Latający Cyrk Monte-Bazyla
-
- Marynarz
- Numer GG: 5761430
Re: Latający Cyrk Monte-BAZYLa
Hmm nie ma mnie tu. A podobno to Alucardowi się wymsknęło i mnie razem z elitą uznał podczas jakiejś sesji . No chyba, że jestem przy "i inni"
Żartuje, świetna robota Alucard. Powinno się zrobić wersję muzyczną i grać jak sie wchodzi na ogłoszenia w Tawernie. W sumie to nie taki głupi pomysł .
Żartuje, świetna robota Alucard. Powinno się zrobić wersję muzyczną i grać jak sie wchodzi na ogłoszenia w Tawernie. W sumie to nie taki głupi pomysł .
-
- Bosman
- Numer GG: 7524209
Ummmmm, czuję się delikatnie odstawiony... Czemu ja nie jestem ukazany jak na mnie przystało? Tzn świr z Zasranych Stanów? Ale co tam dużo będę pisał- respekt. I uznanie.
Od dziś płacę Eurogąbkami.
-
- Bosman
Alucard, jesteś mistrzem! Ten hymn jest świetny. Co prawda zabrakło tu parę osób, ale nie każdego można zadowolić. No i cieszę się, że się tam znalazłem, co prawda między sierpniem a grudniem odezwałem się może z 10 razy (czyli tyle co kiedyś między godziną 8, a 12 ), ale teraz trochę o sobie przypomniałem, no i dostąpiłem tego zaszczytu .
Musisz nauczyć odróżniać spamerów od Spamerów. Z tego co pamiętam to Wielki Kwartet "spamował" tylko w tematach (a przez dłuższy czas w jednym temacie) niepoważnych, nastawionych na pisanie głupot, natomiast w innych tematach wypowiadaliśmy się w miarę normalnie (przynajmniej mam taką nadzieję ). Poza tym każdy z nas (Wielkiego Kwartetu) uczestniczył w co najmniej jednej spamerskiej libacji. No i nikt z nas nie był wpisywany zbyt często na CL (ja mam tylko jeden wpis z czasów kiedy miałem 3 posty, no i raz o mnie zapomnieli przy wypisywaniu upomnień za uczestnictwo w spontanicznej, spamerskiej libacji), chyba Deep zawitał tam najwięcej razy .Azrael 666 pisze:AAAAA!!!! Nie jestem wśród "spamiarzy" muszę to naprawic - pomyślałem i napisałem.
Oż ty chamie! Trzeba to nadrobić .Ravandil pisze:Najbardziej widocznym znakiem jest to, że przegoniłem Heimdalla, co kiedyś wydawało mi się absolutnie niemożliwe
...
-
- Chorąży
Ja mam o ile dobrze pamiętam 2 wpisy. Jeden po zwykłym spamerstwie z czasów jak byłem brand-new i jeden za libację.
Miałbym więcej ale nie załapałem się na żadną inną libację
Miałbym więcej ale nie załapałem się na żadną inną libację
.
-
- Bombardier
- Kontakt:
Odruchowo chciałem robić konstruktywną krytykę w punktach
leżę, patrzę w podłogę i nie chcę.
-
- Bosman
- Numer GG: 9149904
Ani mi się waż.
Świadom jestem strony stylistycznej i ubogości śródków lir.
Ale ma klimacik toto, co nie
Świadom jestem strony stylistycznej i ubogości śródków lir.
Ale ma klimacik toto, co nie
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów
Czerwona Orientalna Prawica
-
- Bosman
- Numer GG: 6094143
- Kontakt:
Alucard, mordo ty moja, nie wiem jak odkryłeś, że jestem obecnie zarośnięty jak zwierz i ludzie mylą mnie z Yeti lub Bibliotekarzem?
Ale przykro mi, że moja ksykwa nie wyróżniona na czerwono. No i w zasadzie to poza Nefrytowymi Łzami jakiejś specjalnej paranoi nie mam. Tylko taką tycią. No, ale nie będę wybrzydzał bo pojawiam się jeszcze potem jako "i inni".
Ale przykro mi, że moja ksykwa nie wyróżniona na czerwono. No i w zasadzie to poza Nefrytowymi Łzami jakiejś specjalnej paranoi nie mam. Tylko taką tycią. No, ale nie będę wybrzydzał bo pojawiam się jeszcze potem jako "i inni".
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica
Nordycka Zielona Lewica
-
- Bosman
Rock you like a hurricane :>A ten dziwny struty koleś
Co gdzieś chleje tam na boku?
