Jeśli liczą się diablopodobne, to męczę Alien Shootera 2 (był dołączony do ostatniego CD Action). Tyle mięsa nie widziałem nigdzie.
Kiedy będę miał więcej czasu, będę kontynuował pierwszego KOTORa.
Prince of Persia: Ścieżka Wojownika i Wiedźmin. W drugiego jeszcze nie grałem, ledwo kupiony, właśnie się patch 1.3 ściąga... Oby gra okazała się warta ceny.
Prócz tego grałem jeszcze w Painkiller: BooH multi, ale ostatecznie mi się znudziło i usunąłem. Poza tym na serwerach wiele botów, a jak ktoś nie bot, to gra jak pro... No cóż...
Mów mi Sih
Kanał IRC Tawerny RPG: [url=irc://irc.npircs.pl/tawerna-rpg]KLIK![/url] Link nie działa? Używaj Opery lub zainstaluj Chatzillę, jeśli używasz Firefoxa. PS.[url=irc://quakenet/tawerna-rpg]STARY KANAŁ TUTAJ[/url]
Alien Shooter 2 kopie tyłek. Ja ostatnio pocinam w Kotora i Dzienną Straż (gra bardzo kiepsko zrobiona, ale w jakiś sposób fajna - ta moskiewska egzotyka...).
Disciples - Bunt Elfów. Kiedyś dawno temu, jak zobaczyłam demko pierwszej podstawki to się strasznie zauroczyłam. Mimo to kupiłam grę jakieś pół roku temu, odleżakowała sobie w szafce, aż w końcu stwierdziłam, a co tam, chyba sobie pogram. No i podoba mi się!
Dokładnie w to samo grywam ostatnio ze swoim chłopakiem na PS2 i chociaż nie jestem jakąś wielką miłośniczką gier, to taka prosta nawalanka fajnie zabija czas. Polecam.
Ostatnio też namawiał mnie na mecz w Pro Evolution Soccer 2008 ale gdy zobaczyłam ile jest kombinacji (i ile może być jeszcze) to odechciało mi się grać . Jakoś nie przepadam za skomplikowanymi grami
"Wymagajcie od siebie więcej, nawet jeśli inni nie wymagają". Jan Paweł II
Ja tnę ostatnio w Devil May Cry 3 i przy okazji Warcraft III. Nie mogę się przekonać do tej strategii a DMC3 wciągnęło mnie bez reszty. Wie ktoś jak łatwo i szybko rozwalić serducho Lewiatana?