Też niedawno wróciłem, więc nie zdołałem życzyć. CoBowi spokoju ducha przy prowadzaniu zinu, a Toriemu niech moc Muuuućki będzie z nim (bylebyś za dużo zielonego mleka nie pił )
I reszcie której nie kojarzę, bądź pominąłem też dobrego życzę.
"Nie wiem na co będzie trzecia wojna światowa, ale czwarta będzie na pewno na maczugi." Albert Einstein
Licznym solenizantom życzę wszystkiego najlepszego A CoBowi, jako że go kojarzę (choć mało widuję ) zapału twórczego i żeby było go więcej, niż jest Życzenia standardowe w pakiecie.
jako,że jutro rok szkolny to pozwolę sobie okolicznościowo życzyć wszystkim zaciągniętym do szkoły ; Mundurków w szkole, tłoku na palarniach, Giertycha jako ministra, częstych kartkówek i sprawdzianów, no i ogólnie wszystkiego dobrego !
Z okazji urodzin chciałam życzyć Ninerl wielu udanych sesji i jak największej ilości Drowów Trzymaj się, stara Jesteś tylko rok młodsza ode mnie, czyli skamielina z Ciebie (ale spoko, Serge jest dwa lata starszy ode mnie, zaraz się rozsypie.. )
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.
Wszystkiego najlepszego dla naszych dzisiejszych jubilatów. Craw , jokemaster... sto lat!
There is no emotion; there is peace.
There is no ignorance; there is knowledge.
There is no passion; there is serenity.
There is no chaos; there is harmony.
There is no death; there is the Force.