ale my tu gadu gadu a odchodzimy od tematyki glownej

to faktycznie, pomyliłem. Ale popieram obaMylicie liberalizm z rozwiązłością obyczajową.
Kaczor pisze:@scorez: Jest zabronione? A to nie wiedziałem. Kajam się...
Właśnie!Thurs pisze:@ Kaczor
Nie kajaj się tylko dziękuj, gdyby nie on, dostałbyś mandat za naruszenie przypadkiem gdzieś w parku prawa LIBERALNO-DEMOKRATYCZNEGO (działającego na korzyść OSOBISTYCH preferencji osób postronnych) haha
Albo demokracja i liberalizm kulturowy wymieszane w złotych proporcjach, albo anarchia, sodomia i geriatria.
Zawsze możecie się całować/w dupki posuwać (jak kto woli) w domu, jak nikogo to nie gorszy.
Nie jestem gejem. I czemu jak nikogo to nie gorszy? A jakby gorszyło to nie można? A tak w ogóle powinieneś wiedzieć, że gorszy mnie twa nietolerancyjna postawa i powinieneś zostać za to ukarany!Zawsze możecie się całować/w dupki posuwać (jak kto woli) w domu, jak nikogo to nie gorszy.
Sih, za mocno się angażujesz w tą postawę "tolerancyjną". Tolerować to znaczy "znościć". A ja jakoś nie wariuję, nie należę do żadnej bojówki, nie oblewam pedałków śmietaną, nie wołam na ulicy za nimi cwele. Widzisz, bardzo tolerancyjny ze mnie gość.Nie jestem gejem. I czemu jak nikogo to nie gorszy? A jakby gorszyło to nie można? A tak w ogóle powinieneś wiedzieć, że gorszy mnie twa nietolerancyjna postawa i powinieneś zostać za to ukarany!
z takim całowaniem w miejscu publicznymjak ktoś cie zaszczyca np wrzodziejącym tyłkiem wystawiając go na widok publiczny
To twoja osobista opinia?Znosić to znaczy, że starasz się by nie przeszkadzało Tobie to czego nie lubisz, a tolerować - to że to Ci nie przeszkadza i jest Ci na swój sposób obojętne
No fakt, to jest najbardziej znienawidzone osiągnięcieSihamaah pisze:pielęgniarki nie mogą mówić "tata" i "mama" w szpitalach.
Z tego co mi się zdaje to bodajże w największej polskiej kolonii, tj Wielkiej BrytaniiOj, Eq, to co ja napisałem to jest naprawdę ale w.. Irlandii.. chyba, albo w Islandii.