Uwierzyłem Ci na złowo, Azrael, więc chciałem sprawdzić, jakby to wyglądało, gdyby nie te palce a te obok były wyprostowane. Efekt poniżej.
I wiesz, coś mi się zdaje teraz bardziej, że w Twoim avku to jednak nie są palce wskazujące...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Mów mi Sih
Kanał IRC Tawerny RPG: [url=irc://irc.npircs.pl/tawerna-rpg]KLIK![/url] Link nie działa? Używaj Opery lub zainstaluj Chatzillę, jeśli używasz Firefoxa. PS.[url=irc://quakenet/tawerna-rpg]STARY KANAŁ TUTAJ[/url]
Wielkie dzięki WW, ale zanim zdołałem zmusić się do poprawienia tamtego avka znalazłem sobie drugi... pewnie też zbyt długo nie zagości, no ale cóż... Lucy jest piękna* i chociaż tydzień z jej okiem jest zaszczytem.**
* To dziwne, że mimo iż jest tylko zbiorem kresek i tak naprawdę kilka innych kolorków i pociągnięć, a wyglądałaby tak samo jak "pierwsza lepsza ", a jednak ma w sobie to coś... zresztą nie tylo z nią tak mam.
** Wolałbym inną część ciała, ale nie śmiem
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie
Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.
Znajdź coś co będzie wiązało się z samym Tobą lub Twoimi upodobaniami. Jakieś hobby, pasja ew. jakieś nagłe olśnienie... Zwykle takie avki trzymają się najdłużej.
A ja mam avatara, który IMHO idealnie do mnie pasuje. Nie ma to jak South Park Studio ;]
Mógłby być troszkę większy, jak na mój gust.
Znajdź coś co będzie wiązało się z samym Tobą lub Twoimi upodobaniami. Jakieś hobby, pasja ew. jakieś nagłe olśnienie... Zwykle takie avki trzymają się najdłużej.
Łatwo Ci powiedzieć, jak ja mimo iż bardzo próbuje nie potrafię wzbudzić w sobie pasji. Olśnienia mam baardzo często, ale powstrzymuję się od zbyt częstej zmiany avka. (wiem, że WW nie pisała do mnie, ale mam ten sam problem co Buss)
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie
Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.