Przedstaw się

O tawerniakach, forumowiczach i innych. Ogólnie z kamerą wśród zwierząt.
ODPOWIEDZ
Riv
Szczur Lądowy
Numer GG: 4667529

Re: Przedstaw się

Post autor: Riv »

Mr.Ofca, ale czasami takie informacje moga sie przydac. Dzieki temu mozna znalezc kogos o podobnych zainteresowaniach, nie tylko fantasy.
No i jakby na to nie patrzec, to od tego jest ten temat. Lepsze to niz 20 innych topicow w stylu: 'do jakiej szkoly chodzisz', 'ile masz lat?', 'jakiej pasty do zebow urzywasz :twisted: '
No, przynajmniej ja to widze w ten wlasnie sposob.
But why is the rum gone?!
Mr.Ofca
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 8533882

Post autor: Mr.Ofca »

Chyba zle sie wyrazilem. Nie neguje tego tematu. Jest faktycznie lepszy niz 20 w stylu podanym przez Ciebie. Ale nie chcialem sie przedstawiac w zwykly sposob, bo nie widzialem potrzeby. Jezeli ktos zaklada temat w ktorym szuka druzyny w XXX miescie i potrzebuje graczy w wieku xxx-yyy to zglaszam sie, jezeli spelniam warunki. Jezeli lubie crpg, to udzielam sie w temacie z crpg. Jezeli szukam teamu do gry sieciowej to pisze w odpowiednim temacie. Tam gdzie mam lub moge byc tam bede. Nie chce byc oceniany po wieku, rodzaju muzyki jakiej slucham, wyksztalceniu czy fryzury. Jezeli ktos uwaza ze warto ze mna pisac, bo moje posty trzymaja sie kupy to chetnie popisze. Jezeli komus sie nie to nie podoba to trudo. Niech nie pisze. Ale jezeli wam to pomaga to ja nie mam nic przeciwko.
dópa
Bajka
Szczur Lądowy
Numer GG: 0

Post autor: Bajka »

Cześć wszystkim i każdemu :smile:
Z tej strony Bajka, lat 22 ze Śląska.
Podczytywałam Was regularnie od jakiegoś czasu, a do rejestracji zmotywował mnie jeden z postów Falki, w którym pojawiło się określenie geek girl - po prostu poczułam potrzebę, by dać głos :D
Co o mnie :?: Hmm, w fandomie od kilku lat, z czego przez ponad 2 lata zrzeszona, obecnie "na papierze zrzeszona". Na konwenty się jeździło, w erpegi grało ;) Teraz już w sumie tylko karcianki, crpg, planszówki no i oczywiście fantastyczna literatura - w każdym razie to wszystko, co mogę realizować w domowych pieleszach :twisted:
Lubię fantasy w każdej postaci, nie pogardzę s-f czy cyberem. Z niefantastycznych zainteresowań jestem kociarą i absolutną miłośniczką skandynawskich klimatów.
Na co dzień studentka.
W sumie tyle ;)
WinterWolf
Tawerniana Wilczyca
Tawerniana Wilczyca
Kontakt:

Post autor: WinterWolf »

Witam na forum :D Skoro czytałaś nas trochę to wiesz, że rezyduje tu banda szaleńców :P Ale nie przejmuj się. Idzie się do nas przyzwyczaić ;)
Obrazek
Proszę, wypełnij -> Ankieta
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch
Numer GG: 1034954

Post autor: Ravandil »

WinterWolf pisze:Witam na forum :D Skoro czytałaś nas trochę to wiesz, że rezyduje tu banda szaleńców :P Ale nie przejmuj się. Idzie się do nas przyzwyczaić ;)
Nie banda szaleńców, tylko BAZYL i jego wredna załoga ;> A może wredna załoga i jej BAZYL? W każdym razie miłego "pobytu" - a przede wszystkim zdrowia psychicznego ;)

PS. Śląsk - też ładnie, ale wiadomo, że Zagłębie lepsze ;>
A Gdańsk to już w ogóle ^^" - dop. Phoven
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek
http://www.lastfm.pl/user/Ravandil/

