Ja tez bym sie na to pisał
MG poszukiwany/poszukiwana!

-
denis
- Marynarz

- Numer GG: 1728710
Re: MG poszukiwany/poszukiwana!
Dobrze pomyślana i zagrana 40-tka to rewelka 

-
Phoven
- Bosman

To tym razem miast napominać, zaproponuję.
Wampira: Maskaradę/Requiem* w starym dobrym stylu. Czyli innymi słowy - Tawerna zasługuje na więcej niż tylko jedną dobrą sesję WoDową.
Horror z BG-ludźmi w realiach nWoDu/ZC. I czy to będzie kronika policyjna, czy badanie tajemnic to już naprawdę drugorzędna sprawa. Phoven chce strasznego PBFa z prawdziwego zdarzenia.
Jeśli Trpg to już naprawdę tylko wymoczki które wzdrygają się przed posępnymi klimatami to bardzo chętnie zabawiłbym się w rasowego Cyberpunka - i czy to będzie to CP2020, Shadowrun czy coś innego - wszystko mi jedno, po prostu ma być Cyberpunk. ;]
Jako, że mam trochę czasu mogę zapewnić regularne odpisy ze swojej strony.
Koniec ogłoszeń parafialnych.
*Choć prawdę powiedziawszy wolałbym pierwszy system, mam w nim bowiem większe doświadczenie.
Wampira: Maskaradę/Requiem* w starym dobrym stylu. Czyli innymi słowy - Tawerna zasługuje na więcej niż tylko jedną dobrą sesję WoDową.
Horror z BG-ludźmi w realiach nWoDu/ZC. I czy to będzie kronika policyjna, czy badanie tajemnic to już naprawdę drugorzędna sprawa. Phoven chce strasznego PBFa z prawdziwego zdarzenia.
Jeśli Trpg to już naprawdę tylko wymoczki które wzdrygają się przed posępnymi klimatami to bardzo chętnie zabawiłbym się w rasowego Cyberpunka - i czy to będzie to CP2020, Shadowrun czy coś innego - wszystko mi jedno, po prostu ma być Cyberpunk. ;]
Jako, że mam trochę czasu mogę zapewnić regularne odpisy ze swojej strony.
Koniec ogłoszeń parafialnych.
*Choć prawdę powiedziawszy wolałbym pierwszy system, mam w nim bowiem większe doświadczenie.

-
Mr.Zeth
- Bosman

- Numer GG: 2248735
- Kontakt:
Neuroshima... niby teks poszedł, a na rekrutacji cisza. Medyk z Nowego Jorku zaczyna się nudzić 
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!
Mr.Z pisze posta

Miałeś to w upie? Nie miej tego w d*pie!
Mr.Z pisze posta

Miałeś to w upie? Nie miej tego w d*pie!

-
Grim
- Marynarz

- Numer GG: 0
Ja z wielką chęcia widziałbym sesję w świecie Gothica jedynki albo dwójki. trójka to niewypał. Niech jakiś MG - fan Gothica taką zorganizuje!
For Honor & BIG Money!

-
Keyhell
- Mat

- Numer GG: 9916608
Jestem za!. Jakiś chętny MG? Ja osobiście nie jestem aż takim fanem, ale grę znam, grałem. Ale na MG się nie nadaje.

-
Uriziel
- Majtek

- Numer GG: 11926008
No ja jestem wielkim fanem Gothica. Chętnie zagram, jednak na mistrzowaniu się zbytnio nie znam, więc to odpada ^_^". Jeśli znajdzie się MG to ja się piszę.
Va faill, dhoine...

