Nasze Avatary...

O tawerniakach, forumowiczach i innych. Ogólnie z kamerą wśród zwierząt.
Force
Bosman
Bosman
Numer GG: 0

Re: Nasze Avatary...

Post autor: Force »

Przynależność do MRK co prawda zmusza cię do rogów i do koloru zielonego, ale....... jesteś mało świateczny.
Heimdall pisze:Co za dużo to nie zdrowo. Już co najmniej 5 osób dorobiło swoim avatarom czapeczki. Więcej inwencji twórczej. Przeróbcie lepiej na bałwany albo podoczepiajcie bombki. Albo najlepiej nic nie róbcie ;) .
Bombki to wcale niezły pomysł...
Obrazek
Heimdall pisze:Z tego co pamiętam, w tamtym roku nie było konkursu na najlepszego avatara świątecznego, tylko na najlepszy avatar ogólnie. I wolałbym właśnie taką formułę. Natomiast z tego co nie pamiętam, trzy lata temu był konkurs z podziałem na kategorie: ogólną i świąteczną.
Pamiętam jak dziś xD W sylwestra, pijany chciałem u kogoś na odludziu włączyć komputer, bo "Ja muuuszeee sie dowiedzieć czy wygrałeeeem!!"

@jokemaster - trochę to bez sensu, zaraz będziemy mieli wysyp avów ala CKM, i ostrzegam pierwsze co zrobię to wstawię Emme Watson...
Ostatnio zmieniony niedziela, 9 grudnia 2007, 21:30 przez Force, łącznie zmieniany 1 raz.
Polska Partia Piwa - Sekcja Paladynów Żubra
Obrazek
Obrazek
Abdel
Szczur Lądowy

Post autor: Abdel »

Hmm... macie piękne awatary :-)

Ja na razie żadnego ale to się niedługo zmieni :P.

A tak w ogóle to witam :-). To mój pierwszy post tutaj :D.

Abdel
Ogólnopolskie forum fantastyczne
http://www.mage.pl | http://www.rpg.info.pl
Ogólnopolska baza larpów i gier terenowych
http://www.larp.pl
Heimdall
Bosman
Bosman

Post autor: Heimdall »

Force pisze:Bombki to wcale niezły pomysł...
Obrazek
Zmieniaj na tego. Ten jest dużo lepszy od ten wieśniackiej, popularnej do bólu czapeczki :) .
Force pisze: @jokemaster - trochę to bez sensu, zaraz będziemy mieli wysyp avów ala CKM, i ostrzegam pierwsze co zrobię to wstawię Emme Watson...
NIEEEEEEEE!!!

A avatar dżołkmastera może być.

PS. Chyba czas obrócić Odyna...
...
Keyhell
Mat
Mat
Numer GG: 9916608

Post autor: Keyhell »

Taaa. Tylko ja ja u swojego doczepię bombi w uszach? xd
Deep
Chorąży
Chorąży

Post autor: Deep »

A ja nie muszę dorabiać czapeczki :D
Mam już swojego świątecznego ava-dyżurnego. Ostatnio się podobał więc nie mam zamiaru szukać innego :)
.
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch
Numer GG: 1034954

Post autor: Ravandil »

Heimdall pisze: Co za dużo to nie zdrowo. Już co najmniej 5 osób dorobiło swoim avatarom czapeczki. Więcej inwencji twórczej. Przeróbcie lepiej na bałwany albo podoczepiajcie bombki. Albo najlepiej nic nie róbcie ;) .
Proponuję wpisać ten temat na listę niebezpiecznych dla otoczenia. Wystarczy rzucić tu pomysłem, a wybucha prawdziwy pożar... Może nie taki, jak w lutym, ale jednak ;) Zresztą, do świąt kupę czasu... Nie należę do tych, którzy zaczynają świętować jak tylko znikną znicze ze sklepów, to poczekam. A we właściwym czasie może wrzucę coś świątecznego... Jak wygram ciężko batalię z moim lenistwem :D
O, ludzie... Heimdall, Wilczy Głód i Ravandil na jednej stronie! I to poza sesjami! Zupełnie jak w lutym... Kurde, forum przez niecały rok straciło jakieś 80% miodności, za to teraz mi się te dobre czasy przypomniały... Kruca, wtedy to fajnie było.
Fajnie było, ale ile można spamować :D Jak się gra na sesjach, to przynajmniej nikt nie powie, że się dużo głupot pisze. I ja właśnie to robię ;) Gdzie te czasy, gdy się miało średnią 7 postów na dzień... ;)
A odnośnie avów. Ja awatara na święta nie zmieniam... To znaczy zmieniam, ale tego nie widać, bo Edwin ma pomponik na kapturze. Z tyłu. Tak więc go nie widać. Wypchajcie się! ;)
Prawidłowo ;)

