W co teraz gracie?

- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Numer GG: 3135921
- Kontakt:
Re: Reaktywacja cRPGc: W co teraz gracie?
Jack Keane - przygodówka w starym klasycznym stylu. Tylko trochę zbyt prosta. Może później będzie lepiej.
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...

-
- Szczur Lądowy
- Numer GG: 9169825
Myth 3. Tylko szkoda że nie ma kampanii dla tej "złej" strony konfliktu.

-
- Majtek
- Numer GG: 323029
Jak wy o przygodówkach to ja też
Nie tak dawno przeszedłem Syberię, jest to gra legenda, nie mająca sobie równych, urzekająca pięknem swojego świata, po prostu produkcja kultowa, teraz przymierzam się do zdobycia części drugiej, lecz boje się na odstawienie jej ze względu na brak czasu. Na szczęście niedługo wakacje. Oddam królestwo za worek łaj... to znaczy za Syberię 3! A tak w tej chwili to po trochu pykam w Stalkera.

Hi I'm Starcu, I like you, I like RPG.
<--- RPG we wszelakim słowa znaczeniu.
(NIE JESTEM TERRORYSTĄ!!!)

(NIE JESTEM TERRORYSTĄ!!!)

-
- Majtek
- Numer GG: 6026651
Ja obecnie zacząłem w Sacreda grać, niby H&S a zupełnie inna dynamika niż Diablo. A poza tym po raz bodaj setny gram w Populousa Mistrza Molyneuxa

-
- Majtek
- Numer GG: 4053357
A ja na dobre zająłem sie wielką trójcą :
Command & Conquer tiberium Wars
Assasins Creed
Medieval 2 z modami : Deus lo Vult i Stainless Steel ;p ;p
mam co robić ;p gdyby tak jeszcze roboty mniej było to by był full wypas ;p
Command & Conquer tiberium Wars
Assasins Creed
Medieval 2 z modami : Deus lo Vult i Stainless Steel ;p ;p
mam co robić ;p gdyby tak jeszcze roboty mniej było to by był full wypas ;p

-
- Tawerniany Berserk
- Numer GG: 9350651
Nintendo DS:
ELite Beat Agents - swietna gra rytmiczno-muzyczno-tanczena. Doskonaly OST, proste reguly, rozrywka na maxymalnym poziomie.
Izuna - jeden z najlepszych dungeon crawlerów ostatnich lat. Miodek
NEo Geo:
The King of Fighters 99, 96, 94 - cóż jedne z njalepszych fighterów ever, czysty wypas, zajebisty kast postaci i swietna fabula. Must Play
Ninja Masters - kolejna ciekawa bijatyka, polecam fanom Samurai Shodown i Last Blade
SNES:
Shin Megami Tensei I & II- cóż jezeli ktos uwaza ze duzo wie o RPGach a nie grał w to....niech lepiej sie nie wypoaida. Jedna z najlepszych i najwazniejszych gier gatunku.
PSX:
Silent Bomber - prawidzwy oldscholowy wyczes, setki wyblyskow na ekranie warta kacja, kudosy dla Kyo za przypomnienie
+ oczekuje na paczuszke z Tke King of Fighters XI na PS2
ELite Beat Agents - swietna gra rytmiczno-muzyczno-tanczena. Doskonaly OST, proste reguly, rozrywka na maxymalnym poziomie.
Izuna - jeden z najlepszych dungeon crawlerów ostatnich lat. Miodek
NEo Geo:
The King of Fighters 99, 96, 94 - cóż jedne z njalepszych fighterów ever, czysty wypas, zajebisty kast postaci i swietna fabula. Must Play

Ninja Masters - kolejna ciekawa bijatyka, polecam fanom Samurai Shodown i Last Blade
SNES:
Shin Megami Tensei I & II- cóż jezeli ktos uwaza ze duzo wie o RPGach a nie grał w to....niech lepiej sie nie wypoaida. Jedna z najlepszych i najwazniejszych gier gatunku.

PSX:
Silent Bomber - prawidzwy oldscholowy wyczes, setki wyblyskow na ekranie warta kacja, kudosy dla Kyo za przypomnienie

+ oczekuje na paczuszke z Tke King of Fighters XI na PS2
Har Har Har

-
- Majtek
- Numer GG: 0
Na PSP niepodzielnie rządzi Jeanne D'arc - dla tej gry warto kupić tą konsolę, poza tym od czasu do czasu włączam sobie Ridge Racer II albo Wipeout Pure.
A w Final Fantasy x-2 zatrzymałem się przy 33% gry - gra czeka na nowy telewizor.
A w Final Fantasy x-2 zatrzymałem się przy 33% gry - gra czeka na nowy telewizor.

