Jej... To ja życzenia złożyłam Sethowi, ale TRPG nie... ale ze mnie drań. Ależ ja się teraz czuję be, be Ouzi Tak więc sto lat, hip hip hura, hip hop i w ogóle
Co za zbieg okoliczności Seth 100 i Tawerna 100... Cóż... Wszystkiego naj dla Was
Mów mi Sih
Kanał IRC Tawerny RPG: [url=irc://irc.npircs.pl/tawerna-rpg]KLIK![/url] Link nie działa? Używaj Opery lub zainstaluj Chatzillę, jeśli używasz Firefoxa. PS.[url=irc://quakenet/tawerna-rpg]STARY KANAŁ TUTAJ[/url]
Uch, spóźnione, ale lepsze takie niż żadne.
Wszystkiego najlepszego Aluś twoje zdrowie.
Niech nam tawerna rozkwita hej ho!
Sto lat Seth. I tak wiem, żeś szczawik jeszcze, nie musisz wieku ukrywać (nie może piwa jeszcze pić)
Nie może? Jakieś problemy z nerkami? To zdrowia życzę. :P
Peace was a lie, there was only passion. It gave me power, too much power to comprehend. Thus no victory was possible - only void remained. Yet my chains are broken and through the Force I'm free.
There is something to be learnt about irony here.
Jeszcze raz, jeszcze raz, niech żyją, żyją nam. Niech żyyyyyyją nam!
Myślę że Tawerna przetrwa wszystko i dobrych i ZŁYCH redaktorów ^^. Ale trochę już smutno że następne święto dopiero za 50 numerów...
Tawernie wypada życzyć niczego innego, jak tylko co najmniej kolejnej setki numerów. A Sethowi? Jak egipski bóg i tak już żyje tysiące lat, ale jeśli mu będę życzył zdrowia, szczęścia i kolejnych lat eksploatowania swoich wyznawców to na pewno mu to nie zaszkodzi
Borgo, to ty taki stary już jesteś?
Zdrowia, szczęścia i pieniędzy. No i kobiet cię oblegających.
W zasadzie tobie powinienem jakieś super-extra życzenia napisać no ale brak mi inwencji tfórczej.
Ostatnio dość sporo osób miało urodziny, aż zacząłem się gubić :> W każdym razie każdej z nich należy życzyć dużo zdrowia na zimę, dużo radości i prezentów pod choinką. No i przede wszystkim wesołych Świąt, bo Boże Narodzenie zbliża się wielkimi krokami