Nasze Avatary...

O tawerniakach, forumowiczach i innych. Ogólnie z kamerą wśród zwierząt.
Azrael
Bosman
Bosman
Numer GG: 0
Lokalizacja: Nie chcesz wiedzieć... naprawdę nie chcesz wiedzieć...

Re: Nasze Avatary...

Post autor: Azrael »

Podpresją różowych pluszowych reniferów zostałem zmuszony do zmienienia avatara. :(

Falka - fajny avek (nie ma to jak podlizać się Modkowi) :P

[Mylenie moda z adminem nie jest podlizywaniem się... wręcz przeciwnie ;> - dop. FLK]
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie

Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.
Keyhell
Mat
Mat
Numer GG: 9916608

Post autor: Keyhell »

Ja jak widać też zmieniłem avatar. TO jest wersja wstępna, jeszcze go stuninguje.
Szasza
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 10499479

Post autor: Szasza »

Postanowiłem podążyć za modą i zrobić słitaśnego świątecznego avatarka.
Tym razem mój autoportret pt. "Ja jako Elf".
PS. BAZYL jesteś potworem. Przez ciebie i te ograniczenia wielkości ava musiałem wyciąć połowę filmiku!! Przez to animacja straciła na płynności. Arrrrgh!!
Obrazek
Azrael
Bosman
Bosman

Mówiłem o tym samym kilka postów temu, ale jak się nad tym zastanowiłem to ruchome avatary... nie są tak "ładne"
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie

Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.
Szasza
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 10499479

Post autor: Szasza »

To nie ruchomy Avatar to webcam :D
Obrazek
Phoven
Bosman
Bosman

Post autor: Phoven »

Heimdall pisze:Czy ma ktoś zamiar, tak jak w zeszłym roku, zrobić konkurs na najlepszy avatar na forum? :D

PS. Świąteczne czapki nie są w pytę...
Może i nie są ale Tawerna podpisała umowę z Coca-Colą. "Poczuj magie tych świąt!". U nas przynajmniej zawsze ta magia jest trve mroczna i krwawa. :P
A konkurs to był na święta? Oo Pamięć widać już mi całkowicie sie wali ;P Ale jestem jak najbardziej za - konkurs na najlepszego światecznego awatara ;>
Tak czy siak - nawet mój Śmiercioszek przeżył wewnętrzną przemianę ze względu na nadchodzące święta. A moze to ta nowa terapia odchudzająca Coli? ;P
KIEDYŚ.
Obrazek
DZIŚ
Obrazek
Wilczy Głód
Mat
Mat
Numer GG: 818926

Post autor: Wilczy Głód »

A w sumie czemu nie... już od jakiegoś czasu czekam na dobry pretekst do zmiany na mój-pierwszy-ale-świątecznie-zmieniony avatar. :) A co!

Oto Wilczy Głód w przebraniu Mikołaja! Chciałem jeszcze dorysować brodę, ale wtedy wyglądał jakby był Wściekły a nie Głodny... :D
Co jest gorsze? Niewiedza, czy obojętnośc?
Nie wiem... nie obchodzi mnie to.

"Najchętniej zaraz oddałbym się diabłu gdybym, do krocset, sam diabłem nie był!"
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch
Numer GG: 1034954

Post autor: Ravandil »

Oto Wilczy Głód w przebraniu Mikołaja! Chciałem jeszcze dorysować brodę, ale wtedy wyglądał jakby był Wściekły a nie Głodny... :D
No jasne, po Tobie mogłem się tego spodziewać... Do głupot zawsze jeden z pierwszych :P

Niczego mnie nie nauczyły doświadczenia z tym tematem - miałem się zastanawiać zanim coś chlapnę... Mam nadzieję, że mimo to fala mikołajowych czapeczek nie zaleje forum, przynajmniej jeszcze nie teraz ;)

PS. Zanim skończyłem pisać tego posta stwierdziłem, że nadzieja umiera zawsze ostatnia... Lepiej się nie odzywać na przyszłość :P
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek
http://www.lastfm.pl/user/Ravandil/

Obrazek
Heimdall
Bosman
Bosman

Post autor: Heimdall »

A konkurs to był na święta? Oo Pamięć widać już mi całkowicie sie wali ;P Ale jestem jak najbardziej za - konkurs na najlepszego światecznego awatara ;>
Z tego co pamiętam, w tamtym roku nie było konkursu na najlepszego avatara świątecznego, tylko na najlepszy avatar ogólnie. I wolałbym właśnie taką formułę. Natomiast z tego co nie pamiętam, trzy lata temu był konkurs z podziałem na kategorie: ogólną i świąteczną.
...
Azrael
Bosman
Bosman

