A pije ktos tutaj tequile? Bo mi ostatnio bardzo zasmakowala i nie chce nic innego

. Kupuje ta z lidla za 35 zl, czyli jest tylko troche drozsza od wodki. Tak, pewnie wielu ludzi uwaza ze to jest profanacja i prawdziwa tequila zaczyna sie od 100 zl czy cos, ale mnie to wali. Smakuje i o to chodzi

. W kazdym razie jest to silver i pije ja z cytryna i sola. Smak - Rewelacja. Sama smakuje troche jak perfumy (Taki dziwny zapach), ale jak jak najpierw posmakujesz soli, wychylisz kieliszek i zagryziesz kawalkiem cytryny (im bardziej kwasna, tym lepiej) to w ustach tworzy sie istne pieklo! Takiego smaku nie znajdziesz nigdzie indziej! Nie jest to ani slodkie, ani kwasne, ani nic z smakow ktore da sie opisac

. On poprostu rozwala od srodka. Az chce sie wychylic kolejny kieliszek.
Warto przyznac ze ma ona 37% (chyba), a wchodzi jak woda. Wodka, niby podobnej mocy a jakos strasznie mnie odrzuca. Mam po niej taki dziwny smak i nigdy nie moge dobrze tego zapic. A tequili tego nie ma. Moge wypic 4 x 50ml pod rzad i jest rewelacja. A poranek? Istny paradoks. Zero kaca, mimo ze dzien wczesniej ledwo trzymalem sie na nogach. Piekny, swierzy, zresetowany. Tylko prysznic i jestem gotowy na podboj swiata

.