Grałem i bardzo mi się nie spodobało. Chociaż potencjał ma duży to strasznie nierówna i niedopracowana.mone0 pisze:Jak na razie to pogrywam w Mount & Blade, niby rpg, niby strategia. Czekam do wakacji aż wyjdzie opcja multiplayer i po sieci będę dawał.
W co teraz gracie?

-
- Szczur Lądowy
- Numer GG: 5533024
Re: Reaktywacja cRPGc: W co teraz gracie?
Eryk 'Erykz' Zieliński
Sprzedaję komiksy, ziny, planszówki, książki!
Sprzedaję komiksy, ziny, planszówki, książki!

-
- Marynarz
- Numer GG: 0
- Kontakt:
Oryginalny może nie będę - seria Gothic po raz drugi. Tym razem na większym ekranie. Szkoda, że nie dorobili panoramicznych rozdzielczości...

-
- Tawerniana Wilczyca
- Kontakt:
Sprawdź na necie, czy nie ma jakichś modów, które poprawiają tę niedogodność... W BG i Planescape o ile mnie pamięć nie myli są odpowiednie mody. Ew. sprawdź czy monitor działa też w trybie 4:3, żeby to jakoś wyglądało...

-
- Kok
- Numer GG: 28552833
a ja szukam jakiegoś sposobu do uruchomienia fallouta 3...
a ostatnio to znowu oblivion
a ostatnio to znowu oblivion
00088888000

-
- Marynarz
- Numer GG: 11883875
Ja się wciągnąłem w Call of Duty: Modern Warfare. Gra jest genialna. Super klimat i bardzo wysoki realizm. Polecam każdemu 

“Better to fight for something, than live for nothing”
General George S. Patton
Fortis cadere, cedere non potest
General George S. Patton
Fortis cadere, cedere non potest

-
- Bombardier
ach przechodziłem nie raz nie dwa i nie trzy i nie cztery.Sirion pisze:Ja się wciągnąłem w Call of Duty: Modern Warfare. Gra jest genialna. Super klimat i bardzo wysoki realizm. Polecam każdemu
Assassins's Creed 2. Bezprzecznie

to dalej ja, tylko mi kochany baziu ksywkę zmienił

-
- Marynarz
- Kontakt:
Jak na razie używam synchronizacji centrującej - obraz zamiast być rozciągnięty jest wyświetlany na środku, zostają tylko 2 czarne pasy po bokach. Modów spróbuję poszukać.WinterWolf pisze:Sprawdź na necie, czy nie ma jakichś modów, które poprawiają tę niedogodność... W BG i Planescape o ile mnie pamięć nie myli są odpowiednie mody. Ew. sprawdź czy monitor działa też w trybie 4:3, żeby to jakoś wyglądało...

-
- Tawerniany Berserk
- Numer GG: 9350651
Ja się rozegrałem na maksa:
Ogółem w ciągu ostatnich dwóch miechów kupiłem/dostałem:
Persone 4, Tension, The Path, The Club, King of Fighter Neowave, Dark Spire, Ys1&2, Ys VI, Sniper Elite, Planescape, Age of Empires Kolekcje, Another World 15th Aniversary, F-zero GX, Freedom Fighters, Jade Empire
Persone 4, Tension, The Path, The Club, King of Fighter Neowave, Dark Spire, Ys1&2, Ys VI, Sniper Elite, Planescape, Age of Empires Kolekcje, Another World 15th Aniversary, F-zero GX, Freedom Fighters, Jade Empire
Har Har Har

-
- Bombardier
The Path, powiadasz? Faktycznie tak przesiąknięta grozą jak piszą o niej wszystkie gazety w Polsce?Pita pisze:Ja się rozegrałem na maksa:
Ja gram w Fallouta 3 i jedyne co mogę o nim powiedzieć wyrażę w jednym zdaniu:
Gorszy Oblivion z paroma lepszymi rozwiązaniami, ale przesiąknięty porządnym klimatem, nie to co cukierkowa do bólu IV.
No i jeden atut którego ominięcie byłoby grzechem dość ciężkim - VATS. Mimo że krwawe finishe dość szybko się nudzą i animacja tychże szybko zaczyna się powtarzać, system jest, mówiąc slangowo - spoko.

to dalej ja, tylko mi kochany baziu ksywkę zmienił

-
- Tawerniany Berserk
- Numer GG: 9350651
Całkowicie nie. O The Path i Tension mogę powiedzieć, że to dwie najbardziej przehypowane pozycje w jakie grałem od dawna. Aspirują na sztukę, ale moga zachwycić tylko kogoś kto widział naprawdę niewiele w elektronicznej rozgrywce. O ile The Path jeszcze ma swoje momenty, tak Tension to już czyste marnowanie mojej kasy. Jak znajdę czas walnę jakiś dłuższy wpis o nich.
Har Har Har

-
- Kok
Przechodze Farenheit'a
Gierka całkiem spoko( chociaż mechanika diaolgów nie przypada do gustu)
chociaż kiedy grałem czułem się jakbym był w internaktywnym filmie
Gierkę polecam każdemu
Gierka całkiem spoko( chociaż mechanika diaolgów nie przypada do gustu)
chociaż kiedy grałem czułem się jakbym był w internaktywnym filmie
Gierkę polecam każdemu
00088888000

-
- Tawerniak
- Numer GG: 9986661

-
- Kok
po raz kolejny oblivion
( czy nabicie 18 lvl w 3 dni to dobry wynik , przy okazji NIE CHODZĘ NA FORTY BANDYCKIE ITD)
( czy nabicie 18 lvl w 3 dni to dobry wynik , przy okazji NIE CHODZĘ NA FORTY BANDYCKIE ITD)
00088888000

-
- Marynarz
- Numer GG: 12362182
A co to WoW by kozaczyć levelem ? gra i tak dostosowuje ci przeciwników do siły bohatera więc w gruncie rzeczy nabijanie expa nie daje w Oblivionie żadnych korzyści.
"Umysł rozkazuje ciału i ono jest posłuszne. Umysł rozkazuje sobie samemu i natrafia na opór."
- Lady Jessika Atryda, "Diuna" Herbert
- Lady Jessika Atryda, "Diuna" Herbert

-
- Mat
On nie kozaczył levelem ale szybkością nabijania leveli.gaudat pisze:A co to WoW by kozaczyć levelem ? gra i tak dostosowuje ci przeciwników do siły bohatera więc w gruncie rzeczy nabijanie expa nie daje w Oblivionie żadnych korzyści.

-
- Bosman
- Numer GG: 11803348
Nabijanie leveli w Oblivionie... Potem łatwiej pokonać wrogów na 2 poziomie niż na 18... Serio, pamiętam to dobrze. Tragicznie się grało na wyższych poziomach: szkielet, którego rozwalałem przerdzewiałym żelaznym mieczem na początku gry, na wyższych poziomach musiałbyś traktowany wzmocnionymi, magicznymi, ulepszonymi itd. broniami ze stali czy szkła...
Obecnie: Fable, trochę Cheesmaster. Pewnie z czasem Europa Universalis 3 i co jakiś czas Civ4:BTS - ten już do multi. W multi-przy-jednym-kompie: Serious Sam Drugie Starcie oraz Guilty Gear: Reloaded.
Obecnie: Fable, trochę Cheesmaster. Pewnie z czasem Europa Universalis 3 i co jakiś czas Civ4:BTS - ten już do multi. W multi-przy-jednym-kompie: Serious Sam Drugie Starcie oraz Guilty Gear: Reloaded.

-
- Tawerniak
- Numer GG: 9986661