Homoseksualizm

-
- Marynarz
- Numer GG: 7744917
Re: Homoseksualizm
Sprostujmy - "paradowcy" nie walczą o "swoje prawa" tylko o zupełnie niczym nie poparte roszczenia. Może ze strzelaniem przesadziłem, ale pacyfikować trzeba by było. Przynajmniej pałami (może im by to sprawiło przyjemność - w końcu lubią pały
).

-
- Bosman
- Numer GG: 0
- Lokalizacja: Nie chcesz wiedzieć... naprawdę nie chcesz wiedzieć...
Żęska część homo wręcz przeciwnie... trzeb by ich podzielić, na Gejów pały, a lesby...hm... e tam, lesby lubie mogą robić na ulicach co im sie żywnie podoba.(może im by to sprawiło przyjemność - w końcu lubią pały ).
Swoją drogą kiedyś dwa miesiące mieszkałem z pedałem w jednym domu i... dowiedziałem się iż był pedałem rok później, a najciekawsze było to iż on podobno wcale tego nie krył i chodził ze swoi chłopakiem za rękę po ulicy... To tak jakby ktoś wątpił, że wielu homo to normalni ludzie.
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie
Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.
Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.

-
- Marynarz
Znaczną część można uznać za w miarę normalną, ale ta część nie chodzi na parady.

-
- Mat
Cóż...mniemam.. że w kwestiach normalności i tego kto chodzi na parady masz wielkie doświadczenie i wiedzę...Santus Faustus I pisze:Znaczną część można uznać za w miarę normalną, ale ta część nie chodzi na parady.

Nawet rozróżniając na marsze tolerancji i parady równości, to wytłumacz mi dlaczego nie mogą chodzić na nie też ci normalni ludzie którzy obok ciebie mogą żyć, może nawet za ścianą pokoju. Może studenci znajomi. Dzielisz ludzi na normalnych, w miarę normalnych i nienormalnych? Jakimi się cechami osobniczymi kierujesz? Zgodnością z twoim tokiem myślenia, twoją orientacją seksualną, twoim punktem widzenia?
A może masz jakąś tabelę porównawczą? Skalę normalności? Normalnomierz albo Normometr? Gdzie kończy się tzw. normalność a zaczyna chociażby oryginalność?

-
- Marynarz
Normalność i orginalność kończy się tam, gdzie łamane jest prawo naturalne. Za tą granicą zaczynają się dewiacje.

-
- Bosman
Tylko, że homoseksualizm jest naturalny czego dowodzą pary zwierząt tej samej płci.Normalność i orginalność kończy się tam, gdzie łamane jest prawo naturalne. Za tą granicą zaczynają się dewiacje.
http://youtube.com/watch?v=J_vhqeQTGMo - długo nie szukałem, jak widać to jest polska parada równości, a ten gościu na normalnego nie wygląda. Jeszcze, żeby oni szli ze sztandarami i mieli jakieś konkretne sensowne roszczenia... no, niestety Parady Równości to przeważnie jest taki duży homo-cyrk.
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie

-
- Marynarz
Jeśli chcesz zachowywać się jak zwierzę to będziemy cię traktować jak zwierzę. Uwiążemy na łańcuchu, damy przytulną oborę wyścielaną gnojem i paszę do jedzenia (oczywiście w korytku). Nie wszystko co robią zwierzęta jest godne człowieka. Człowiek oprócz instynktów ma wolę. Zwierzęta mają tylko instynkty. Takie jest prawo naturalne.

-
- Mat
Może będziesz łaskaw i nam przybliżysz definicję "prawa naturalnego"?
Wyjaśnij nam też jak pojmujesz jego znaczenie w odniesieniu do człowieka, najlepiej normalnego, czystego rasowo aryjczyka w wieku 30 lat.
Tylko nie gestykuluj przy tym za energicznie... wiesz, Tworki są niedaleko... mógłby ktos zauważyć.

Tylko nie gestykuluj przy tym za energicznie... wiesz, Tworki są niedaleko... mógłby ktos zauważyć.

-
- Bosman
Pozwoliłem sobie pogrubić jedno zdanie. Człowiek ma wolną wolę. A skoro w naturze występują przypadki par homoseksualnych to nie jest to sprzeczne z prawem naturalnym. Homoseksualizm towarzyszy ludzkości od początku jej istnienia, nie jest więc wytworem kultury danego społeczeństwa. Już dawno udowodniono, że w przeciwieństwie do wszelkich parafilii homoseksualizm nie ma podłoża w zaburzeniach psychiki.Santus Faustus I pisze:Jeśli chcesz zachowywać się jak zwierzę to będziemy cię traktować jak zwierzę. Uwiążemy na łańcuchu, damy przytulną oborę wyścielaną gnojem i paszę do jedzenia (oczywiście w korytku). Nie wszystko co robią zwierzęta jest godne człowieka. Człowiek oprócz instynktów ma wolę. Zwierzęta mają tylko instynkty. Takie jest prawo naturalne.
Ja pierdyle, Azrael - nie bądź prymitywny. -_-"Azrael pisze:Żęska część homo wręcz przeciwnie... trzeb by ich podzielić, na Gejów pały, a lesby...hm... e tam, lesby lubie mogą robić na ulicach co im sie żywnie podoba.

