W co teraz gracie?

cRPG Corner
ODPOWIEDZ
Tevery Best
Tawerniak
Tawerniak
Numer GG: 10455731

Re: Reaktywacja cRPGc: W co teraz gracie?

Post autor: Tevery Best »

Perzyn pisze:Multi: Company of Heroes - świetny drugowojenny RTS wymagający mniej zręczności i więcej kombinacji niż większość w gatunku a przy tym diablo dynamiczny.
Pełna zgoda. I w singlu, i w multi wiele razy lepszy, niż silnie lansowany w zeszłym roku World in Conflict.
Nawet bez dodatku łyka go na śniadanie.
Serge
Kok
Kok
Numer GG: 9181340

Post autor: Serge »

Solo pykam ostatnio w Ghost Recon:Advanced Warfighter (x360) i Valkyrie Profile: Silmeria [polecam obczaić, świetny eRPeG] (PS2), a z małżonką w Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 3 i Gran Turismo 4 (oba PS2).
Niebo i piekło są w nas, wraz ze wszelkimi ich bogami...

- Pussy Warhammer? - spytała Ouzi.
- Tak, to taki, gdzie drużynę tworzą same elfy. - odparł Serge.
Azrael
Bosman
Bosman
Numer GG: 0
Lokalizacja: Nie chcesz wiedzieć... naprawdę nie chcesz wiedzieć...

Post autor: Azrael »

a z małżonką w Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 3
1. Chciałbym mieć taką małżonke
2. Nie wiem która to część po nr. nie poznaje, ale jeśli to ta z ekranem przedzielonym na pół... bardzo dobra. Grałem w nią wieeeeleeee godzin, chyba nawet więcej niż w PES3 (oczywiście ze znajomymi)
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie

Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.
Serge
Kok
Kok

Azrael666 pisze: 2. Nie wiem która to część po nr. nie poznaje, ale jeśli to ta z ekranem przedzielonym na pół... bardzo dobra. Grałem w nią wieeeeleeee godzin, chyba nawet więcej niż w PES3 (oczywiście ze znajomymi)
DB Z:BT 3 to najnowsza odsłona serii, Az. Ponad 150 postaci do wyboru, charakterystyczne specjale dla każdego z bohaterów, różne tryby gry - to jest to. Gra jest cholernie miodna i megagrywalna. Polecam z czystym sumieniem, warto zakupić.

Canaris
Majtek
Majtek
Numer GG: 4053357

Post autor: Canaris »

a ja w oczekiwaniu na pierwszy dodatek do Witchera odgrzewam sobie Star Wars KOTOR 1 i 2 :D :D i oczywiście cały czas szarpie na psx , ps2 i X360 :D :D
A gdy Aleksander ujrzał ogrom swego imperium , gorzko zapłakał albowiem nie było już nic do podbicia .
Obrazek
Azrael
Bosman
Bosman
Lokalizacja: Nie chcesz wiedzieć... naprawdę nie chcesz wiedzieć...

Post autor: Azrael »

Ja w ramach oczekiwania na dodatek do "Wiedźmina" gram w Gothica 3 (co już tu pisałem :/), ale również zamierzam kupić Two Worlds.

150 postaci? W takim razie pewnie powrzucali Bulmę, świnkę i żonę songa... (chyba, że liczysz wraz z przemianami)
Pod jednym względem 2 był najlepsza: postacie zmieniały sie w SJ, SJ2 itd. w trakcie rozgrywki, a nie przed.
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie

Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.
kajtek Raulin
Kok
Kok

Post autor: kajtek Raulin »

gggggfffffffffffffffffff
Ostatnio zmieniony czwartek, 25 kwietnia 2013, 22:00 przez kajtek Raulin, łącznie zmieniany 1 raz.
Ardel
Kok
Kok
Numer GG: 8570942

Post autor: Ardel »

Azrael666 pisze: Niby zwiedziłem dopiero trzy "miasta", ale już jestem niemal pewien, że cała gra będzie polegała na odbijaniu miast od orków... :roll:
Ja odbijałem miasta od orków i niszczyłem miasta ludzi :mrgreen: Gra na dwa fronty była najciekawsza

A teraz gram i gram i gram i gram i gram i nie potrafię skończyć w baldursa - całą sagę. To w jedynkę to w dwójkę. zajmuje mi to cały czas pomiędzy posiłkami. No i gitarą.
Perzyn
Bosman
Bosman
Numer GG: 6094143
Kontakt:

Post autor: Perzyn »

A ja w oczekiwaniu na lepszy sprzęt na Wiedźmina (niby mógłbym grać na tym co mam, ale skoro już tyle się wstrzymałem to poczekam) katuję NWN2 Maska Zdrajcy i przymierzam się nieco do przejścia wreszcie Icewinda 2.
Serge
Kok
Kok