Obrazek
gaudat
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 12362182

Post autor: gaudat »

Witam wszystkich i każdego z osobna ;)
Forum obserwuje już jakiś czas, jednak dopiero teraz się zarejestrowałem.
Przeglądając temat stwierdziłem że najlepiej będzie jak zrobię to w formie formularza ;)
Imię : Paweł
Miejscowość : Grudziądz
Zainteresowania : Piłka ręczna, Piłka nożna, literatura fantastyczna, muzyka, historia i RPG oczywiście ;)
Muzyka : Ciężka i różnorodna :Amon Amarth, Slipknot, Apocalyptica, DragonForce, Pantera, Metallica, Children of Bodom, Cradle of Filth, Soulfly, SoaD, Korn, Disturbed, Dope, Buckethead.
W RPGi gram już 3 rok ;]

Całą resztę sami stwierdzicie czytając moje posty.
Życze nam owocnych dyskusji ;)
"Umysł rozkazuje ciału i ono jest posłuszne. Umysł rozkazuje sobie samemu i natrafia na opór."
- Lady Jessika Atryda, "Diuna" Herbert
Sihamaah
Bosman
Bosman
Numer GG: 11803348

Post autor: Sihamaah »

Ja kompletnie nie rozumiem, dlaczego ludzie tak się dokładnie przedstawiają... Imię, wiek, muzyka... Po co to komu? Najważniejsze, co mają do powiedzenia, niż co można wyczytać z takiej "tabelki"...

Tak czy siak witamy :)
Mów mi Sih :)
Kanał IRC Tawerny RPG: [url=irc://irc.npircs.pl/tawerna-rpg]KLIK![/url]
Link nie działa? Używaj Opery lub zainstaluj Chatzillę, jeśli używasz Firefoxa. PS.[url=irc://quakenet/tawerna-rpg]STARY KANAŁ TUTAJ[/url]
WinterWolf
Tawerniana Wilczyca
Tawerniana Wilczyca
Kontakt:

Niestety Sih... Większość jest przeciwko Tobie i każdy robi po swojemu XD Po prostu :P

Witam wszystkie młode duszyczki :)
Obrazek
jokemaster
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 4340922
Kontakt:

Post autor: jokemaster »

Ponad rok już jestem na forum a jeszcze się nie przedstawiłem ? Trzeba to zmienić !

Qsywa: DżołkMaster
Imię: Robert. A może Konstanty ? Sam nie wiem.
Kolor oczu : Brąz
Cera Blada
Zainteresowania: Football , moje włosy , Książki ( nawet lektury ) i jeszcze cuś ale nie chce mi się wymyślać.
Muzyka: Rosyjski i Niemiecki rap ( bez jaj )
Stan cywilny : Cywil

Coś o sobie : Fajny jestem
This is it, here I stand
I’m the light of the world, I feel grand
Got this love I can feel
And I know yes for sure it is real
Azrael
Bosman
Bosman
Numer GG: 0
Lokalizacja: Nie chcesz wiedzieć... naprawdę nie chcesz wiedzieć...

Post autor: Azrael »

Najśmieszniejsze jest to, że ludzie rejestrują się, przedstawiają się tu... a potem nigdy nie wracają.
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie

Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch
Numer GG: 1034954

Post autor: Ravandil »

Sihamaah pisze:Ja kompletnie nie rozumiem, dlaczego ludzie tak się dokładnie przedstawiają... Imię, wiek, muzyka... Po co to komu? Najważniejsze, co mają do powiedzenia, niż co można wyczytać z takiej "tabelki"...