-
- Marynarz
Za to ostatnie to bym ci najchętniej przybliżył swoją pięść do twojego łba. Ale w porządku - spróbuję to wytłumaczyć najprościej jak się da. Działanie z godne z prawem naturalnym to działanie z naturalnym porządkiem rzeczy. To znaczy np. wychowywanie potomstwa przez kobietę i mężczyznę będącymi zazwyczaj rodzicami wychowywanych dzieci. Nie neguję w tym miejscu adopcji dzieci z domów dziecka, ale ważne, żeby miały ojca i matkę (oczywiście w miarę możliwości, bo jedno z rodziców mogłby np. nagle umrzeć zanim dziecko stanie się dorosłe). Oznacza to również działanie godne obiektu działającego (np. kanibalizm, paradowanie publicznie bez ubrania nie jest godne człowieka pomimo tego, że występuje w świecie zwierząt). Właśnie dzięki istnieniu prawa naturalnego nie chodzisz po ulicy z wałem na wierzchu i załatwiasz swoich potrzeb fizjologicznych pod najbliższą latarnią tylko idziesz do klopa (zakładam, że faktycznie tego nie robisz). Dlatego kopulacja z osobnikami tej samej płci może sobie występować u durnych zwierzaków, ale to jeszcze nie oznacza, że ludzie to praktykujący robią coś normalnego. Ludzie się rodzą, dorastają i prędzej czy później umierają i taki jest porządek rzeczy, a nie nieśmiertelność ciała. Można się oczywiście leczyć z chorób, ale nieśmiertelność to przegięcie.

-
- Marynarz
Phoven - masz trochę racji. Człowiek ma wolną wolę i jeśli chce może jeść innych ludzi, kraść i robić wiele innych rzeczy. Tylko czy powinien to robić?

-
- Bosman
To był żart, być może prymitywny, ale żart.Ja pierdyle, Azrael - nie bądź prymitywny. -_-"
Wiesz, że są też zwierzęce pary heteroseksualneJeśli chcesz zachowywać się jak zwierzę to będziemy cię traktować jak zwierzę.

Tak właściwie wiele nas od zwierząt nie różni... no i powiedz co takiego może pies, a jest niegodne człowieka.Nie wszystko co robią zwierzęta jest godne człowieka.
No więć powiedz mi jaki instynkt nakazuje samcowi-zwierzakowi, obcowania z drugim samcem?Zwierzęta mają tylko instynkty. Takie jest prawo naturalne.
Bo skoro jesteś zwolenikiem tego prawa, w takim razie również homoseksualistów - w końcu to naturalne, a ludzie wyzbywając się tego, lub zakazując łamią "prawo naturalne".
EDIT: (przeczytałem najświerzsze posty SFI) Troszkę to dziwne, że zgadzasz się z tym, że ktoś sobie nagle wymyślił, że nie możesz chodzić nago, a z drugiej strony drażnią cię prawa człowieka.
Prawda jest taka, że wstydzimy się własnego ciała, tylko dlatego, że kiedyś je chowaliśmy przed zimnem.
W pewnej wiosce (w Afryce?) Zakładano dziewczętom takie opaski na nadgarstki i co ciekawe, po jakimś czasie dziewczyny wstydziły się zdejmować je przy opcych... i nie tylko, mężczyzn z tej wioski zaczęły kręcić nadgarstki.
A kibelki po prostu są praktyczne więc się przyzwyczailiśmy.
500 lat temu, choć ludzie wcale nie byli wtedy dużo głupsi nikomu robienie na ulicy nazbyt nie przeszkadzało.
Tego nie, bo działa to na szkode innych. A homoseksualizm nie za bardzo. Więc dlaczego nie?Phoven - masz trochę racji. Człowiek ma wolną wolę i jeśli chce może jeść innych ludzi, kraść i robić wiele innych rzeczy. Tylko czy powinien to robić?

-
- Mat
Hehe.. to była chyba wypowiedź kwalifikująca cie do wykonania na tobie K.Z.P. w wykonaniu samegoSantus Faustus I pisze:Za to ostatnie to bym ci najchętniej przybliżył swoją pięść do twojego łba. Ale w porządku - spróbuję to wytłumaczyć najprościej jak się da.

A tak serio to widzę, że nie znajdziemy wspólnego języka w wieeeelu kwestiach, i wcale mnie to nie martwi.
Az miałeś rację, Chiny to dla tego biedaka za mało...

-
- Marynarz
Mnie też raczej nie martwi, że się nie poobrażamy.Thurs pisze:Widzę, że nie znajdziemy wspólnego języka w wieeeelu kwestiach, i wcale mnie to nie martwi.Santus Faustus I pisze:Za to ostatnie to bym ci najchętniej przybliżył swoją pięść do twojego łba. Ale w porządku - spróbuję to wytłumaczyć najprościej jak się da.
Az miałeś rację, Chiny to dla tego biedaka za mało...

