ja wole ulepszonego power armora + gauss rifle + solar costam + pulse rifle nic sie nieoprze... kiedys ten granat mialem ale tylo jeden to zadna frajda, a jak by sie mialo wiecej to tez zadna frajda bo jest sie niepokonanym. (no dobra z taka iloscia broni z jaka ja laze to tez jest sie niepokonanym)
ps. gdzies w sieci krazy taki save gdzie podobno jest kilkanascie takich granatow, nigdy niesprawdzalem bo mi sie niechcialo leniwy jestem
JAK USZ MASZ ULEPSZONY POWER ARMOR I TURBO PLASMA RIFLE OKOŁO 500 OGNIWI POŻĄDNY M ŁOT TO I TAK CI NIC NIESTANIE NA DRODZE BO JEDEN STRZAŁ Z TAKIEJ BRONI W OCZY I KOLESIA W W POWER ARMOR W ENCLAVE JEDNYM STRZAŁEM KŁADZIESZ A CO DO GRANATU TO NIE JESTEŚ NIEPOKONANY BO TAKI GRANAT JEST TYLKO JEDEN! A SZKODA...
BLACK METAL WAR MACHINE!!!
"Można odejść od swoich bliskich, zaakceptować koniec istnienia, można pożegnać się z życiem, ale najciężej jest pożegnać się z muzyką."
Nie ma większego problemu ze znalezieniem edytora save'ów i dodaniem sobie choćby 999 takich granatów... - a tego "jedynego" i tak powinno się zużyć na Szczura (czy co to tam było) Zabójce
Przejść F2 bez przemocy można bez zabijania prezydenta - wieżyczki można równie dobrze shakować, a do tego zwerbować do pomocy grupę Enclavów i patrzeć jak robią z Horrigana konfetti
Co do sprzętu... Power Armor MKII + implanty + Pulse Rifle + Bozar (:D) + Zręczność 10, Fast Shot i Bonus Rate of Fire = Rambo i Termintor w jednej osobie
EDIT (a co ) :
LaRy, a wiesz, ze nie wypada offtopicować... i wchodzić w kompetencje moda? Ale racja - Netykiety trzeba przestrzegać, panie SteeltH... zwłaszcza, gdy już pierwszego dnia swego pobytu na forum zarobiło się ostrzeżenie...
Ostatnio zmieniony środa, 17 sierpnia 2005, 21:46 przez MAd Phantom, łącznie zmieniany 1 raz.
zamien bozara na snajperke albo karabin laserowy i wywal fast shot i masz snajpera jak masz ten 24 lvl + duzo szczescia to mozesz wybrac tego perka ze co strzal robisz rzut na luck i jak sie uda to krytyk (czyli 1 luck = 10% na krytyka, a jak masz 5-6 luck )
A co dopiero ten perk daje w połączeniu z Boozarem Ah, jak ci wszyscy kolesie pięknie tańczą w rytmie ołowianej muzyki - a ze szczęściem nie ma problemów... w trakcie gry można je podnieść o chyba nawet 4 punkty (a moze i 5 czy 6)
Mad phantom to tylko jedna z możliwości. Ja go zabiłem 10 super stimpakami ywstarczyło 10 min poczekać i koles leży . No ale są jeszcze inne pomysły tylko trzeba myśleć i szukać szukać i myśleć jedyna mądra zasada.
"Można odejść od swoich bliskich, zaakceptować koniec istnienia, można pożegnać się z życiem, ale najciężej jest pożegnać się z muzyką."
jak sie do hubologistow podlaczasz dostajesz +2, perk +1, a chip tez byl czy mi sie wydaje? chyba mi sie wydaje, ale +3 tez niejest zle jak by sie mialo na starcie 4 to mamy na koncu 7 = 70% na krytyka
SteeltH - znam F2 na pamięć i przechodziłem go na wszystkie możliwe (i niemożliwe) sposoby... i wiem, że można zabijać S-Stimpacami... tylko że gra tego na ogół nie uznaje (z 1 wyjątkiem), wiec questów radzę tak nie załatwiać... (chyba, że jakiś nieoficjalny patch to naprawia..)
LaRy - od Hugoboli dało sie wiecej wyciągnąć 1 lub 2 (nie pamiętam :p) od gościa w NCR, 2 z San-Fran, 1 z Perka.. Chipa na Luck nie ma, ale 4-5 to i tak wystarczajaco dużo
no nieźle ja n kritika miałem najwięcej około40% ale i tak jak masz dobrą broń i strzelasz w oczy niedajesz zbytnich szans przeciwniką na przeżycie nawet przy niskim lacku,.
a jak celujesz w lokacje (najlepiej w lepetynke albo oczka ) to tez jest bonus do krytyka. jak bede w domu to zobacze jaki bo niemam fall pnp pod reka.
radze poszukac (chyba gdzies na forum nawet linka dawalem), bo jest opisany caly system z falla, a w grze to sie naprawde przydaje
Cała mechanika jest opisana w instrukcji do gry
Fakt - strzelanie po oczach (lub po głowie albo... kroczu ) też dawało spory bonus do criticali... moze nawet x2 lub wiecej
MAd Phantom pisze:
Nie ma większego problemu ze znalezieniem edytora save'ów i dodaniem sobie choćby 999 takich granatów... - a tego "jedynego" i tak powinno się zużyć na Szczura (czy co to tam było) Zabójce
Killer Rat Monty Python się kłania Nawiasem mówiąc, to szczura dało się załatwić np. pulse riflem <za pomocą strzałów po oczach>, a granat zachowywało się jako pamiątkę