Nieobecności

To jest miejsce, w którym przeprowadza się wcześniej umówione sesje.
ODPOWIEDZ
Alucard
Bosman
Bosman
Numer GG: 9149904

Re: Nieobecności

Post autor: Alucard »

Perzyn pisze:którego sesję nieco olałam myśląc
A ja Cię chciałem z siostra swatać Oo

Mam chwilowo kłopoty z netem i jak Bóg da, to nic sie nie stanie. Gdyby mi sie zdarzyło w tygodniu zniknac na 2 lub 3 dni, prosze o nieusmiercanie nikogo :P
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów
Czerwona Orientalna Prawica
BlindKitty
Bosman
Bosman
Numer GG: 1223257
Kontakt:

Post autor: BlindKitty »

Nie będzie mnie od czwartku do niedzieli włącznie. MG przypominam piąte przykazanie "Nie zabijaj!" graczy proszę zaś o cierpliwość. Postaram się na to co mam na razie zaległe odpisać dziś, ew. jutro.
What doesn't kill you, just makes you... Stranger.

But above all - I feel I'm still on my long trip to nothingness.
Ardel
Kok
Kok
Numer GG: 8570942

Post autor: Ardel »

Wybaczcie, że dopiero teraz to piszę, ale wskutek przeciągających się problemów wszelkiego typu (od zdrowia po pannice) nie mam ochoty, pomysłów na sesję. Do tego dochodzi jeszcze parę innych czynników ograniczających mój pobyt na forum.
Przepraszam wszystkich.

Amen
Delf
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 0

Post autor: Delf »

[NIE JESTEM MARTFY]

*khem*
Chciałbym przeprosić zarówno graczy jak i mg za moją tygodniową nieobecność. Miałem nadzieję, że mimo trwającej Sesji będę w stanie odpisać przynajmniej 1-2 razy w ciągu tygodnia. Wszyscy wiemy, czyją matką jest nadzieja, więc nie będę drążył tematu. W każdym bądź razie przez Sesję przebrnąłem i wracam do regularnego odwiedzania Tawerny i udzielania się na sesjach.
*Delf chowa się z powrotem do swojej krypty, nim wściekły tłum z widłami i pochodniami zdąży go zlinczować.*
Keyhell
Mat
Mat
Numer GG: 9916608

Post autor: Keyhell »

Przepraszam wszystkich graczy i MG, ale wyjezdzam na tydzień. Od niedzieli. Proszę o nie zabijanie postaci, ale poprowadzenie, wedle ich charakteru i psychiki. Co do Misji Ostatniej Nadzieji - przez ten tydzień, proszę wysyłać ostatnie karty, bo liczę na to sześć osób, a narazie mam pięć kart. ;) . Możliwe, że złowię jakąś kafejkę internetową, to uda mi się może raz w tym tygodniu, załatwić wszystkie sprawy, ale nie gwarantuję.
Nekonushi
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 10332376
Kontakt:

Post autor: Nekonushi »

Ja wyjeżdżam jutro na 10 dni, jako że jedyna sesja, w której biorę udział, a która nie stoi to Pokemon, to chyba poczekają trochę beze mnie :D
Obrazek
Obrazek
Mrodnim
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 2461120

Post autor: Mrodnim »

Wróciłem po długiej nieobecności. Jutro postaram się odpisać na wszystkich prowadzonych przeze mnie sesjach.
"They themselves are miserable. That's why they need someone more miserable than them.Those are not human.Those are not people..."
Hose15
Bombardier
Bombardier

Post autor: Hose15 »

Mnie nie będzie przez kilka dni. Chyba do piątku. Mam bardzo zabiegany ten tydzień. Zawieszam jak na razie wszystkie moje sesje, choć Ci co nie odpisali mogą to zrobić :) W sesjach, w których biorę udział proszę poprowadzić odgrywane przeze mnie postacie.
Ouzaru

Post autor: Ouzaru »

Z powodu... hmm... porodu, który zapowiada się być za kilka dni, zapewne zniknę i przez dłuższy czas nie wrócę :( Postaram się z każdym MG dogadać co do postaci.
Trzymajcie za mnie kciuki ;) (odnośnie tego dogadywania, z porodem sobie przecież poradzę :P)
BlindKitty
Bosman
Bosman
Kontakt:

Pozwolę sobie odpowiedzieć, myślę że za wszystkich: trzymamy (za poród też, na wszelki wypadek :P).