A ja ostatnio nabyłem po bardzo okazyjnej cenie Gamecube'a i pykamy z żoną w masę tytułów (jak ta konsola mogła paść skoro dawała taki fun?! ja się pytam!). Paper Mario, Mario Party, Smash Brothers Melee, Resident Evil, Eternal Darkness, Luigi's Mansion etc. to tylko niektóre ze świetnych tytułów na GC (przy 'Marianach' odzywa się sentyment z czasów NES-a i SNES-a hehe, pamiętasz Pita, nie? ;)). Jeśli ktoś celuje w świetną familijną konsolkę z masą wypasionych tytułów, ew. na prezent dla latorośli, to polecam z czystym sercem Gamecube'a, na pewno się nie zawiedzie. To chyba jedyna konsola która da dzieciakowi niesamowity (pozbawiony agresji, pomijając kilka tytułów :)) fun z grania.

Keyhell
Mat
Mat
Numer GG: 9916608

Post autor: Keyhell »

-Loki
-Guildwars Nightfall
-Archlord
I kilka innych. Ostatnio odłożyłem RPG'i na półkę i sięgnąłem po FPS'y. Więc trochę tego mało.
Sihamaah
Bosman
Bosman
Numer GG: 11803348

Post autor: Sihamaah »

Lineage 2. Nie przepadam za MMO, ale fajne to :) Teraz to już tylko drużyny szukam...
Powerdrome - niewiele, ale fajna ścigałka raz na jakiś czas.
Hitman2: Silet Assassin - klasyk, przechodzę już nie-wiem-który raz, ale ten klasyk... Przechodzę na najwyższym trudności, póki co wszystkie misje mam ocenione najwyżej (Rate: Silent Assassin) ale utknąłem w takiej jednej, gdzie jest błąd w skrypcie (misja, gdzie trzeba przejść przez tunel w Japonii).
Guilty Gear XX: Reloaded - to jak gram z kimś innym lub siostrą w trybie PvP :P Wymiatam Chippem Zanuffem :P
Mów mi Sih :)
Kanał IRC Tawerny RPG: [url=irc://irc.npircs.pl/tawerna-rpg]KLIK![/url]
Link nie działa? Używaj Opery lub zainstaluj Chatzillę, jeśli używasz Firefoxa. PS.[url=irc://quakenet/tawerna-rpg]STARY KANAŁ TUTAJ[/url]
imrahil99
Szczur Lądowy
Numer GG: 3206283

Post autor: imrahil99 »

Ja może nienormalny jestem ale nie lubię nowych gier z super-wypasioną-grafą gram Sacred, Dungeon Siege`a ,BG2 i ostaqtnio w Fallout`a chociaż to kompletnie nie mój klimat.
Kupiłem sobie też Far Cry`a i po kilku misjach mi się normalnie znudził tak samo jak Down of War.Grałem w Medievala (jedynkę) ale jakiś bug mi wyskakiwał i nie mogłem grać w kampanię ,a bez niej to nie gra.
Jak dla mnie w nowych grach nie ma niczego co możnaby opisywać. Wiedźmin to właściwie siekanka z fajnym klimatem, Gothic żaden nigdy mi sięnie spodobał, w Neverwinter`a 2 nie grałem chociaż może to i lepiej bo bym się pewnie rozczarował.
Teraz już wiem, jak czytam reckęw cda to ignoruję ocenę za grafę (nie obchodzi mnie)
i dźwięk(i tak zazwyczaj puszczam sobie coś innego), liczy się tylko grywalność a w nowych grach raczej rozczarowywuje.
Pita
Tawerniany Berserk
Tawerniany Berserk
Numer GG: 9350651

Post autor: Pita »

Kup konsolę.

I tak Serge pamiętam.

A ja teraz łoje w The King of Fighters 2002 i 2003. Obie na PSa 2. Próbuje właśnie zdobyć bonusowe postacie w 2002, co jest hardcorem.
Har Har Har
Awatar użytkownika
BAZYL
Zły Tawerniak
Zły Tawerniak
Numer GG: 3135921
Kontakt:

Post autor: BAZYL »

Cywilizacja IV - ostatnio Cenega wypuściła w serii Super$eller. Zawsze lubiłem tę gierkę, ale teraz mnie naprawdę mocno wciągnęła...
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
borg
SuperTechTawerniak
SuperTechTawerniak
Numer GG: 115125
Kontakt:

Post autor: borg »

Kończe powoli FinalFantasy X :)
Aras
Tawerniak
Tawerniak
Numer GG: 9986661

Post autor: Aras »

Psychonauts zaprawiam Residentem 4, wszystko z dodatkami z Phoenixa Wrighta i Proffesora Laytona :mrgreen: mniam!

a już za chwilę... NINJA GAIDEN DS!!!
Obrazek
ODPOWIEDZ