Pzdr
[WFRP 2.0] Wewnętrzny Wróg - ZAMKNIĘTA; KOMENTARZE -

-
Ravandil
- Tawerniany Leśny Duch

- Numer GG: 1034954
Re: [WFRP 2.0] Wewnętrzny Wróg - ZAMKNIĘTA; KOMENTARZE -
Przepraszam za nieobecność. Mam zbyt dużo na głowie w porównaniu do tego, co w obecnym stanie jestem ogarnąć. Odpiszę w weekend, jak odetchnę. Oby.
Pzdr
Pzdr

-
Megara
- Marynarz

- Numer GG: 0
Ravandil pisze:Przepraszam za nieobecność. Mam zbyt dużo na głowie w porównaniu do tego, co w obecnym stanie jestem ogarnąć. Odpiszę w weekend, jak odetchnę. Oby.
Pzdr
Potrafię zrozumieć, że ktoś nie ma czasu, jednak pojawiałeś się od 8 czy 9 listopada (z przerwami) na forum i nie byłeś w stanie napisać kilku zdań do sesji informując mnie teraz że nie masz czasu? Wystarczyło napisać, że nie masz ochoty (bądź czasu) grać dalej i wszystko byłoby great. Licz się z konsekwencjami w sesji, choć chyba już nie bardzo Ci zależy, z tego co widziałam po Twoich ostatnich postach...
Pozdrawiam!
Twoje życie będzie miało taki sens, jaki Ty sam mu nadasz.

-
Łukasz
- Marynarz

- Numer GG: 8500364
Jeżeli Mg miałaby jakąkolwiek role to chętnie podjąłbym się wyzwania.

-
Ravandil
- Tawerniany Leśny Duch

- Numer GG: 1034954
Skoro po moich postach można odnieść wrażenie, że mi nie zależy, to chyba znak, że najwyższa pora się wycofać... Przyznam, że zapędziłem Gildirila w kozi róg i od pewnego (dość długiego) czasu jest tylko marudnym i niepasującym dodatkiem do rozgadanej kompanii. Aktualnie jestem zbyt rozbity/zdekoncetrowany/zarobiony, by wycisnąć z niego coś więcej, a na "odwal się" nie chcę pisać... A połączenie studia+akademik (z naciskiem na to drugie) koncentracji nie sprzyja, czego dowodem to, że od pewnego czasu nie mogę nawet satysfakcjonująco wypełniać obowiązków redaktorskich... Dziękuję więc za wspólną grę i do zobaczenia... kiedyś.Megara pisze: Potrafię zrozumieć, że ktoś nie ma czasu, jednak pojawiałeś się od 8 czy 9 listopada (z przerwami) na forum i nie byłeś w stanie napisać kilku zdań do sesji informując mnie teraz że nie masz czasu? Wystarczyło napisać, że nie masz ochoty (bądź czasu) grać dalej i wszystko byłoby great. Licz się z konsekwencjami w sesji, choć chyba już nie bardzo Ci zależy, z tego co widziałam po Twoich ostatnich postach...
Powodzenia!

-
Megara
- Marynarz

- Numer GG: 0
W końcu nadszedł ten moment, by powiedzieć definitywnie pass 'Wewnętrznemu Wrogowi'. Reaktywując sesję myślałam że wystarczy mi zapału, chęci, pomysłowości i tej 'iskry', by doprowadzić Waszą drużynę do końca kampanii. Niestety, ostatnimi czasy sama zapętliłam się i zagubiłam w swoich działaniach, co odbiło się również na jakości postów, a właściwie braku tej jakości. Nie dość że brakuje inspiracji i pomysłu na to, by poprowadzić to dalej należycie, to pojawiła się jeszcze inna kwestia – po Nowym Roku wyjeżdżam na stałe do Londynu i raczej nie będę miała czasu by prowadzić jakąkolwiek sesję, bądź się w jakąś angażować. Co prawda będę zaglądać czasem na TRPG, ale już raczej jako 'widz', że tak to ujmę. Niemniej dziękuję Wam, Ouzaru, Esmeraldo, Ninerl, Serge'u, Wilczy Głodzie, Ravandilu i pozostałym epizodycznie przewijającym się przez naszą przygodę Graczom za to, że byliście tak zaangażowani w grę, że stworzyliście coś wspaniałego i że grało mi się z Wami tak świetnie przez cały czas trwania 'Wroga'. Mam nadzieję, że może kiedyś, gdzieś i w innych okolicznościach uda nam się zagrać w tym samym gronie
.
Pozdrawiam serdecznie!
Meg
Pozdrawiam serdecznie!
Meg
Twoje życie będzie miało taki sens, jaki Ty sam mu nadasz.

-
Ninerl
- Bombardier

- Numer GG: 6110498
Szkoda Meg, bo ja byłam bardzo ciekawa dalszego ciągu przygód i przeżywalności drużyny
. W każdym razie powodzenia w zadomawianiu się za morzem, no i do zobaczenia w innej sesji (najlepiej Młotkowej
).
Jam jest Łaskawą Boginią, która daje Dar Radości sercom ludzkim; na Ziemi daję Wiedzę Wiecznego Ducha, a po śmierci daję pokój i wolność . Ani nie żądam ofiary, gdyż oto ja jestem Matką Życia, i Moja Miłość spływa na Ziemię.

-
Wilczy Głód
- Mat

- Numer GG: 818926
No cóż... szkoda, naprawdę szkoda, ale jeśli tak musi być, to cóż zrobić? Pozostaje tylko jedno: dzięki wszystkim - a zwłaszcza MG - za grę na najwyższym (bo jakże mogło być inaczej ) poziomie.
Myślę, że wszyscy dobrze się bawili - w każdym razie ja na pewno.
No, ale w każdym razie do następnego spotkania kiedyś, gdzieś, w jakiejś sesji!
No, ale w każdym razie do następnego spotkania kiedyś, gdzieś, w jakiejś sesji!
Co jest gorsze? Niewiedza, czy obojętnośc?
Nie wiem... nie obchodzi mnie to.
"Najchętniej zaraz oddałbym się diabłu gdybym, do krocset, sam diabłem nie był!"
Nie wiem... nie obchodzi mnie to.
"Najchętniej zaraz oddałbym się diabłu gdybym, do krocset, sam diabłem nie był!"