-
Azrael
- Bosman

- Lokalizacja: Nie chcesz wiedzieć... naprawdę nie chcesz wiedzieć...
Trójka, jedynka i dwójka to ten sam świat. To, że GIII był gorszy nie_jest winą świata.Ja z wielką chęcia widziałbym sesję w świecie Gothica jedynki albo dwójki. trójka to niewypał. Niech jakiś MG - fan Gothica taką zorganizuje!
Jestem chętny, ostatnia sesja w Gothicu była najdłuższą(11 stron?) z tych co grałem ( jedną z pierwszych)
Fajnie było by zagrać w to co było między dwójką, a trójką tzn. np. załatwić królowi bariere
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie
Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.
Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.

-
Perzyn
- Bosman

- Numer GG: 6094143
- Kontakt:
Wiecie co? Dawno sesji X men nie było. Znajdzie się ktoś kto pociągnie ją przynajmniej do 10 strony? Szukamy mistrza.
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica

Nordycka Zielona Lewica

-
Hose15
- Bombardier

Rzeczywiście X-Menów na forum dawno nie było. Jak wszyscy dobrze wiemy, to każda sesja w tych realiach rozpadała się bardzo szybko. Chętnie bym pograł i przyłączam się do prośby Perzyna.
Czerwona Orientalna Prawica

-
Uriziel
- Majtek

fajnie by było zagrać w to, co działo się w Myrtanie w czasie dwójki i jedynki, gdy Bezimienny biegał po Khorinis( chyba o to Ci chodziłoFajnie było by zagrać w to co było między dwójką, a trójką tzn. np. załatwić królowi barierecienki pomysł
Va faill, dhoine...

-
Keyhell
- Mat

Przyłączam się*. Ale jeśli będzie to pisanie posta na stronę a4 to odpadam.
*O gothicu mowa, nie o x-menach.
*O gothicu mowa, nie o x-menach.

-
Bielon
- Pomywacz
- Numer GG: 6143936
- Kontakt:
A ja bym pograł w WFRP, ale się nadaję tylko na MG. I nie znam nowej jego odsłony a słyszałem, że słaba. Ale bym zagrał. Bo DnD mi się nieco sfaczało.
Konstruktywne Ugrupowanie Rewolucyjnie Wywrotowych Anarchistów

-
Uriziel
- Majtek

Ja w młotka też moge pograć. Bielon, ja się piszę. Jak co to dawaj rekrutacje (moze byc 2 ed.)
Va faill, dhoine...

-
Keyhell
- Mat

Mam ochotę na przeprowadzenie jakiejś szybkiej, emocjonującej strzelanki. Jakies propozycje? Co dokładnie by was zainteresowało?

-
Nosferatu
- Majtek

- Numer GG: 192068
- Kontakt:
Ja bym chętnie zagrał w wampira ale bardziej zbliżonego do Hellsinga... Co ty na to?Keyhell pisze:Mam ochotę na przeprowadzenie jakiejś szybkiej, emocjonującej strzelanki. Jakies propozycje? Co dokładnie by was zainteresowało?
"Zemsta, jak wiele potraw kulinarnych, najlepiej smakuje gdy przygotowuje się długo, starannie i jest podawana na zimno." - Brian Herbert "Ród Corrino"

-
Keyhell
- Mat

Byłoby fajnie. Ale Hellsinga widziałem do trzeciego odcinka, bo nigdzie nie mogę znaleść kolejnych. Może coś w klimatach battlefield 2142? Albo coś z płatnymi zabójcami? Pistolety z tłumikami, takie klimaty. Nie wiem.
PS: Ktoś mi może wysłać na pw linka do strony z czwartym odcinkiem Hellsa. Po polsku.
PS: Ktoś mi może wysłać na pw linka do strony z czwartym odcinkiem Hellsa. Po polsku.

-
Grim
- Marynarz

A może cosik w stylu F.E.A.R'a hm? Tez byłoby fajnie. Ale grałoby się drużyną... ja nic nie mówię, bo nie mam czasu ani ochoty prowadzić, ale pisałbym się na coś takiego. Ech gdzie są Gothicowi Gej Masterzy, kiedy sa potrzebni!
For Honor & BIG Money!