchodzi (tzn. jakby orenżada
"Mistrz gry nie ma duszy! Sprzedał ją diabłu za tabelę trafień krytycznych!"
May the Phone be with you!
May the Phone be with you!

-
Deep
- Chorąży

Nie wiem, ja jakoś Warki nie potrafię przełknąć. Ale o mnie mówią, że dziwny jetem bo Żubr mi smakuje 
.

-
Tori
- Bosman

Dziwnych to masz znajomych, wszak Żubr to piwo polskiej młodzieży
Tak samo jak Lech, ale z powodu zbieżności z obecnym wodzem jakoś tego trunku nie tykam.

-
kaziu
- Mat

U nas "trendy" jest Goolman bo jest tani(2,30) i lepszy od żubra(zdaniem mojej ekipy).Tori pisze:Dziwnych to masz znajomych, wszak Żubr to piwo polskiej młodzieżyTak samo jak Lech, ale z powodu zbieżności z obecnym wodzem jakoś tego trunku nie tykam.

-
Deep
- Chorąży

Lecha to ja się wystrzegam jeszcze bardziej niż Warki 
Warkę mogę pić ale przy Lechu mam odruch wymiotny.
Warkę mogę pić ale przy Lechu mam odruch wymiotny.
.

-
Sihamaah
- Bosman

Najlepsze to są Dębowe Mocne i następnie Strong. Dobry jest też Desperados.
BTW. Co sądzicie o ciemnych piwach?
Goolman to woda. Już bym chyba Redsa wolałU nas "trendy" jest Goolman bo jest tani(2,30) i lepszy od żubra(zdaniem mojej ekipy).
BTW. Co sądzicie o ciemnych piwach?

-
Phoven
- Bosman

Żubr jest całkiem dobry, Warka zresztą też - ale absolutnie do mnie nie przemawia piwo w PETowej butelce. Tym bardziej, ze ten rodzaj ma być swoistą 'edycją na wakacje' (o ile coś mi sie nie pomyliło ;P) a na przeróżne wypady jest zwyczajnie niepraktyczny - w razie wypadu w teren 1,5 litrowy PET zajmuje znaczną część plecaka, nie da sie zmiescic wiele więcej. Na plaże z dziewczynami go nie wezmę bo wygląda żałośnie, przy piciu na niej z kumplami jest zwyczajnie nieporęczny - znacznie bardziej komfortowa jest sytuacja w której każdy ma swoją butelkę niż jedna, wielka butla z plastiku na wszystkich. Nie wspominam już o resztkach 'po wczoraj' - oczywiście nic innego jak tylko to wyrzucić.
Dobra, odchodząc na chwile od tradycyjnych piw i win - wakacje, to i mam ponowną fazę na Desperadosa. To chyba jedyne piwo smakowe jakie mi rzeczywiście smakuje - w sumie dobrze smakuje zawsze ale rozwalenie się na plaży i popijanie D. w dobrym towarzystwie przebija absolutnie wszystko. Jedyny problem to cena - liczą sobie czasem i dwa razy drozej niż za normalne piwo.
EDIT: O kutwa, pisałem tego posta ze sporymi odstępami na różne pierdółki - i juz się 4 nowe pojawiły. Jestem zbyt leniwy, zeby posta zmienić wiec zostanie taki - jako odpowiedz do Deepa. :p
Dobra, odchodząc na chwile od tradycyjnych piw i win - wakacje, to i mam ponowną fazę na Desperadosa. To chyba jedyne piwo smakowe jakie mi rzeczywiście smakuje - w sumie dobrze smakuje zawsze ale rozwalenie się na plaży i popijanie D. w dobrym towarzystwie przebija absolutnie wszystko. Jedyny problem to cena - liczą sobie czasem i dwa razy drozej niż za normalne piwo.
EDIT: O kutwa, pisałem tego posta ze sporymi odstępami na różne pierdółki - i juz się 4 nowe pojawiły. Jestem zbyt leniwy, zeby posta zmienić wiec zostanie taki - jako odpowiedz do Deepa. :p

-
Deep
- Chorąży

Ano Desperados jest całkiem niezły. W sumie Redd's też jest całkiem spoko jeśli się go nie pije jako piwo tylko popija nim czpisy na przykład
Albo nie ma się swojego piwa i żebrze się u znajomych, którzy mają 
.

-
kaziu
- Mat

To żeś zamkowego nie pił albo złotego denara ;]Sihamaah pisze:Najlepsze to są Dębowe Mocne i następnie Strong. Dobry jest też Desperados.
Goolman to woda. Już bym chyba Redsa wolałU nas "trendy" jest Goolman bo jest tani(2,30) i lepszy od żubra(zdaniem mojej ekipy).![]()
Z ciemnych piw wolę "porterówkę" ;]
Ale i tak najlepsze są LAGERY(ze względu na nazwę)

-
Thurs
- Mat

- Numer GG: 0
Ja zawsze jak jest tak gorąco to sobie mieszam zimny soczek jabłkowy i jakieś piwko. W sumie dobre, tylko nie gasi pragnienia, co najwyżej orzeźwia. 

-
Tori
- Bosman

Desperados dobry, Redds też. Tylko... Nie wiem jak to określić, ale piwem bym tego nie nazwał (szczególnie Reddsa, Depserados jeszcze jako tako coś z piwem ma wspólnego).
PS- poszukajcie sobie piwa Mocarz (9%, butelka 0,5l, ok 1,8-2zł)
W Stonce bodajże do kupienia.
PS- poszukajcie sobie piwa Mocarz (9%, butelka 0,5l, ok 1,8-2zł)

-
Sihamaah
- Bosman

A słyszeliście o piwie eee chyba Belzebub, z ~20%? 
Tej Goolman jednak ma pewną zaletę - tani
Ostatnio jestem spłukany, i akurat za 2,09 był Goolman Strong, więc nie mogłem nie kupić. Ale są i tańsze... Bolt czy jakoś tak - dobre to?
Tej Goolman jednak ma pewną zaletę - tani

-
Phoven
- Bosman

Czekaj, czekaj - chodzi ci o Volta?
Przy tym nawet Wojak smakuje jak rarytas.
Taki typowy sikacz dla żuli których nie szanują już nawet inne żule. ;P
Przy tym nawet Wojak smakuje jak rarytas.

-
Tori
- Bosman

Vipy, Van Gersty (a może Gresty?) Dragony... Cuda w Biedronkach, Plusach i Lider Priceach