Hehehe, nie wiem, czy uśmiechnięta, szczerbata mordka by mi zapewniła wygraną W sumie to mi tam dynda cały konkurs (bez urazy, MAd) i pewnie gdyby nie Mekow, to bym nie 'startowała'. Wybaczcie brutalną szczerość, ludziska
Scelbaty klokodyl.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Szczerze mówiąc, to takie konkursy mam gdzieś, ale skoro Ouzi mnie zgłosiła, to się zgodziłem (czego się nie robi dla ukochanych kobiet, nie? ), bo potem bym spał na wycieraczce i żebrał o miskę zupy .
A tak swoją drogą, Ouzi, widzisz, przeze mnie nie masz szans na miejsce w czołówce bo ja Ci ten avek wybrałem - ale jestem passzzkudny . Lowju!
Niebo i piekło są w nas, wraz ze wszelkimi ich bogami...
- Pussy Warhammer? - spytała Ouzi.
- Tak, to taki, gdzie drużynę tworzą same elfy. - odparł Serge.
O żesz, przegapiłem plotki... No ale przynajmniej sie pochwale ze zaglosowalem
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.
btw: Phoven, czemu nie startowałeś? Chciałem Cię już zgłaszać ale stwierdziłem, że za duzą byś mi konkurencję robił
Dopiero teraz na OT wpadłem. ^^"
Zresztą starej elyty (prawie) już nie ma - nie wygrałbym zatem poprzez ich skorumpowanie. Jako nagrodę pocieszenia zagłosowałem na Twojego avka, Deep. To jest tradycja, pozostałość antycznych czasów spamfestów, elyty, PBFów, kilku rewolucji majacych na celu obalenie BAZa i rozwijających rozmów na ircu.
Dobra, wracam obrabiać kolejne obrzydliwe potrawy wigilijne, pa! ;P