Ale mogą minąć ze dwa tygodnie zanim go zrozumie...Kloner pisze:A skąd, BAZYL ma poczucie humoruwbrew pozorom, i jak zrozumie dowcip to Ci bana zniesie
I powiedzcie, że to nie dziwne ;pPhoven: hej, Adamir nie ma penisa
Norma... Wszyscy wiedzą, że IRC służy do leczenia swoich kompleksów, masz przykładAdamir pisze:I powiedzcie, że to nie dziwne ;pPhoven: hej, Adamir nie ma penisa
I poczucia wyższosci.Wszyscy wiedzą, że IRC służy do leczenia swoich kompleksów, masz przykład
Niech Ci będzie, że jestem zarozumiałym snobem, bo nie dałem się wciągnąć w dyskusję o penisach i cyckach, a także nie bawi mnie "stylizacja" językowa w postaci bezsensownego przeklinania. Jeśli to uważasz za "poczucie wyższości" to masz absolutną racjęPhoven pisze:@Adamir: Ten, tego - chciałbym przypomniec, że napisałem to bo parę postów wyzej, przed przyjsciem osoby do której powiedziałem "hej" oświadczyłeś, ze nie masz penisa. ;P
I poczucia wyższosci.Wszyscy wiedzą, że IRC służy do leczenia swoich kompleksów, masz przykład
O tym pierwszym dyskusji żadnej nie było, a od drugiej sprawie to już nie ja gadałem.bo nie dałem się wciągnąć w dyskusję o penisach i cyckach
Tego nie - styl bycia na IRCu, owszem.Jeśli to uważasz za "poczucie wyższości" to masz absolutną rację
No, tutaj się przyłącze. Gadka nie jest zawsze tak odjechana jak przez pewien moment wczoraj. ;P Nawet Rava z manią wielkości da się przecierpieć.I innych rzeczy również. Zapraszamy! Zapraszamy!
Jeśli boicie się BAZYLa to wam powiem, ze wczoraj na przykład go nie było.
Dziwi mnie (zważywszy na Twój sposób bycia na forum ;P ), że nie odróżniasz manii wielkości od irytacji... Ale młodyś ciałem jeszczePhoven pisze: No, tutaj się przyłącze. Gadka nie jest zawsze tak odjechana jak przez pewien moment wczoraj. ;P Nawet Rava z manią wielkości da się przecierpieć.
Najwięcej o moim stylu bycia na IRC może powiedzieć ten, kto zagląda tam raz na ruski rok, a jak już jest, to zarzuca manię wielkości tym, którzy ośmielą mu zwrócić uwagę, żeby nie przeklinałTego nie - styl bycia na IRCu, owszem.