Bawiłam się avatarem Elfina w czasie, gdy mi się już nic nie chciało... Referaty są bardzo męczące... Stwierdziłam, że miło by było pozbyc się białego pola... no i wyszło tak:
2222 copy.png
Jak co to mogę się jeszcze pobawić tym, ale jeśli Elfin jest w posiadaniu wiekszej wersji tego obrazka to byłoby miło i chętnie bym się nim zajęła Efekty byłyby lepsze, bo i więcej możliwości
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Andersen się nie nadaje bo Alucard go zabił więc ciężko, żeby zrobił wrażenie. Za to Schroedinger to inna rozmowa. Wiecie, że zdołał "zniknąć" Alucarda? I to tak dokumentnie, o ile autor się nie zreflektuje i nie wymyśli jakiegoś sposobu coby go przywrócić. Ale póki co Alucard jest zniknięty. I po co tu zaglądaliście? HAHAHAHA
No chyba, żeby VanHelsing bo to on jako pierwszy pokonał Draculę vel Alucarda (i nie myśleć mi tu o beznadziejnym filmie z tym gościem co grał Logana w X-men, jak książkowy pierwowzór mam na myśli!).
Azrael pisze:No to chyba jednak ŚMIERĆ zostanie... on wciąż ma szansę pokonać Alucrda.
Śmierciu jest z natury łagodnym avatarem i nie ma zamiaru nikogo pokonywać.
Śmierciu bowiem jest takim kozakiem, że skopie wam wszystkim dupy nie ruszajac się nawet z miejsca.
A awatar to rzeczywiście masz teraz Azreal fajny, a w każdym razie fajniejszy od tego niebieskolicego ćpuna rodem z Gorillaz. Całkiem udana parodia Śmiercia.
Post z serii: "Jak zirytować parę osób spamując o avkach, będąc modkiem (i nie zostać pozbawionym zielonego kolorku w ciągu kilku sekund przez adminów)"
Szczerze powiedziawszy, Śmierć Azraela nie umywa się do Śmierci Phovena. Ta Azraela ma jakiś pysk jak jamnik i w ogóle wygląda jakoś totalnie gumowo-plastikowo.
Szczerze powiedziawszy, Śmierć Azraela nie umywa się do Śmierci Phovena. Ta Azraela ma jakiś pysk jak jamnik i w ogóle wygląda jakoś totalnie gumowo-plastikowo.
To dwa inne klimaty, moja jest po prostu od wspaniałego Prachetta, i choć na moim "avku" rzeczywiście wygląda troszkę gumowato, to w filmie jest boska.
No i dlaczego "avatary zostały zablokowane"?
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie
Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.