Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony niedziela, 22 marca 2009, 10:29 przez Sihamaah, łącznie zmieniany 2 razy.
Mów mi Sih
Kanał IRC Tawerny RPG: [url=irc://irc.npircs.pl/tawerna-rpg]KLIK![/url] Link nie działa? Używaj Opery lub zainstaluj Chatzillę, jeśli używasz Firefoxa. PS.[url=irc://quakenet/tawerna-rpg]STARY KANAŁ TUTAJ[/url]
Wiesz co Sih? Ja jestem za zmianą avatara. No, ale ten jakos do Ciebie nie pasuje.
Brzozie by pasował jak nic. Szczerze uważam, że jest dla niego stworzony.
Ale Tobie jakos nie bardzo
Wiesz co Sih? Ja jestem za zmianą avatara. No, ale ten jakos do Ciebie nie pasuje.
Hm, coś w tym jest. Usuwam, pomyślę jeszcze nad nowym.
Mów mi Sih
Kanał IRC Tawerny RPG: [url=irc://irc.npircs.pl/tawerna-rpg]KLIK![/url] Link nie działa? Używaj Opery lub zainstaluj Chatzillę, jeśli używasz Firefoxa. PS.[url=irc://quakenet/tawerna-rpg]STARY KANAŁ TUTAJ[/url]
Phoven, czemu zmieniłeś avatara? Tamten był pro, a ten to po prostu animowany pikachu. Jeszcze jakbyś miał PikaNiggaJew, jak kiedyś bodajże BLACKs, to bym zrozumiał, ale taki jest jakiś taki... bez charakteru. No i gorszy od Śmiercia.
@Tevery:To tylko czasowa zmiana, tak dla picu. :] Śmiercia mam na dysku i wróci za kilka dni. A dlaczego akurat pikachu? Na początku miałem ochotę wrzucić na parę dni jakiś trve animowany gif rodem z 4chana/ED* ale wszystkie ważyły zbyt dużo - więc trzepnałem pierwszy lepszy lekki gif z "galerii" z ostatnio użytych. Tzn. pikachu.
Przy okazji dzieki za przypomnienie o PikaNiggaJew'ie, zapytam BLACKsa czy jeszcze gdzieś go ma. ^^"
@Sih: A nie myślałeś nad stiungowaniem swojego "tradycyjnego" avka? Bo imo lifting to najlepszy pomysł - masz rozpoznawalną facjate a jednocześnie czujesz się fajny, bo jest nieco inna. ;]
*Mam ich pełno na dysku. Służą mi jako wyrazanie ekspresyjnych myśli na gg - tj. jako dodatek do rozmów z tymi najbardziej hardkorowymi znajomymi. ;P