W "GW" od jakiegoś czasu ukazują się "gry kultowe"

Tak więc - gram w Fallouta 1. Pozostałe już przeszedłem, więc... Ech, super gierki

Chyba se jaja robisz. Podpowiem ci że GW to komunistyczna gazeta z czerwonym kwadracikiem w Logo. Już wiesz o co chodzi. A całą serie kupuje od początku bo naprawdę za takie gry jak dają aż szkoda poskąpić tych 6 złociszy ( ach żeby jeszcze dali CIV 3 z dodatkami umarłbym szczęśliwy ) A żeby nie było oftopu to gram właśnie w Gothica I z wyborczej chociaż niestety kończę już 4 rozdział .Azrael666 pisze:Em... co to "GW", bo się strasznie napaliłem?
A co by nie było offtopu to jeszcze powiem, że gram w NIght Watch i zagram w Wiedźmina jak kupie kartę graficzną.
przy dobrych wiatrach można liczyć na darmowe dodatki w sieci....Szelmon pisze:SOCOM: Tactical Strike. Gra marzenie. Autentyczne bronie, autentyczne taktyki dzialania oddzialow specjalnych, autentyczny poziom trudnosci. AI na bardzo rozsadnym poziomie, masa broni, 9 jednostek specjalnych roznych krajow do wyboru, ogromne mapy na ktorych tocza sie akcje. I to wszystko na malenkim PSP. Wypas. Najlepszy prezent jaki sobie zrobilem od jakiegos czasu ;P
Arxel pisze:Pita, Mistrzu Dwóch Gałek poratuj! Wymień kilka fajnych tytułów na Wii. Bo dostanę na święta i nie wiem w co zagrać.
O ostatnim nie wiedziałem:D Super. Wystarczy tylko odzyskać od kumpla płyty. Z powyższego spisu usunąłem tylko MoH. Bo nie lubię serii zbytnioPita pisze:Super Mario Galaxy - nie ważne czy lubisz platformery, czy nie, prawdziwa gra na 10 i najlepszy przedstawiciel gatunku, ktory niemalze niedawno zajal pierwsze miejsce jako gra wszechczasów
Metroid Prime 3 - genialne połączenie FPPa i gry przygodowej, jezeli nie mozesz patrzec na typowe gry gatunku to zobacz jak sie genialnie mozna bawic w gre idącą w zupelnie innym gatunku. Sci-Fic i swietna grywalnosc
Fire Emblem - najlepszy tRPG na ta platforme i kolejna czesc jednej z moich ulubionych serii...
No More Heroes - byla zapka w tawernie, warto sie zainteresowac
Zelda : Twilight Princess - swietna gra aciton-adventure z niewielkimi elelmantami RPG, must-have i kontynuator serii marzen. Swietna, choc lekko oldscholowa pozycja
Endelss Ocean - nurkowanie, ale jakie.... najbardziej czil ałtowa gra swiata, cos spokojnego, genialnego, mocnego, fascynujacego, ale jedynie dla fanow spokojnych gier...
Resident Evil 4: Wii Edition - najlepsza wersja RE4. I tyle
WarioWare: Smooth Moves - zestaw ilustam mikorgier, szalona japonska pozycja, co pare sekund inne zadanie, popieprzona fabula i boska grywalnosc. Nie do opisania - w 1 sekundzie skaczesz maranem, zaraz marzesz stolik, po 5 sekundach kroisz hamburgery...
Zack & Wiki: Quest for Barbaros' Treasure - najlepszy point&click od dawna bez wzgeldu na platforme....
+ z gier do ciagniecia online polecam wszelkie Zeldy, Mario i Military MAdness
EDIT: przypominam tez CI ze gry z GC dzialaja na Wii normalnie.... a GC ma w cholere dobrego stuffu
Thurs pisze:
EDIT: Zapomniałbym o jRPG w którego grałem kiedyś na snesie - Chrono Trigger. Wymęczyłem tą grę strasznie, tam było tyle możliwych zakończeń, że nie wiem czy wszystkie odkryłem. Łamała tezę o liniowości japońskich RPG-ów, podróże w czasie, ratowanie świata przed Lavosem, rozwiązywanie zagadki jego pochodzenia. Super fabuła, i te światy, jeden lepszy od drugiego, muzyka - perełka, tworzyła klimat niezapomniany przeze mnie jeszcze do dziś.