Więc Wam wszystkim gratuluję Ja już mam swojego pół roku, wcześniej był jakiś koleś z Naruto podobno (nie wiem, nie znam się na anime...), teraz ten Jaffar z jakieś gierki (nie znam tytułu) którego... ktoś (?) mi polecił. Ale fajny Zastanawiam się często nad zmianą tegoż, ale chyba nie...
Mów mi Sih
Kanał IRC Tawerny RPG: [url=irc://irc.npircs.pl/tawerna-rpg]KLIK![/url] Link nie działa? Używaj Opery lub zainstaluj Chatzillę, jeśli używasz Firefoxa. PS.[url=irc://quakenet/tawerna-rpg]STARY KANAŁ TUTAJ[/url]
Hm... LOD, a nie myślisz, że lepiej by było twojemu avkowi bez tej bieli? Gdyby był w kolorze tawerny?
Ja mojego trzymam już... DWA MIESIĄCE! YEAH! Mój rekord, choć gdy tylko znajde coś lepszego to będzie zmiana.
(nawet mam taki plan, aby non stop mieć avki któregoś(jś) z adminów tylko lekko je "ulepszać")
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie
Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.
Czuje się zobligowany wypowiedzieć w tym temacie. : )
Azrael666 pisze:(nawet mam taki plan, aby non stop mieć avki któregoś(jś) z adminów tylko lekko je "ulepszać")
Mmmm... BANanowy jogurt
Matko jak wy pamiętacie kiedy wy zmieniliście swoje avy... Ja nie mam zamiaru niczego pamiętać. Za dużo tego było ale i tak budzi nostalgie ;} Stare dobre czasy libacji spamerskich...
lotrddd.JPG
A tak poza tym to pora ava zmienić bo dostałem w ręce DoE i pora ustawić coś smoczego. Zacznę się też podpisywać bo czasami kiedy zmieniam awatary ludzie mnie zapominają, nie każdy dostrzega nick
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Azrael666 pisze:Hm... LOD, a nie myślisz, że lepiej by było twojemu avkowi bez tej bieli? Gdyby był w kolorze tawerny?
Z 2 powodów tego nie usunę tła:
1) Nie umiem jeszcze i nie chce mi się nauczyć usuwać póki co
2) Jak ja używam generalnie jednego avatara gdziekolwiek nie siedzę, to czasami się zdarza, że moim zdaniem trochę by się zlewał z tłem forum co by w sumie średnio fajnie wyglądało.
A tak w ogóle to nie jest źle z tłem, jakoś już się do tej bieli przyzwyczaiłem. Lubię biel swoją drogą.
"Nie wiem na co będzie trzecia wojna światowa, ale czwarta będzie na pewno na maczugi." Albert Einstein
Upgrade avatara. Nowy, swiezy, bo z tej godziny. Oko mnie boli troche. huhuhu
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
Twój Jaffar pochodzi z gry Master of Magic, wydanej przez MicroProse bodajże w 1994 roku. Boska, bardzo wciągająca gra, wyrosła na fali uwielbienia dla "Cywilizacji". Mile wspominam niezliczone godziny spędzone te naście lat temu przed monitorem komputera. Wówczas nawet grafika w grze powalała...
Obecnie tytuł ten posiada status abandonware i dostępny jest na wielu serwisach zajmujących się starymi grami. Ja jednak czekam na remake MoM.
Może się doczekam.
Kiedyś.
Może.
Gdyby efekt nie był taki jaki jest, czyli całkiem ciekawy i wart uwagi, to bym tego tu nie zamieściła Brak bieli ożywił ava nie ujmując mu niczego. U mnie wygląda to moim zdaniem jeszcze lepiej niż na standardowej skórce forum, bo używam stylu zrobionego przez fdsa
WinterWolf pisze:Zastanawiałam się jak wyglądałby av LODa bez mlecznego tła. Oto efekty moich rozmyślań:
Efekt fajny i podoba mi się, jednak gdy wstawiłem taki avatar, to wydał mi się jakiś taki pusty i mniej widoczny. Dzięki za usunięcie tła, ale bardziej podoba mi się z bielą, albo nie tyle podoba, co już się do bieli przyzwyczaiłem.
"Nie wiem na co będzie trzecia wojna światowa, ale czwarta będzie na pewno na maczugi." Albert Einstein
Cóż Przegrałam z siłą przyzwyczajenia Jeśli lubisz tam tę biel to mogę popróbować tak zmienić, by trochę białego tła zostało, ale kształt był inny Pobawić się formą.
Ja myślałem dodać jakieś pasujące tło, tzn. tor żużlowy, trybuny, piach sypiący się z tylniego koła, ale nie chce mi się bawić w GIMPie WinterWolf, może popróbuj tego...
Mów mi Sih
Kanał IRC Tawerny RPG: [url=irc://irc.npircs.pl/tawerna-rpg]KLIK![/url] Link nie działa? Używaj Opery lub zainstaluj Chatzillę, jeśli używasz Firefoxa. PS.[url=irc://quakenet/tawerna-rpg]STARY KANAŁ TUTAJ[/url]