No dobra. Ładna jest. Ale miałem ochotę jej przywalić jak oglądałem te filmikiBrzoza pisze:Boxxy. http://www.youtube.com/watch?v=PRq6OSkL ... annel_page
http://www.youtube.com/watch?v=NoP6Hkxj ... re=channel Dla jednych królowa, inni jej nienawidzą.
znienawidzili jej do tego stopnia że w ciągu tygodnia śiec miała jej numer telefonu domowy, komórki, podkradli jej email, konto na youtube, myspace etc. I wysłano jej list do domu żeby juz nigdy nie pokazywała się winternecie bo jej wizerunek zniszczy świat.
Nasze Avatary...

-
Deep
- Chorąży

Re: Nasze Avatary...
.

-
Thurs
- Mat

- Numer GG: 0

-
Blue Spirit
- Bombardier

-
Orri
- Pomywacz
- Numer GG: 3206283
Co kto lubi, ale mi się nie podoba. Tak w ogóle, to niewiele różni się od naszych rodzimych gimnazjalistek, no możne ma większy rekord wypowiedzianych głupot na minutę 
Jakiekolwiek byłoby źródło mej głupoty, jeszcze się nie wyczerpało.

-
Brzoza
- Bosman

-
Bussumarus
- Marynarz

- Numer GG: 2565250
Dzięki.Phoven pisze:@Bussumarus: + miliard do respeku za avka.
Jeszcze jakąś sygnę muszę zrobić. Taką która w pełni odda szacunek geniuszowi Jamesa Browna.
OLDSCHOOL!

-
Sihamaah
- Bosman

- Numer GG: 11803348
Mądra też nie musi być... Ale słodka jest.
Niemniej wolałem jak miałeś Sashę - tu przynajmniej coś zdaje się kłębić pod czaszką, mimo niezrozumiałych dla mnie przyczyn wstąpienia bo jej biznesu. Ale nie potępiam...
@Buss, wreszcie znalazłeś styl
EDYTA:
Niemniej wolałem jak miałeś Sashę - tu przynajmniej coś zdaje się kłębić pod czaszką, mimo niezrozumiałych dla mnie przyczyn wstąpienia bo jej biznesu. Ale nie potępiam...
@Buss, wreszcie znalazłeś styl
EDYTA:
Wierzysz w to?znienawidzili jej do tego stopnia że w ciągu tygodnia śiec miała jej numer telefonu domowy, komórki, podkradli jej email, konto na youtube, myspace etc. I wysłano jej list do domu żeby juz nigdy nie pokazywała się winternecie bo jej wizerunek zniszczy świat.

-
Bussumarus
- Marynarz

Może i wcześniej nie miałem avka związanego z Jamesem czy ogólnie funkiem ale jaram się nim od kiedy zacząłem tańczyć czyli jakieś 2 lata temu.
Muzyka tego człowieka wprawia mnie w zachwyt, napawa mnie szczęściem i z wielkim bólem przeżywam to że nie ma go już cieleśnie na świecie, na szczęście nadal siedzi w muzyce.
.
Muzyka tego człowieka wprawia mnie w zachwyt, napawa mnie szczęściem i z wielkim bólem przeżywam to że nie ma go już cieleśnie na świecie, na szczęście nadal siedzi w muzyce.
OLDSCHOOL!

-
Brzoza
- Bosman

Czasy jak boxxy była wiesz, na wierzchu to był czas kiedy siedziałem w cholerę często na 4chanie. I pojawiały się takie informacje na jej temat że głowa mała, z resztą to nie pierwszy raz kiedy komuś anonymous próbowal/zniszczył życie.Wierzysz w to?znienawidzili jej do tego stopnia że w ciągu tygodnia śiec miała jej numer telefonu domowy, komórki, podkradli jej email, konto na youtube, myspace etc. I wysłano jej list do domu żeby juz nigdy nie pokazywała się winternecie bo jej wizerunek zniszczy świat.

-
Sihamaah
- Bosman

Możliwe, że to prawda. Ale miałem bardziej na myśli, że to wszystko pic na wodę, doskonałe użycie nie wiem inżynierii spolecznej i świetne wypromowanie jakiegoś produktu, tj. Boxxy. Takiej superznanej ikony można używać w różnych celach
Myślę m.in. o pewnym kiedyś znanym videoblogu, nie pamiętam nazwy, gdzie dziewczyna mówiła ponoć właśnie też takie ciekawe rzeczy, czasem intymne, czasem błyskotliwe itd., aż wreszcie okazało się, że to wszystko wyreżyserowane i zrobione dla kasy.
Ale to pewnie tylko moja paranoja...
Ale to pewnie tylko moja paranoja...

-
Brzoza
- Bosman

tak samo bani basia jest dla picu, ale nie - boxxy to tak jak inne meme rzecz całkowicie spontaniczna.Myślę m.in. o pewnym kiedyś znanym videoblogu, nie pamiętam nazwy, gdzie dziewczyna mówiła ponoć właśnie też takie ciekawe rzeczy, czasem intymne, czasem błyskotliwe itd., aż wreszcie okazało się, że to wszystko wyreżyserowane i zrobione dla kasy.

-
Bussumarus
- Marynarz

-
Sihamaah
- Bosman

Nie wiem kto to, ale mogło być lepiej 

-
Bussumarus
- Marynarz

To jest przedstawiciel Oldschoola.
Nie dość że wyraża mnie to na dodatek dobrze się komponuje z kolorystyką forum.
Nie dość że wyraża mnie to na dodatek dobrze się komponuje z kolorystyką forum.
OLDSCHOOL!

-
Blue Spirit
- Bombardier

Buss - zmiłuj się nad nami... zmiłuj się nad rzeczypospolitą... albo poproś to ci coś podrzucę

to dalej ja, tylko mi kochany baziu ksywkę zmienił

-
Sihamaah
- Bosman

Powiedział Nesquel ze swoim boskim avem
I tak najlepszy ma Brzoza
I tak najlepszy ma Brzoza

-
Deep
- Chorąży