PS. Temat się nam niepostrzeżenie zbliża do 200 strony... Dobrze pamiętam, jak zabawnie było, jak do 100 nabijaliśmy :D
PS2. Niestety na mój bezwstydny spam nie ma co liczyć, jestem już dorosły i muszę dawać przykład :lol:
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek
http://www.lastfm.pl/user/Ravandil/

Obrazek
Force
Bosman
Bosman

Post autor: Force »

Ravandil pisze:jestem już dorosły i muszę dawać przykład :lol:
Mam nadzieje że to kiepski żart ( oczywiście to że musisz dawać przykład a nie to że jesteś dorosły). Wybory da best from da best from da best from da best avatar muszą się odbyć jak co roku. Niech się MAd odezwie i zrobi konkurs! Modowanie zobowiązuje!
Polska Partia Piwa - Sekcja Paladynów Żubra
Obrazek
Obrazek
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch
Numer GG: 1034954

Post autor: Ravandil »

Force pisze:
Ravandil pisze:jestem już dorosły i muszę dawać przykład :lol:
Mam nadzieje że to kiepski żart ( oczywiście to że musisz dawać przykład a nie to że jesteś dorosły).
Emotka po tym zdaniu bardzo dużo wyjaśnia ;) Niestety jest jedynie dobrym przykładem złego przykładu... A konkurs to jest dobra myśl - nawet jeśli nie będzie mi się chciało startować, to przynajmniej będę mógł "nacieszyć oko" (albo i nie) tym, co spłodzą inni... Tak, to może być zabawne :P
Wybory da best from da best from da best from da best avatar muszą się odbyć jak co roku.
A ile takich było? Jeden? :P To mogę zacytować tylko "Misia" - "wszyscy byli świadkami narodzin nowej, świeckiej tradycji" ;)

PS. Może takie coś?
Obrazek
Nie pytajcie, jakim sposobem to się u mnie na kompie znalazło... bo nie wiem :P
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek
http://www.lastfm.pl/user/Ravandil/

Obrazek
LOD
Kok
Kok

Post autor: LOD »

Ravandil pisze:
A odnośnie avów. Ja awatara na święta nie zmieniam... To znaczy zmieniam, ale tego nie widać, bo Edwin ma pomponik na kapturze. Z tyłu. Tak więc go nie widać. Wypchajcie się! ;)
Prawidłowo ;)
Ej, Ravandil, a czy przypadkiem twój Thor nie ma czerwonego wdzianka? Jak tak, to masz w avatarze element świąteczny (w dodatku Thor ma BRODĘ!!!) i czy tego chcesz, czy nie, to ludzie bluzgać na ciebie nie mogą. 8)

O LOL. Wpadłem właśnie na koncepcję, że właściwie wizja takiego świętego mikołaja, to wizja Coca-Coli, tak więc poniekąd to właściwa wizja ów świętego nie jest ustalona, więc równie dobrze mój zombiak na rowerze jest takim świętym mikołajem w saniach, jak każdy inny. Z resztą, jeśli wygląd został wymyślony przez Coca-Colę, to mam pytanie - czy sanie też wymyślono sobie do tej wizji, czy były one wcześniej? Bo jak po, to czemu nie może być święty Mikołaj na rowerze? :D
Obrazek
"Nie wiem na co będzie trzecia wojna światowa, ale czwarta będzie na pewno na maczugi." Albert Einstein
Azrael
Bosman
Bosman
Lokalizacja: Nie chcesz wiedzieć... naprawdę nie chcesz wiedzieć...