Przeż to Phoven zwany Gorzkim
Najzłośliwszy człowiek roku.
Zresztą szkoda, że pominąłeś Force - ah.. To były świetlane czasy spamu które niestety przerodziły się w koncu w katastrofalny Spamerfest Eg'a i AC. A ci dzisiejsi spamerzy? Ubogie dzieciaki, ech aż żal plunąć ;P Ale i część z nich znormalnieje, vide ministrant chociażby - z upierdliwego nowego stałeś się trve Tawerniakiem - i dlatego jeszcze raz gratulacje za wierszyk - choć z deczka za mało złośliwy
*Nmsp
-
- Bosman
- Numer GG: 0
Znak czasów widać* nie pojawiam sie na forum za często Mimo to dobry hymnPhoven pisze:Zresztą szkoda, że pominąłeś Force - ah..
*że trzeba spamparty urządzić.
-
- Chorąży
- Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/
Wy tu sobie gadu gadu o spamerach, a na tym forum był, jest i będzie tylko jeden, jedyny prawdziwy Spamer, tak, mówię o mnie Hymn fajny
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Mafia Radioaktywnych Krów
-
- Kok
A ja wiem, ostatnio coś osłabłeś i nie ma cię tak gęsto na forum. Normalnie jakbyś się zestarzał. A i kilku spamerów też poszło przy okazji niestety w zapomnienie... Ale pojawili się i nowi spamerzy... Jest fajnie.Kloner pisze:Wy tu sobie gadu gadu o spamerach, a na tym forum był, jest i będzie tylko jeden, jedyny prawdziwy Spamer, tak, mówię o mnie Hymn fajny
"Nie wiem na co będzie trzecia wojna światowa, ale czwarta będzie na pewno na maczugi." Albert Einstein
-
- Mat
- Numer GG: 9916608
Wy tu gadu gadu , a ja się zastanawiam czy to przypadkiem nie miało sie ukazać w TRPG?
-
- Kok
fffffffffffffgggggggggggggggggg
Ostatnio zmieniony czwartek, 25 kwietnia 2013, 21:59 przez kajtek Raulin, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Bosman
Kiedyś tam miało, ale widocznie zapomniano Nie istotne.
Kajtek... Ja CIę proszę, jak miałbym opisac każdego... chociaz może kiedyś? ;>
Kajtek... Ja CIę proszę, jak miałbym opisac każdego... chociaz może kiedyś? ;>
- Solarius Scorch
- Bosman
Nic wnoszącego nie napiszę, po prostu... czapki z głów. Naprawdę, Al - wielkie uznanie. Coś takiego niełatwo napisać.
Więc może więcej zwrotek...?
Więc może więcej zwrotek...?
-
- Bosman
Hmmm... Nie powiedziane, że dlaszych częsci nie będzie
W sumie mozna by zrobic "Pana Tadka 2"
Niech każdy zaproponuje tu jakas osobe i powie, z czego mu sie kojarzy.
Ot, na przykład pominąłem starca Solariusa, który jest wiekowym erpegowcem czy Siha z jego arabskimi skłonnościami Jak będzie tyu z 50 strof, to może i stworzymy Tawernianą epopeje narodowa
W sumie mozna by zrobic "Pana Tadka 2"
Niech każdy zaproponuje tu jakas osobe i powie, z czego mu sie kojarzy.
Ot, na przykład pominąłem starca Solariusa, który jest wiekowym erpegowcem czy Siha z jego arabskimi skłonnościami Jak będzie tyu z 50 strof, to może i stworzymy Tawernianą epopeje narodowa
-
- Chorąży
- Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/
Bardziej bym proponował na tytuł: Pan BAZYLi
Alucard - wampir na terapii AK (Anonimowi Krwioholicy )
Kloner - jak to ktoś kiedyś powiedział - mityczny nie znjomy spamujący twoją skrzynkę pocztową
Oczywiście, to moje propozycje (jeśli dobrze zrozumiałem twą prośbę Alucardzie), jeśli epopeja ma być poważna, to raczej nie pasują
Alucard - wampir na terapii AK (Anonimowi Krwioholicy )
Kloner - jak to ktoś kiedyś powiedział - mityczny nie znjomy spamujący twoją skrzynkę pocztową
Oczywiście, to moje propozycje (jeśli dobrze zrozumiałem twą prośbę Alucardzie), jeśli epopeja ma być poważna, to raczej nie pasują
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"