No, jakże nie mógłbym złożyć życzeń naszej różowej, pluszowej maskotce Zwłaszcza, że sam niedawno zbierałem tyle życzeń. Wszystkiego naj i coraz więcej róży drogi pluszaczkowaty BAZYLKu
Żebyś nie został nigdy politykiem, bo masz do tego predyspozycje. ;p
Peace was a lie, there was only passion. It gave me power, too much power to comprehend. Thus no victory was possible - only void remained. Yet my chains are broken and through the Force I'm free.
There is something to be learnt about irony here.
O cholera..
Tyle życzeń przez weekend się nazbierało a żadne nie jest moje ;P
Tak więc - fds - wszystkiego najlepszego dla wspaniałego moderatora i usera. Niby tutaj powinienem wstawić jakieś pierdoły ale myślę, ze najbardziej szczere bedą właśnie takie krótkie acz konkretne życzenia. Sztkiego najpszego więc! ^^
A.. jeszcze BAZYL
Dużo życzen było a wiec się wysilę na orginalność - wiecej komentarzy pod blogiem bo aż mi smutno, ze sie produkujesz a nikt zwykle nie odpowiada
BAZYLu obyś nigdy nie panował nad światem, oby nigdy nie sprawdziły się przepowiednie na Twój temat, obyś nigdy nie utracił pluszu i różu. No i oczywiście zdrówka, wymarzonej, idealnej kobiety, a reszta sama się jakoś znajdzie.
"It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living."
-- Terry Pratchett
"Z głupotą się nie walczy, głupotę się omija"
Othe! (gówniarzu jeden ) Stu lat, dwa razy tyle szczęścia, trzy razy tyle pięknych kobiet na usługach, cztery razy tyle dzieci i pięć razy tyle cierpliwości do rozmów ze mną =]
Drugiemu panu (Soreh), którego nie poznałam, też życzę wszystkiego dobrego w dniu urodzin!
@Othe
Wszystkiego najlepszego z okazji 20 urodzin (ech... młodość).
Zdrowia, szczęścia i spełnienia marzeń, oraz dobrych MG i graczy.
No i miłej zabawy na wszystkich sesjach RPG - m.in. na Wiedźmaku
@Soreh
Tobie też życzę wszystkiego najlepszego
Ostatnio bardzo mało sesji się tu gra... ciekawe dlaczego?
Odnosi się wrażenie, że to forum wymiera
Ostatnio edytowano piątek, 30 luty 2012, 14:76 przez Mekow, łącznie edytowano 28 razy
A, właśnie. Spóźnione i śpiące, ale i tak chyba lepsze niż żadne: najlepszego wszystkim! Życzę Wam, żebyście byli mniej przywaleni robotą, niż ja. :P
Peace was a lie, there was only passion. It gave me power, too much power to comprehend. Thus no victory was possible - only void remained. Yet my chains are broken and through the Force I'm free.
There is something to be learnt about irony here.