E, tam takie konkursy, avatary łatwo można splagiatować, a który jest najlepszy to już kwestia gustu.
(zresztą i tak miałbym pierwsze miejsce :P :lol: 8) )

Keyhell
Mat
Mat

Azrael666 pisze:E, tam takie konkursy, avatary łatwo można splagiatować, a który jest najlepszy to już kwestia gustu.
(zresztą i tak miałbym pierwsze miejsce :P :lol: 8) )
Racja... plagiat byłby groźny. Ale na szczęście, na forum jest sama Praworządna Dobra ( :) ) ekipa, więc raczej nie będzie oszustów.
Tevery Best
Tawerniak
Tawerniak
Numer GG: 10455731

Post autor: Tevery Best »

O, ludzie... Heimdall, Wilczy Głód i Ravandil na jednej stronie! I to poza sesjami! Zupełnie jak w lutym... Kurde, forum przez niecały rok straciło jakieś 80% miodności, za to teraz mi się te dobre czasy przypomniały... Kruca, wtedy to fajnie było.

A odnośnie avów. Ja awatara na święta nie zmieniam... To znaczy zmieniam, ale tego nie widać, bo Edwin ma pomponik na kapturze. Z tyłu. Tak więc go nie widać. Wypchajcie się! ;)
Keyhell
Mat
Mat

Tevery Best pisze:A odnośnie avów. Ja awatara na święta nie zmieniam... To znaczy zmieniam, ale tego nie widać, bo Edwin ma pomponik na kapturze. Z tyłu. Tak więc go nie widać. Wypchajcie się! ;)
Ateista! :D (wiem, że krótko, ale nie mam co opalatać w bawełnę. Zaraz mnie o spam oskarżycie więc musiałem się wytłumaczyć w nawiasie. 8) )
Heimdall
Bosman
Bosman

Post autor: Heimdall »

Tevery Best pisze: A odnośnie avów. Ja awatara na święta nie zmieniam... To znaczy zmieniam, ale tego nie widać, bo Edwin ma pomponik na kapturze. Z tyłu. Tak więc go nie widać. Wypchajcie się! ;)
Brawo dla tego Pana! :D

Co za dużo to nie zdrowo. Już co najmniej 5 osób dorobiło swoim avatarom czapeczki. Więcej inwencji twórczej. Przeróbcie lepiej na bałwany albo podoczepiajcie bombki. Albo najlepiej nic nie róbcie ;) .
...
LOD
Kok
Kok

Post autor: LOD »

Keyhell pisze:Ateista! :D (wiem, że krótko, ale nie mam co opalatać w bawełnę. Zaraz mnie o spam oskarżycie więc musiałem się wytłumaczyć w nawiasie. 8) )
LooooooooooL, nie wiem co ma ateizm do nie robienia czapki świętemu Mikołajowi, ale mniejsza... Ogólnie ja jak co roku nie robię żadnej czapki. Z resztą szczycę się tym i będę się tym szczycić, że od samego początku mam tego samego ava. 8) Miałbym mieć rogi i pompon? I jeszcze czerwony kask do tego? Nieeeeeeeeee...
Obrazek
"Nie wiem na co będzie trzecia wojna światowa, ale czwarta będzie na pewno na maczugi." Albert Einstein
jokemaster
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 4340922
Kontakt:

Post autor: jokemaster »

Heimdall pisze:Co za dużo to nie zdrowo. Już co najmniej 5 osób dorobiło swoim avatarom czapeczki. Więcej inwencji twórczej. Przeróbcie lepiej na bałwany albo podoczepiajcie bombki. Albo najlepiej nic nie róbcie ;) .
Więcej inwencji twórczej ? Proszę bardzo w avatarze ustawiłem se bardzo miłą panią śnieżynkę ( mam nadzieje że dzięki męskiej części userów wygram ten konkurs jakikolwiek by on nie był )
This is it, here I stand
I’m the light of the world, I feel grand
Got this love I can feel
And I know yes for sure it is real
Ant
Kok
Kok
Numer GG: 8228852

Post autor: Ant »

Już masz mój głos jokemaster.

Wiedźmina nie przerobię. To by była profanacja