Post autor: Azrael »

Obrazek

To jest Ino z Naruto... a ten avek nie jest Jokemastera.
(widziałem go w necie z tydzień temu i z tego samego rysunku chciałem wyciąć Sakure)
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie

Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.
jokemaster
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 4340922
Kontakt:

Post autor: jokemaster »

Azrael666 pisze:Obrazek

To jest Ino z Naruto... a ten avek nie jest Jokemastera.
(widziałem go w necie z tydzień temu i z tego samego rysunku chciałem wyciąć Sakure)
Jest mój bo mam go ustawionego chociaż co prawda to nie ja go zrobiłem i nie wiem co to za sakura ( znalazłem go na innym forum )
Force pisze:@jokemaster - trochę to bez sensu, zaraz będziemy mieli wysyp avów ala CKM, i ostrzegam pierwsze co zrobię to wstawię Emme Watson...
Proszę bardzo gdybyś był już tak bardzo zdesperowany to przygotowałem dla ciebie myły avatar z Emmą ( ze świątecznym motywem awkors )
Obrazek
This is it, here I stand
I’m the light of the world, I feel grand
Got this love I can feel
And I know yes for sure it is real
Azrael
Bosman
Bosman
Lokalizacja: Nie chcesz wiedzieć... naprawdę nie chcesz wiedzieć...

Post autor: Azrael »

AHA! Czyli jak wstawię Sakurę to nie będzie mogło nawet w małym stopniu podchodzić pod plagiat!

:lol:

http://i84.photobucket.com/albums/k12/s ... erXmas.jpg

Niestety, Sakura wypada tu dość nie za fajnie i Ino zdecydowanie lepiej się prezentuje : P.
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie

Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.
Heimdall
Bosman
Bosman

Ravandil pisze:A ile takich było? Jeden? :P
Dwa.
LOD pisze: Ej, Ravandil, a czy przypadkiem twój Thor nie ma czerwonego wdzianka? Jak tak, to masz w avatarze element świąteczny (w dodatku Thor ma BRODĘ!!!) i czy tego chcesz, czy nie, to ludzie bluzgać na ciebie nie mogą.
W dodatku Thor podróżuje w rydwanie zaprzężonym w dwa kozły. A kozły do reniferów są dosyć podobne, czyż nie? ;)
...
Alucard
Bosman
Bosman
Numer GG: 9149904

Post autor: Alucard »

A ja nie zmieniam. Jak mi się Lucy znudzi to walnę cos z innej animki

Poza tym za tydzień mam urodziny (autopromocja, blagalne spojrzenia, pokazywanie pustego spojrzenia i prośba o datki) , więc na jeden dzień sobie walnę jakis torcik bo samemu w Krakowie spędzę moje zbliżanie się do śmierci :D

PS. Czapeczki ssą
PS2. Azrael666, nie obrażaj mi Hitmana. 8)
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów
Czerwona Orientalna Prawica
Szasza
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 10499479

Post autor: Szasza »

Mą wyższość nad czapeczkowym pędem popieram tym, że mój avatar zrobiłem od początku, a nie tak jak niektórzy (mówię o tobie!) poszedłem na łatwiznę. Przy okazji nie mam czapki mikołaja- mam czapkę elfa. :D
Obrazek
Heimdall
Bosman
Bosman

Mą wyższość nad waszymi avatarami popieram tym, że ja swój avatar mam już ponad rok (dokładnie to znalazłem go kilka dni po konkursie na najlepszy avatar) z niewielkimi przerwami na jakieś Wilki-I-Zające i tym podobne bzdety (raz chyba Śfinstera miałem w avatarze :P).
...
Keyhell
Mat
Mat
Numer GG: 9916608

Post autor: Keyhell »

Jeśli chodzi o avy to ja jestem zmienny bardzo xd.
Ravandil pisze:nawet jeśli nie będzie mi się chciało startować, to przynajmniej będę mógł "nacieszyć oko" (albo i nie) tym, co spłodzą inni... Tak, to może być zabawne :d
Najem się duuuuużo śniegu, zanim spłodzę jakiegoś bałwana xd.

A ja znowu zmieniam avatar. A ponieważ jestem tu nowy, nikomu to różnicy nie robi. Ale musze się w końcu ustatkować!
Szasza pisze:Mą wyższość nad czapeczkowym pędem popieram tym, że mój avatar zrobiłem od początku, a nie tak jak niektórzy (mówię o tobie!) poszedłem na łatwiznę. Przy okazji nie mam czapki mikołaja- mam czapkę elfa.
[/quote][/quote]
Heh. Ja sam takiego Da Vinci nie zrobie xd. Poszukam jakeigoś krasnoluda z długą brodą i dorobie mu czapeczkę.(ehhh.. Mikołaja. Może wymyśle coś lepszego)
ODPOWIEDZ