Ja wiedziałem, ale BAZYL sprytnie usunął rozmowę, a której Cię demaskowałem
Co do nicków (czy my z tematu nie zeszliśmy?) z liceum byłby Misiek tudzież Móżdżek (tia miałem Pinkiego do kompletu) :]. A Haer to w sumie tylko internetowo, choć ze względu na smocze awiki wołają niektórzy na mnie Liz
Na mnie w szkole wołali Falka, Foka, Teletuba (nie pytać czemu, próbuję to wymazać z pamieci, mało co z klasy oknem nie wypadłam;)) albo po prostu po nazwisku. A jak mnie i moją koleżankę zaczęli podejrzewać o związek lesbijski, to ona nazwała mnie Sokoliczką ;)
Żeby nie było całkiem OT: fajnego mam awatarka, nie? ;)
Taką samą wiewiórkę wstawilam sobie zamiast zdjęcia w szkolnym systemie :D (w pracy zresztą też;)) Co więcej, udalo mi się znaleźć fajną opcję, która zmienia mi status 'student' na 'duża, zla wiewiórka' :D
Reszta studentów jest jakaś niekumata, nikt tego nie ruszal (poza Kornelem, który już nie jest 'studentem', a 'superbohaterem';))
Zastanawialam się nad zmianą awatarka, ale za bardzo mi się ta wiewióra spodobala, zaczynam się z nią utożsamiać ;)
Tło? W zadnym razie! To mi się własnie w niej podoba, że ma tą przezroczystość.
Peace was a lie, there was only passion. It gave me power, too much power to comprehend. Thus no victory was possible - only void remained. Yet my chains are broken and through the Force I'm free.
There is something to be learnt about irony here.
Peace was a lie, there was only passion. It gave me power, too much power to comprehend. Thus no victory was possible - only void remained. Yet my chains are broken and through the Force I'm free.
MAd Phantom pisze:
U mnie pod IE nie ma "cienia" i jest obwódka wiewióry nie wygładzona... ale przeźroczystość jest :)
Sorki, pomyłka. Przezroczystość jest pod IE. Chciałam napisać, że ogólnie awatar jest ładniejszy pod nie-Explorerem. Pisałam szybko (nawet nie wiecie, jak czasami jest ciężko przeglądać forum, jak się przełożona po okolicy kręci) i wyszło nie tak, jak chciałam ;)
A, z tym się zgodzę. Pod Operą wszystko mi ładniej niż pod IE wygląda. ;p