-
- Tawerniak
- Numer GG: 9986661
Gram w the World Ends With You na NDSie - rewelka, wessało mnie, klimat tej gierki to coś z czym się jeszcze nigdy nie spotkałem, a zawsze chciałem. Dla mnie to spełnienie paru 'marzeń gracza'

-
- Bombardier
- Numer GG: 10332376
- Kontakt:
Bardzo przepraszam, ale... co tu konsola ma do rzeczy?! Że niby gra na konsole musi być... uproszczona? Gracz konsolowy = gracz, który nie poradzi sobie z trudniejszą rzeczą? A może to wina konsoli - za mała moc przerobowa, by wygenerować trudniejsze zagadki? Jako że tym na razie zajmują się twórcy, a nie konsole, to argument można se o kant ust pani Frau* potłuc.Ojciec Mróz pisze:no niestety troszkę monotonna, ale to skutek tego, że gra powstawała też i na konsole, co spowodowało konieczność mocnego jej uproszczenia
*Postać z 'Włatcóf móch... ktoś zaprzeczy, że jej usta wyglądają jak odbyt ;] ?

Czerwona Orientalna Prawica

-
- Mat
- Numer GG: 7230085
Imho najlepszy rpg na desa.Aras pisze:Gram w the World Ends With You na NDSie - rewelka, wessało mnie, klimat tej gierki to coś z czym się jeszcze nigdy nie spotkałem, a zawsze chciałem. Dla mnie to spełnienie paru 'marzeń gracza'
Jumpin' Jack Flash, Divas i wszystko jasne.Pita pisze:Nintendo DS:
Ja do tego dopiszę Front Mission - to mój pierwszy raz z tą grą...
CoD-fajny taki

-
- Tawerniak
kaziu czy ja wiem czy najlepszy? fabuła i klimat mi bardzo pasują, ale walczę tak że praktycznie zamykam oczy i nawalam w ekranik xD

-
- Mat
Znajdz kogos do pomocy , jak ja. Btw post pisany z desaAras pisze:kaziu czy ja wiem czy najlepszy? fabuła i klimat mi bardzo pasują, ale walczę tak że praktycznie zamykam oczy i nawalam w ekranik xD

-
- Tawerniak

-
- Bosman
- Lokalizacja: Nie chcesz wiedzieć... naprawdę nie chcesz wiedzieć...
kaziu czy ja wiem czy najlepszy? fabuła i klimat mi bardzo pasują, ale walczę tak że praktycznie zamykam oczy i nawalam w ekranik xD
Czyżby AI pomocników było aż tak niskie? xDZnajdz kogos do pomocy
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie
Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.
Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.

-
- Mat
Azrael pisze:kaziu czy ja wiem czy najlepszy? fabuła i klimat mi bardzo pasują, ale walczę tak że praktycznie zamykam oczy i nawalam w ekranik xDCzyżby AI pomocników było aż tak niskie? xDZnajdz kogos do pomocy
Nie, ale lepiej gra się z drugą osobą, choć jak ma się podzelną uwage to można samemu grać, byle nie nacepiać.

-
- Tawerniany Berserk
- Numer GG: 9350651
Jestem ciekaw ilu miłośników rpg zna staaaarą serię o przygodach Shirena. Tym bardziej że to gra z czołówki dungeon crawlerów!

KLIK

KLIK
Har Har Har

-
- Majtek
to czasem ma wyjść na Wiiiiii ?
od wczoraj gram w Tales of Eternia - miks RPG i chodzonej bijatyki - wystarczy pukać w x'a i od czasu do czasu wydac jakiś rozkaz reszcie drużyny - szkoda, że na razie fabuła taka śmaka - dziewczyna spadła z nieba na statku kosmicznym i dwójka nastolatków postanawia jej pomóc i w ogóle xle sie dzieje w ichniejszej krainie - jakieś chmury, zło i ciemność się pojawia, tyle na razie wiem
od wczoraj gram w Tales of Eternia - miks RPG i chodzonej bijatyki - wystarczy pukać w x'a i od czasu do czasu wydac jakiś rozkaz reszcie drużyny - szkoda, że na razie fabuła taka śmaka - dziewczyna spadła z nieba na statku kosmicznym i dwójka nastolatków postanawia jej pomóc i w ogóle xle sie dzieje w ichniejszej krainie - jakieś chmury, zło i ciemność się pojawia, tyle na razie wiem