Czyli gramy, tak ? Ja to tak rozumiem, hehe...
Zastanawiam się nad moją dwójką- rzecz jasna, chcę prowadzić oboje ... jak dotychczas.
Jam jest Łaskawą Boginią, która daje Dar Radości sercom ludzkim; na Ziemi daję Wiedzę Wiecznego Ducha, a po śmierci daję pokój i wolność . Ani nie żądam ofiary, gdyż oto ja jestem Matką Życia, i Moja Miłość spływa na Ziemię.
Na to wychodzi, że gramy, w każdym razie Serge mnie dzielnie mobilizuje i już pracuję nad upkiem Za męczenie MG o odpis będzie miał przekichane od samego początku
Zapowiada się także Hisoka's Return (wiecie, że jest taka manga? ale to romansidło bez udziału Skavenów, a szkoda.). Co prawda dalej zachowuje status bohatera specjalnego przewiającego się na łamach od czasu do czasu, ale biorąc pod uwagę czym się zajmuje i jak bardzo jest przepakowany powinniście się raczej z tego cieszyć.
Przykro mi ale z braku czasu i natłoku zajęć jestem zmuszony do rezygnacji z sesji.
Życzę MG dobrych pomysłów, Graczom weny no i wszystkim dobrej zabawy
Jest właśnie ta złowroga pora nocy,
gdy poziewają cmentarze i piekło
Zarazę rozpościera. Oto mógłbym
Chłeptać dymiącą krew i spełnić czyny,
Których dzień nie zniósłby...
Nawzajem, no i może jeszcze się spotkamy w jakiejś sesji ...
Jam jest Łaskawą Boginią, która daje Dar Radości sercom ludzkim; na Ziemi daję Wiedzę Wiecznego Ducha, a po śmierci daję pokój i wolność . Ani nie żądam ofiary, gdyż oto ja jestem Matką Życia, i Moja Miłość spływa na Ziemię.
Perzyn, zdekapituj swoim skavenem kogo trzeba i jedziemy dalej . A Ouzi niech zacznie już powoli pisać kolejnego posta hehe . Vestella prócz głównej linii fabularnej ma własny sub-quest do wykonania, więc Hisoka mógłby trochę przyspieszyć działania MG . Poza tym fajnie że zagram z all-star'em w tej sesji . Czuję się z tym wyśmienicie hehehe
Niebo i piekło są w nas, wraz ze wszelkimi ich bogami...
- Pussy Warhammer? - spytała Ouzi.
- Tak, to taki, gdzie drużynę tworzą same elfy. - odparł Serge.
Popieram Serge'a . Już zaczynam się niecierpliwić w oczekiwaniu na upka...
Przepraszam wszystkich za opóźnienia, ale chyba powód jest Wam znany i ogólnie wiadomy Upek pojawi się tak szybko, jak to możliwe, czyli - mam nadzieję - na dniach.
No i co ? Czyżby tylko ja i Ouz były posiadaczkami klawiatur i zręcznych palców ?
Oj, znowu będę edytować swojego posta . Zdecydowanie...