Naruto, uczeń prestiżowej Akademii Ninja ma przed sobą jeden cel: chce być przywódcą klanu. Nie wie jednak, że w nim samym kryje się sekret. Wiele lat wcześniej demon pustoszył kraj. Ówczesny przywódca klanu pokonał go ukrywając jego ducha w ciele nowonarodzonego dziecka, którym był Naruto. Chłopiec został wyklęty przez mieszkańców wioski i od tej chwili traktowano go z pogardą. Naruto musi odzyskać dobre imię i pokonać przeznaczenie
Nie, żebym koniecznie chciał bronić Naruto, ale jak wp.pl może wypisywać takie bzdury? Zresztą to nie tylko na temat tej jednej produkcji...
Mnie aż tak nie zachwycił 21 odcinek CG... może dlatego, że oglądałem prawie bez głosu ; P (tzn. bardzo cicho)
- Spoiler: Zaznacz cały
Wolałbym gdyby Lulu zabił po kolei wszystkich z rodziny królewskiej, aż do siebie.
Pita;
Ja ten odcinek nominuje do najlepszego odcinka CG całego a nie jednego sezonu.
Zwracałeś się do Perzyna.
A co do ms vs geass = żeby używać dobrze geass'a(chodzi mi o tego co ma lulu) to trzeba naprawde być kumatym; i to na poziomie ponad mensowym(czyli ze 148+ iq ma ;] ale to anime więc nvm)a Ms'a każdy dureń może używać tylko można przesadzić.
???
Gdzie widzisz problem w "dobrym" używaniu Geass'a? Ja pewnie nie mam 148 IQ, ale podejrzewam, że bym sobie poradził

Co do dyskusji co lepsze się nie wtrącam, bo nie znam właściwości tego "kolejnego najlepszego, ostatecznego i legendarnego sharingana".
ale to anime więc nvm
Co to znaczy?