BlindKitty
Bosman
Bosman
Kontakt:

Sorry, że post pod postem, ale to w imieniu

WW

ponieważ padł jej komp, przez jakiś czas może nam jej brakować (a właściwie bardziej wam, bo ja zawsze mogę ją odwiedzić w domu :) ) i nawet nie za bardzo może o tym napisać, więc postanowiłem zrobić to za nią.
Mam nadzieję że mnie za to nie pogryzie ;)

Kotku, w moim imieniu nie musisz pisać, bo mam drugiego kompa, który jednakże jest czterokrotnie wolniejszy i słabszy, co prowadzi do konkluzji, że dużo czasu może mi zająć odpisywanie i odgrzebywanie niektórych rzeczy... Na pewno nie wskrzeszę jeszcze Bram, bo mam materiały na tamtym kompie... No i nie wiem czy je odzyskam X_x Ale na sesje mogę próbować odpisywać :P - dop. WW

No i pogryzła... Aczkolwiek nie akurat za to ;)
Ostatnio zmieniony wtorek, 19 lutego 2008, 10:02 przez BlindKitty, łącznie zmieniany 1 raz.

Keyhell
Mat
Mat
Numer GG: 9916608

Post autor: Keyhell »

Zaiste, jest mi niemiłosiernie przykro, albowiem moja nieobecność wydłuży się o cały tydzień, z powodów zimowo - narciarskich. Aczkolwiek faktem jest, iż spóbuję znaleść kafejkę internetową. Proszę o niezabijanie postaci - chociaż i tak wszystkie sesje w których biorę udział, jak narazie padły - oraz wyrozumiałość, tych, którzy grzeją się na Misję Ostatniej Nadziei już drugi tydzień. Obiecuję - jak boga kocham - sesja wystartuje.
Ouzaru

Post autor: Ouzaru »

Po trudach i bólach porodu wracam na łono Tawerny ;)
Nekonushi
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 10332376
Kontakt:

Post autor: Nekonushi »

Welcome again :)

... dlaczego czuję, że akurat ja nie powinienem tego pisać :P ?

Przy okazji - jutro wracam do odpisywania. Już dziś bym odpisał w paru sesjach (... i kilku rekrutacjach) ale... powiedzmy, że 'coś mi musieli dodać do tego kurczaka' :|
Obrazek
Obrazek
Azrael
Bosman
Bosman
Numer GG: 0
Lokalizacja: Nie chcesz wiedzieć... naprawdę nie chcesz wiedzieć...

Post autor: Azrael »

W ten wtorek, oraz piątek za Chiny nie będę w stanie odpisać... w środe i czwartek bez problemu.

Edit: Do soboty będe miał trochę mało czasu, bo znów niefortunnie (KU*** :evil: ) miałem format dysku C....
Na wszystkich aktywnych (obecnie chyba tylko dwie :roll: ) sesjach odpiszę jutro, najpóźniej pojutrze.
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie

Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.
BlindKitty
Bosman
Bosman
Kontakt:

28.02.2008 AD - 01.03.2008 AD włącznie jestem nieobecny z przyczyn różnych. Postaram się nadgonić w niedzielę.

Tori
Bosman
Bosman
Numer GG: 7524209

Post autor: Tori »

Mam dwutygodniowe ograniczenie na kompa, 1,5h dziennie :/. Tak więc mogę odpisywać nieregularnie.
Od dziś płacę Eurogąbkami.
ODPOWIEDZ