Tak czy siak witamy :)
Imię i wiek się mogą przydać - niby o wszystkim świadczą posty, ale gdzieś w podświadomości tkwi, że nie mamy do czynienia z kimś całkowicie anonimowym... Muzyka w tym formularzyku jest zbędna, od tego mamy lans.fm ;)
Azrael pisze:Najśmieszniejsze jest to, że ludzie rejestrują się, przedstawiają się tu... a potem nigdy nie wracają.
Bo wcale nie jest łatwo "wejść" w forum. Gdyby nie pewien styczniowy wieczór (w 2007 roku), to pewnie stopniowo zarzuciłbym trpg i zajął się czymś innym niż spamowaniem ;)
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek
http://www.lastfm.pl/user/Ravandil/

Obrazek
mone0
Mat
Mat
Numer GG: 12563782

Post autor: mone0 »

Proszę w końcu czas znalazłem na takie przyziemne rzeczy jak przedstawienie sie. Gdzieś w temacie z ksywkami pisałem jakie mam, więc przytaczać nie będę. Wyjaśnienie nicku też gdzieś było. Mój charakter sami ocenicie [jeżeli będziecie posty z moim udziałem przeglądać]. Nie przedstawiam się, bo nie lubię. Staram się wyczerpująco odpowiadać na pytania [jeżeli nie mam ochoty to nie odpisuję lub krótko acz zwięźle]. Jak to powiedział mój nauczyciel historii, kiedy byłem w liceum: "Odpowiadasz lakonicznie, ale na temat". Z resztą wolę pisać niż rozmawiać z kimś face 2 face, jakoś myśli same nachodzą.
Dosyć pierdół. Witam!
"drobnostki tworzą doskonałość, a doskonałość nie jest drobnostką" Michał Anioł
Mr.Ofca
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 8533882

Post autor: Mr.Ofca »

mone0, powiedziales wszystko co powinno nas interesowac ;). Mi ten post powiedzial wiecej niz wczesniejsze powypelniane arkusze. Pokazal mi Twoje zdrowe podejscie do forum ;). Tak wiec, Witaj wsrod nas :).
dópa
Denham
Szczur Lądowy
Numer GG: 7581696

Post autor: Denham »

Witam was wszystkich serdecznie : )

Nazywam się Jacek. Należę do Stowarzyszenia Miłośników ERpegów i Fantastyki (SMERF) w Łodzi : )

Głównym moim celem pobytu na forum będzie reklama czwartej już edycji UBOTa jak i informowaniu was na bieżąco o tymże właśnie konwencie.

Pozdrawiam. Nie bijcie od razu ; )
Adamir
Marynarz
Marynarz

Post autor: Adamir »

To i ja się przedstawię. :)

Imię me brzmi Adam (czego zapewne nietrudno się domyślec, patrząc na nick). Mam 15 lat, słucham metalu i rocka, lubię fantastykę. Ubóstwiam Pratchettowy Świat Dysku, bardzo lubię twórczość Andrzeja Pilipiuka, no i oczywiście Sapkowskiego.

Dobra, nie będę przynudzał. ;]
[url=irc://quakenet/tawerna-rpg]Obrazek[/url]
Sileas
Pomywacz
Numer GG: 716679
Kontakt:

Post autor: Sileas »

Pomyślałam sobie, że warto chyba się przedstawić.. chociaż nie wiadomo, czy zagrzeję tu miejsca - z góry przepraszam młodych gniewnych o niepotrzebne zajmowanie miejsca w temacie ;)

O sobie - studentka II roku filologii angielskiej, pasjonująca się tańcem orientalnym, szeroko pojętym fantasy (książki, gry fabularne, cRPGi), do tego próbująca coś-tam tworzyć w wolnym czasie. Z jakimi rezultatami - można samemu zobaczyć. Do tego zaszczurzona (choć ostała mi się sztuk jedna, w najbliższych planach 2 samce). Hm, co jeszcze? Lubię twórczość Tori Amos, powoli już wyrastam z metalu/heavy metalu.

Miło mi Was powitać i mam nadzieję, że mój pobyt tutaj będzie odpowiednio długi ;)
WinterWolf
Tawerniana Wilczyca
Tawerniana Wilczyca
Kontakt:

Hohoho... Powitać :D Szczególnie info o szczurach mi się spodobała :D
Obrazek
ODPOWIEDZ