Nasze Avatary...

-
- Bosman
- Numer GG: 0
- Lokalizacja: Nie chcesz wiedzieć... naprawdę nie chcesz wiedzieć...
Re: Nasze Avatary...
Teraz jestem ZŁY!!!
Zawsze chciałem zaśmiać się szyderczo... choć raz.
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHA!!!!
Moje życie nabrało sensu!
Zawsze chciałem zaśmiać się szyderczo... choć raz.
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHA!!!!
Moje życie nabrało sensu!
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie
Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.
Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.

-
- Szczur Lądowy
Widzę że wiele osób zmieniło Avki na świąteczne... Chociaż jestem tu nowa, nie pozostanę w tyle i też wprowadzę trochę świątecznego klimatu. 

-
- Kok
- Numer GG: 8228852
Azraelu chyba nie zostanie z ciebie wiele jak BAZYL zobaczy twój avatar.

-
- Bosman
Ależ pamietam, pamiętam. Choć w sumie bardziej mi się podobał wysyp mangowych pań.*Perzyn pisze:Phoven pisze:Trudno powiedzieć cokolwiek o awatarze nowego użytkownika który zostaje niemal codziennie zmieniany. Nie dość, ze nikt Cie nie kojarzy po nicku to i jeszcze ciągłe zmienianie ava w szybszej aklimatyzacji nie pomaga. Trochę przystopuj z tym zmieniem awatarów - jeszcze będzie czas, jak coś nam odbije i zaczniemy sobie np. wszyscy ustawiać mangowe panie albo BAZa na awatar.Keyhell pisze:Co sądzicie a moim nowym avatarze?
Już była akcja jak sie grupa pod BAZYLa podszywała - wszystko co dało się ustawić było takie samo jak u niego. Można się było przestraszyć jak się na forum wchodziło a tu same BAZYLe.
*No dobra, w sumie jak juz były to narzekałem, ze są monotonne

-
- Bosman
Rozmawiałem z nim kiedyś na ten temat i mówił, że kopiowanie avatarów jest dopuszczalne.Azraelu chyba nie zostanie z ciebie wiele jak BAZYL zobaczy twój avatar.
(pozatym ja mam inny niż on!

Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie

-
- Bosman
Ja w tym roku chyba nie zmienię avika - za bardzo go lubię, aby się z nim rozstawać.
Ale tamten świąteczny dam w podpisie
Ale tamten świąteczny dam w podpisie

Ostatnio bardzo mało sesji się tu gra... ciekawe dlaczego?
Odnosi się wrażenie, że to forum wymiera
Ostatnio edytowano piątek, 30 luty 2012, 14:76 przez Mekow, łącznie edytowano 28 razy
Odnosi się wrażenie, że to forum wymiera

Ostatnio edytowano piątek, 30 luty 2012, 14:76 przez Mekow, łącznie edytowano 28 razy

-
- Kok
- Numer GG: 8564458
Ja też mam nowy avatar. Głównego bohatera Commissioned. Bo też nie lubię mikołaja. Tak, to pod spodem to drut kolczasty.
OŻESZ TY W PYTĘ WRÓCIŁEM NA FORUM
!

-
- Bosman
- Numer GG: 9149904
A ponoc kobieta zmienną jest. Rzadko zmieniam avy, ale ostatnio nie mogłem znaleźć niczego swojego. Teraz mam:D Mój świąteczny avatar którego będe miał dłuższy czas. ( Do hellsinga, kotka czarnego i pluszowego cyhulhu mam sentyment do dzisiaj.)
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów
Czerwona Orientalna Prawica
Czerwona Orientalna Prawica

-
- Bosman
Stary zatkało mnie ;P Ale wiesz kiedy efekt byłby 1E1000 razy silniejszy? Gdyby to był Avatar samego ZŁEGO tego którego imienia nie można wymawiać. A tak swoja drogą Ciekawe czy ZŁEGO miło łechcą takie słowa?Azrael666 pisze:Moje życie nabrało sensu!

-
- Mat
- Numer GG: 9916608
Pewnie "łechcią". Sam Nie Wiesz Kto, Ale Ja Wiem I Ci Nie Powiem Bo Nie patrzy.Force pisze: A tak swoja drogą Ciekawe czy ZŁEGO miło łechcą takie słowa?

Zaawansowana gruźlica?Azrael666 pisze: HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHA!!!!