-
- Marynarz
Muszą być, bo inaczej by wyginęły. Napisałem, że nie wszystko co robią zwierzęta przystoi człowiekowi, ale to znaczy, że niektóre rzeczy przystoją (oczywiście w odpowiednim miejscu i w odpowiedni sposób).Azrael pisze:Wiesz, że są też zwierzęce pary heteroseksualneo zgrozo, zachowuję się jak zwierzę! Znajdzie się dla mnie jakieś korytko?
Obiecuję, że będę szczekał na obcych.
![]()
Zacznij rzucać się na ludzi gryząc im nogawki od spodni, szczekać na nich, biegać w koło na czworakach za własnym tyłkiem, srać na trawniku przed blokiem, w tym samym miejscu kopulować (jeśli znajdziesz jakąś idiotkę, która się na to zgodzi), jeść z ziemii kości lub surowe mięso to wtedy się dowiesz.Tak właściwie wiele nas od zwierząt nie różni... no i powiedz co takiego może pies, a jest niegodne człowieka.
No więć powiedz mi jaki instynkt nakazuje samcowi-zwierzakowi, obcowania z drugim samcem?
Bo skoro jesteś zwolenikiem tego prawa, w takim razie również homoseksualistów - w końcu to naturalne, a ludzie wyzbywając się tego, lub zakazując łamią "prawo naturalne".
Nakazują im tak zaburzenia hormonalne. Ludzie też tak mają, ale mogą to w sobie zwalczyć.
EDIT: (przeczytałem najświerzsze posty SFI) Troszkę to dziwne, że zgadzasz się z tym, że ktoś sobie nagle wymyślił, że nie możesz chodzić nago, a z drugiej strony drażnią cię prawa człowieka.
Prawda jest taka, że wstydzimy się własnego ciała, tylko dlatego, że kiedyś je chowaliśmy przed zimnem.
W pewnej wiosce (w Afryce?) Zakładano dziewczętom takie opaski na nadgarstki i co ciekawe, po jakimś czasie dziewczyny wstydziły się zdejmować je przy opcych... i nie tylko, mężczyzn z tej wioski zaczęły kręcić nadgarstki.
A kibelki po prostu są praktyczne więc się przyzwyczailiśmy.
500 lat temu, choć ludzie wcale nie byli wtedy dużo głupsi nikomu robienie na ulicy nazbyt nie przeszkadzało.
Ja tu nie piszę o sytuacji w której do takich czy innych czynności zmuszają nas niezależne czynniki jak np. warunki sanitarne 500 lat temu. Załatwiać się trzeba, ale W MIARĘ MOŻLIWOŚCI dyskretnie i nie publicznie.
Tego nie, bo działa to na szkode innych. A homoseksualizm nie za bardzo. Więc dlaczego nie?[/quote]Phoven - masz trochę racji. Człowiek ma wolną wolę i jeśli chce może jeść innych ludzi, kraść i robić wiele innych rzeczy. Tylko czy powinien to robić?
Poczytaj co napisałem wcześniej.

-
- Bosman
SFI - edytuj posty....
Pewnie uznacie to co napisałem wyżej za głupie, ale ja osobiście myślę, że ludzie to zwierzęta i mimo iż pod wieloma względami czystrze i wydaje się rozsądniejsze, ale to tylko nam. Żaden pies nie zrozumie po co człowiek zamiata.
(chciałbym też zauważyć, że zwierzęta dzięki swemu zachowaniu nie mają alergi i innych chorób które człowiek zrzuca na siebie) Przepraszam za offtopa, za którego zresztą zostanę zjechany.
Ludzie rzucają się z nożem... nieduża róznicaZacznij rzucać się na ludzi gryząc im nogawki od spodni,
Ostrzegać swych bliskich przed niebezpieczeństwem, bąć kłócić się z kimśszczekać na nich,
Niektóre ludzkie zabawy są głupsze.biegać w koło na czworakach za własnym tyłkiem
Psy ( bo chyba do nich pijesz) to bardzo higieniczne zwierzęta i nie kopulują w tym samym miejscu gdzie "srają" chyba, że człowiek w swej wyższości je do tego zmusisrać na trawniku przed blokiem, w tym samym miejscu kopulować (jeśli znajdziesz jakąś idiotkę, która się na to zgodzi),
Na ludzkie : Pożywiać się pożywieniem na jakie cie stać, oraz w takich warunkach na jakie cie staćjeść z ziemii kości lub surowe mięso to wtedy się dowiesz.
Pewnie uznacie to co napisałem wyżej za głupie, ale ja osobiście myślę, że ludzie to zwierzęta i mimo iż pod wieloma względami czystrze i wydaje się rozsądniejsze, ale to tylko nam. Żaden pies nie zrozumie po co człowiek zamiata.
(chciałbym też zauważyć, że zwierzęta dzięki swemu zachowaniu nie mają alergi i innych chorób które człowiek zrzuca na siebie) Przepraszam za offtopa, za którego zresztą zostanę zjechany.

-
- Marynarz
To żyj jak zwierzę to nie będziesz miał alergii. Proszę bardzo.