Perzyn pisze:Ja zmieniłem cieszącego się sławą najlepszego avatara na forum Kłamcę na nowy. Cóż, pewnie niewiele osób zna serię, z której on pochodzi i tylko one złapią związek między avatarem i opisem, ale trudno. A powodem była chęć uczczenia pierwszego odcinka nowego sezonu Code Geass. Cieszcie się, że geas przez forum nie działa bo inaczej byłbym jedynym użyszkodnikiem
Aaaaa... Zdrajca Ale nie bójcie się, mojego badziewnego Thora tak łatwo się nie pozbędziecie. Pan piorunów od jakiegoś tygodnia rozpoczął drugi rok swojej bezsensownej egzystencji na forum Tawerny! Bójcie się Za rok może go zmienię
Ravandil - ale nie wywalicie mnie z Nordyckiej Zielonej Lewicy, prawda? W końcu jestem jednym z ojców założycieli. Nawet jeśli teraz mój avatar nie jest mitologicznie nordycki to ja wciąż jestem do szpiku kości prawdziwym nordykiem! Nie możecie mnie odrzucić! Ale jeśli to zrobicie... jeśli to zrobicie... to przejdę do Czerwonej Orientalnej Prawicy! Ale nie wyrzucajcie mnie!
E tam. Łatwo sie nie pozbędą Perzyna
Zresztą jakby to wyglądało, żeby nowy członek (bez skojarzeń. U nas w klubie żadnych bezeceństw) jesrt starszy stażem od ojca założyciela
No, ale jak już, to wyrażam zgodę ;P
A co do ava, to CGmiłym urozmaiceniem, aczkolwiek bardziej podobał mi się loki.
A u mnie bez zmian- wreszcie stały jestem w avach. Coby sie nie działo wampir zawsze powraca.
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów Czerwona Orientalna Prawica
Przepraszam za offtop ale mógłby mnie ktoś odesłać do tematu, gdzie wywiązała się dyskusja przyczyniająca się do powstania tych partii( o ile w ogóle jakaś była). I czy partia siha liczy tylko jednego członka?
Arthil to wbrew pozorem nie offtop bo partie powstały... w tym temacie. Po prostu posiadacze avatarków depiktujących jakiegoś nordyckiego boga/postać mitologiczną uznali się za członków Nordyckiej Zielonej Lewicy. A reszta powstała samoczynnie podczas konkursu na najlepszy avatar. Zasada jest tak, że partia istnieje w zasadzie tylko w podpisie. Dodam, że NZL jest znacznie starsz niż jakakolwiek inna partia.
Taaa... Ale nie tylko moja Jest jeszcze bodajże Stowarzyszenie Autystycznych Klementynek, Grupa Olewająca Wszystko i Przymierze Na Rzecz Wyzwolenia Mrówek. I taka (chyba) Mc.Ofcy, o bardzo ciekawej nazwie... Konkretnie: akronimie nazwy
To co, pomoże mi ktoś znaleźć jakiś inny ciekawy avek? Ostatnio jak prosiłem, nikt nie pomógł... Tylko poproszę takie klimaty jak w pierwszym, ok?
Mów mi Sih
Kanał IRC Tawerny RPG: [url=irc://irc.npircs.pl/tawerna-rpg]KLIK![/url] Link nie działa? Używaj Opery lub zainstaluj Chatzillę, jeśli używasz Firefoxa. PS.[url=irc://quakenet/tawerna-rpg]STARY KANAŁ TUTAJ[/url]
To z tymi partiami jest gdzies w tym watku ;D A co do powstania systemu partyjnego... po czesci ja sie przyczynilem, bo choc mowa o Nordyckiej Zielonej Lewicy miala miejsce duzo wczesniej (tak ktos zrzeszyl osoby, ktore mialy nordyckie awatary w tamtym czasie), to moja skormna osoba jako pierwsza wkleila sobie nazwe ugrupowania do opisu. Reszta NZL poszlo za moim przykladem, za nimi zas cala reszta xD
No ale koniec juz OT, bo bede posty kasowac
Kloner pisze:Wypraszam sobie, najstarsza jest MRK (mafia radioaktywnych krów)
Kurczę, od dawna mam Forsetiego na avatarze, a jakoś nie zadeklarowałem przynależności do NZL... Wystarczy mieć odpowiedni av, żeby bezpardonowo wrzucić sobie do sygnaturki te zielone literki czy trzeba spełnić jakiś dodatkowy warunek? ;]
Tak swoja droga, to ostatnio tez kusilo mnie zmienienie awatara. Raz, ze mam jednego awka, z ktorego korzystam prawie wszedzie (np na last.fm), dwa, ze ostatnio kusi mnie wrzucenie na awatar swojej mordy. Ale z drugiej strony - nie bede sie tak bezprecedensowo demaskowal na forum xD
Tja, nie chcesz ujawnić swojej tożsamości, by Cię potem wkurzeni forumowicze nie szukali
Ja też mam jednego avka(od początku bycia na forum, co niektórzy pewnie pamiętają) i się tego bynajmniej nie wstydzę, a moją mordę, to już tutaj pokazałem
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości" Mafia Radioaktywnych Krów
Swoja droga, klonujacy ninja Kakashi i nick Kloner przez dlugi czas doskonale odzwierciedlaly to, co Kloner soba reprezentowal i z czym byl uasabiany na tym forum xD
Widzisz, to wszystko działo się przez mój avatar, ale jakbyś nie patrzył już tego nie ma, swoją drogą, jak ostatnio patrzyłem na poziom moich postów sprzed kilku lat, to sam się przeraziłem.
co do avków to dość sporo osób na tym forum ma taki sam avatar od początku.
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości" Mafia Radioaktywnych Krów