-
- Mat
- Numer GG: 9599112
Azrael.. Twój avatar jest już w bazie danych KGB.. Dziękujemy za udział w programie... Mi tam sie podooba..
Ale jakby się taki BAZYL zakradł z tym sexy woreczkiem do mnie do domu, to i by mój arsenał (swoją drogą całkiem bogaty) byłby niczym... Mógłbym tylko patrzeć jak wtedy gdy oglądałem końcowy filmik Spellforce'a po całej nocy gry 

To miała być jakaś brzydka ALUzja??Alucard pisze:Rzadko zmieniam avy,

-
- Bosman
- Numer GG: 6094143
- Kontakt:
Elfin, jakby BAZ się do ciebie z workiem zakradł to znaczyłoby, że:
A) Misja oddziału z Pluszowego Władcy się nie udała.
B) Z tego worka zaraz wyjmie swieżego, pachnącego BANA!
Co do stałości w Avatarach to ja Lokiego z krótkimi przerwami mam już prawie rok. I nie mam najmniejszego zamiaru go zmieniać.
A) Misja oddziału z Pluszowego Władcy się nie udała.
B) Z tego worka zaraz wyjmie swieżego, pachnącego BANA!
Co do stałości w Avatarach to ja Lokiego z krótkimi przerwami mam już prawie rok. I nie mam najmniejszego zamiaru go zmieniać.
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica

Nordycka Zielona Lewica

-
- Tawerniany Leśny Duch
- Numer GG: 1034954
I to się nazywa słuszne podejście... Teraz we dwóch możemy mówić, jacy to my jesteśmy stali, te zmiany avatarów są dla dzieci, itp, itd, byle się dowartościowaćPerzyn pisze: Co do stałości w Avatarach to ja Lokiego z krótkimi przerwami mam już prawie rok. I nie mam najmniejszego zamiaru go zmieniać.

BTW. Za dużo jest tutaj trochę ciemnych avatarów - Force, Kajtek, Arxel, Alucard, Keyhell... żeby daleko nie szukać, bo tylko na tej stronie. . Wszystko mi się zlewa w jedno i czasem na pierwszy rzut oka mi się użytkownicy mylą :>

-
- Kok
- Numer GG: 8564458
Chyba we trzech. Mangowy avatar miałem prawie od początków bycia na tawernie. A po świętach do niego wracamRavandil pisze:Teraz we dwóch możemy mówić, jacy to my jesteśmy stali, te zmiany avatarów są dla dzieci, itp, itd, byle się dowartościować

To sobie rozjaśnij monitor:DRavandil pisze:BTW. Za dużo jest tutaj trochę ciemnych avatarów - Force, Kajtek, Arxel, Alucard, Keyhell... żeby daleko nie szukać, bo tylko na tej stronie. . Wszystko mi się zlewa w jedno i czasem na pierwszy rzut oka mi się użytkownicy mylą :>
OŻESZ TY W PYTĘ WRÓCIŁEM NA FORUM
!

-
- Bosman
Najdłużej tego samego ava i tak trzyma BK i BAZYL - chyba.
A ja cały czas szukam jakiegoś dla mnie...
A ja cały czas szukam jakiegoś dla mnie...

-
- Tawerniany Leśny Duch
- Numer GG: 1034954
I tak już mam rozjaśniony na maxa, i to wcale nie pomaga... Cóż, czerń pozostanie czernią, a nawet rozjaśniony czarny nie jest zbyt estetyczny... Każdy, kto się w niektórych grach bawił gammą, to zna ten ból :> W ostateczności można rzucić się na LCD, tam nigdy nie uzyska się idealnego czarnegoArxel pisze:To sobie rozjaśnij monitor:DRavandil pisze:BTW. Za dużo jest tutaj trochę ciemnych avatarów - Force, Kajtek, Arxel, Alucard, Keyhell... żeby daleko nie szukać, bo tylko na tej stronie. . Wszystko mi się zlewa w jedno i czasem na pierwszy rzut oka mi się użytkownicy mylą :>

To mała rada - znajdź sobie taki, jaki Ci się spodoba, a jak nikt nie będzie specjalnie grymasił to zostaw go na dłużej, w końcu się przyzwyczaisz... Naprawdę, jak się zmienia co tydzień lub dwa avatara, to ciężko będzie stwierdzić, że "o, to ten, który zostawię sobie na dłużej". Na początku przecież też nie byłem jakoś super przekonany do Thora, ale trochę silnej woli i go polubiłem... A też przecież nie szukałem go jakoś szaleńczoNajdłużej tego samego ava i tak trzyma BK i BAZYL - chyba.
A ja cały czas szukam jakiegoś dla mnie...![]()

-
- Bosman
Bo ciemne avki nie powinny być 'kwadracikami' a ładnie wyciętymi obrazkami - moja Śmierć aż taka podobna do innych chyba nie jest ^^ Inna sprawa to wyrazistość avka i jego estetyka. Awek nie może być zbyt oczojebny* ale na tyle wyrazisty by wyróżniał się z tłumu. Wrażenia wizualne to oczywiście kwestia subiektywna acz wszelkie avki ręcznie modyfikowane znacznie lepiej wygladają gdy poświęci sie im te drobne 10 minut w PSce/Gimpie/Corelu/etc. niż te które ktoś pobazgrał paroma kolorkami w Paincie. Po prostu są obrzydliwe takie maszkarony. 
*Animowane avki z dużą porcją żywych kolorów to juz w ogóle porażka ;P

*Animowane avki z dużą porcją żywych kolorów to juz w ogóle porażka ;P