Aluzju paniał.fds pisze:Odwdzięcz się częściej się udzielając na forum, żebyśmy mieli co czytać ;PSolarius Scorch pisze:A dziś nikt nie ma urodzin i nawet nie mogę się odwdzięczyć.

Aluzju paniał.fds pisze:Odwdzięcz się częściej się udzielając na forum, żebyśmy mieli co czytać ;PSolarius Scorch pisze:A dziś nikt nie ma urodzin i nawet nie mogę się odwdzięczyć.

) życzę wszystkiego najlepszego, może nawet przeprowadzki do Gdańska.
) życzę wszystkiego najlepszego, może nawet przeprowadzki do Gdańska.  Aaa.. i jeszcze tego by wasze córki/synowie/Phoven pamiętały o was nie tylko w dzień Matki.
 Aaa.. i jeszcze tego by wasze córki/synowie/Phoven pamiętały o was nie tylko w dzień Matki.

Niebawem Twój synek będzie Ci życzenia na Dzień Matki składał
 Niebawem Twój synek będzie Ci życzenia na Dzień Matki składał  Póki on nie umie, robimy to MY XD
 Póki on nie umie, robimy to MY XD

)
 )

Lepiej pózno niż wcale więc podbijam. 1000 LAT, 1000 LAT NIECH ŻYJĄ, ŻYJĄ NAM, NIECH ŻYJĄ NAMLOD pisze:Najlepszego Matce Krowie z MRK i innym mamusiom (Ouz etc.).

Dużo zdrowia, szczęścia i wielu ciekawych sesji RPG
 Dużo zdrowia, szczęścia i wielu ciekawych sesji RPG 

Niech Ci BAZYL nago tańczy.
 Niech Ci BAZYL nago tańczy.

Chociaż... to tylko dwa lata różnicy, więc ja też stary jestem
 Chociaż... to tylko dwa lata różnicy, więc ja też stary jestem  W każdym razie dużo radości, zdrowia, wysokiego morale w korekcie (tj. jak najmniej napotkanych błędów, ale z powodu ich braku, a nie przeoczenia
 W każdym razie dużo radości, zdrowia, wysokiego morale w korekcie (tj. jak najmniej napotkanych błędów, ale z powodu ich braku, a nie przeoczenia  ). I gęstego wilczego futra, a co!
 ). I gęstego wilczego futra, a co!