Powodzenia dla maturzystów, dobry rady:
1.Jak dostaniecie przed wejściem na salę syndromu nerwowej chichrawy przypomnijcie kumplowi żeby dał wam w pysk.
2. Przynajmniej u mnie jest tak że jak dzień przed testem nasłucham się muzyki potem nie pozwala mi ona pisać.
3. Wyłączcie komórki i wyjmijcie baterie.
Poza tym wojsko wyrabia klatę, ja bym to jeszcze przemyślał
Nie matura, a chęć szczera
Zrobi z Ciebie oficera
Warto byś o tym pamiętał
Gdybyś w razie nie zdał
Temat na dłuższą rozmowe o organizacji wojska. Ogółem oficerstwo powinno miec majątek, wyższe wykształcenie (albo chociazby mature) i wykształconą żonę. Jak przed wojną.
Force pisze:
2. Przynajmniej u mnie jest tak że jak dzień przed testem nasłucham się muzyki potem nie pozwala mi ona pisać.
Poza tym wojsko wyrabia klatę, ja bym to jeszcze przemyślał
Ja byłem dziś na Iron Manie i cały czas słyszę muze z niego. A co do klaty: samemu można se wyrobić więc po kiego mi wojo.
Panowie, to chyba nie ten wątek na takie rozmowy? Poza tym i tak od 2010 roku nie będzie już instytucji zwanej WKU i tylko zostaniemy przy wojsku zawodowym (co według mnie jest najlepszym rozwiązaniem)
A żeby nie było, że offtopuje w offtopie... MRUFON! Happy birthday! Ty to dopiero stary jesteś o_O Uch... Akurat wiek w moim typie ^^'
Maturzyści - powodzenia! Będę trzymać za Was kciuki
Dziękuję wszem i wobec za życzenia urodzinowe. Jednocześnie pragnę zdementować wszelkie pogłoski, jakobym miał się już rozkładać. Co to to nie, po moim thrupie. Wanna z formalinką spełnia swoją rolę doskonale, a towarzysz Alzheimer pomaga mi w codziennych czynnościach.
Sam również składam życzenia dzisiejszym, przeszłym i przyszłym jubilatom i jubilatkom.
Smoku! Ty masz dzisiaj urodziny! Wsio najlepszego, Scorch!
btw, smok był przez chwilę w Hallmarkowej produkcji "Merlina", tak mi się przypomniało odnośnie naszej rozmowy O ile pamiętasz
@DeaD
Czasem tylko żałuję, że ta wanna nie stoi na balkonie Jeszcze raz sto lat, Thrupie :*
28 lat... ja pierdziu to ludzie tyle żyją? W każdym bądź razie wszystkiego najlepszego towarzyszu Scorch! Zdrówka, szczęścia i wódeczki, niech kochają Cię dzieweczki!
I tańczącej nagiej osoby z pomarańczami też Ci życzę.
"It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living."
-- Terry Pratchett
"Z głupotą się nie walczy, głupotę się omija"
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
Co wy, jakąś masową ucieczkę ze szpitala geriatrycznego urządziliście? Sto lat Solar, niech Ci ta wstrętna młodzież nie wyrywa chodzika z rąk... I tak ogólnie wszystkiego najlepszego
Al na juwenaliowym kacu życzy stu lat wszystkim (Solar, smojku, scorch)którym nie życzył,bo spał na miasteczku studenckim:D
Niech wam ziemia lekka będzie
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów Czerwona Orientalna Prawica
Ofca? Tyś już tak stary? O matko... Ale ten czas leci Już drugi krzyżyk na karku. Widzę, że niebawem dołączysz do geriatrycznej braci Wsiego naj i mocnej sztucznej szczęki (i kto to mówi ).
Pozdrawiam Owco, postaw swój chodzik obok i usiądź. Przygotowałem na kolację trochę rozgotowanej marchewki. Następne -naście lat dopiero w 111 urodziny. : )
Ej.. co się człowieka czepiacie. To, że zęby zastąpiono mieszanką gipsu i plastiku, nogi stalowym chodzikiem a serce ruskim rozrusznikiem (Klatka z chomikiem) nie oznacza, że od razu stary
99 lat życie jeszcze... do kolejnej "ostatniej -nastki"
20 lat...ech...
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów Czerwona Orientalna Prawica