W co teraz gracie?

-
- Pomywacz
- Numer GG: 7270128

-
- Tawerniany Księgarz
- Numer GG: 9053067
Re: Reaktywacja cRPGc: W co teraz gracie?
A ja się chwaliłem? Nie chwaliłem się. No to się pochwalę
Morrowind i Ragnarok Online. To pierwsze od miesiąca, to drugie już od ponad pół roku. Inne tytuły na razie nie istnieją.
Na Wiedźmina mam ogromną chrapkę, ale na nowego kompa mnie na razie nie stać. A na starym Morrowind się tnie

Na Wiedźmina mam ogromną chrapkę, ale na nowego kompa mnie na razie nie stać. A na starym Morrowind się tnie

-
- Bombardier
- Numer GG: 6330570
- Kontakt:
a mnie się na mózg rzuciła seria Final Fantasy, przemogłem się do czwórki na SNESa (emulatory rządzą!) i mnie wciągneło, tylko chwilowo bossa mam trudnego
pozatym jeszcze raz Chrono Triggera (też SNES) który wymiata i go drugi raz przechodze.

pozatym jeszcze raz Chrono Triggera (też SNES) który wymiata i go drugi raz przechodze.
Psychodeliczny Łowca Żelaznych Motyli Z Planety Mars

-
- Tawerniany Leśny Duch
- Numer GG: 1034954
Ech, czuć, że mnie przycisnęła jesienna atmosfera... Chociaż nie za bardzo mam czas i ochotę grać w cokolwiek, to od czasu do czasu pykam sobie teraz albo w Neverwinter Nights, albo w Warcrafta 3... I wciąga! W sam raz na godzinną sesyjkę dla zabicia nudy 

-
- Szczur Lądowy
- Numer GG: 9121688
Ostatnio pogrywałem w Vampire The Masquerade: Redemption i w Gothica 2. Zagrałbym sobie w Witcher'a, ale komp nie pozwala... 

-
- Buńczuczny Tawerniak
- Kontakt:
Ojciec Chrzestny na psp. Skonczylem linie fabularna i teraz przejmuje wladze nad NY w Wojnach Mafijnych :]
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.

-
- Bombardier
- Numer GG: 9025892
- Kontakt:
A ja obecnie odświeżyłem sobie całą serię Need 4 Speed (test drive, undergroud I i II, most wanted), wciąga, nie ma co. Poza tym zarywam noce przy Hunting unlimited 2008. Nie ma to jak zapolować sobie na grubego zwierza.
"It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living."
-- Terry Pratchett
"Z głupotą się nie walczy, głupotę się omija"
-- Terry Pratchett
"Z głupotą się nie walczy, głupotę się omija"

-
- Bosman
- Numer GG: 0
- Lokalizacja: Nie chcesz wiedzieć... naprawdę nie chcesz wiedzieć...
Black an White 2, lecz próbuje zdobyć jedynkę gdyż podobno lepsza.
(Sam kiedyś grałem, ale przelotem i trudno porównać po... 5? latach.)
(Sam kiedyś grałem, ale przelotem i trudno porównać po... 5? latach.)
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie
Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.
Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.

-
- Kok
Evil Islands...ach...ten klimacik...
Nie grałem jeszcze kampani-singla...narazie tylko multi z kolega...
Jestem w niebie...
Nie grałem jeszcze kampani-singla...narazie tylko multi z kolega...
Jestem w niebie...

-
- Bosman
- Numer GG: 11803348
Evil Islands! kajtek, ja też to kocham
Nie sądziłem że ktoś jeszcze gra! Hm... Może odkopię płytę i pogramy ;] Tylko jest taki problem, jak z NWN - jedna porysowana...
A z EI może być taki kłopot, że się nawet nie zainstaluje 
Evil Islands jest wg mnie genialne na prawdę, mój pierwszy cRPG, świetny klimat, świetna fabuła, postacie ciekawe... Ech... Gdyby nie ta gra, to nie byłbym fanem tego gatunku ;] Choć EI nie jest czystym cRPG. Zagraj w singla koniecznie, ja przeszedłem 4 razy, chciałbym jeszcze raz... Grafika - cud, miód i orzeszki. Dźwięk też - świetna polonizacja; a ta muzyka... Przede wszystkim grywalność, klimat, fabuła. Klimat do dziś wg mnie niezapomniany... Zobacz sobie koniecznie singla, może pod koniec robi się nieco przewidywalny, ale jest świetny i wart przejścia. Tom rzekł, polecam wszystkim.

Evil Islands jest wg mnie genialne na prawdę, mój pierwszy cRPG, świetny klimat, świetna fabuła, postacie ciekawe... Ech... Gdyby nie ta gra, to nie byłbym fanem tego gatunku ;] Choć EI nie jest czystym cRPG. Zagraj w singla koniecznie, ja przeszedłem 4 razy, chciałbym jeszcze raz... Grafika - cud, miód i orzeszki. Dźwięk też - świetna polonizacja; a ta muzyka... Przede wszystkim grywalność, klimat, fabuła. Klimat do dziś wg mnie niezapomniany... Zobacz sobie koniecznie singla, może pod koniec robi się nieco przewidywalny, ale jest świetny i wart przejścia. Tom rzekł, polecam wszystkim.

-
- Bosman
- Numer GG: 9149904
Snowblind project. Strzelanka piekjie pozwalająca się wyżyc i to w niesamowitym stylu. Grafa ciągle piekna, przeciwnicy niegłupi a i implanty wszczepiane bohaterowi umilaja rozgrywkę.
Cos pięknego po powrocie do domu z Krakowa- Kiedy człowiek ma ochotę wystrzelac pół swiata (dodajmy, że w Kraku obejrzałem Elfen Lied i juz nic nie jet takie jak wczesniej.. )
Cos pięknego po powrocie do domu z Krakowa- Kiedy człowiek ma ochotę wystrzelac pół swiata (dodajmy, że w Kraku obejrzałem Elfen Lied i juz nic nie jet takie jak wczesniej.. )
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów
Czerwona Orientalna Prawica
Czerwona Orientalna Prawica

-
- Szczur Lądowy
- Numer GG: 9219750
Ja bym zagral w Wiedżmina ale mam za slabego kompa moze kupie nowy na nowy rok to sobie pogram. a narazie gram gothica 2 przechodzie z piąty raz
Wnuczka leciała jak szczała. Babka szczała jak leciała.

-
- Pomywacz
- Numer GG: 2176076
Crysis, śliczna i grywalna 

-
- Mat
- Numer GG: 7230085
Evil island - najlepszy multiplayer w crpg (oprócz kochanego NwN ;p) Miód leje się całymi litrami, gra miażdzy i siecze ;p Pamiętam jak z bratem grałem to całymi dniami...
Misje w mieście zmarłych rox ;p No i spolszczenie jest genialne.
hmm może tawerniany team w mp? ;>
Misje w mieście zmarłych rox ;p No i spolszczenie jest genialne.
hmm może tawerniany team w mp? ;>

-
- Bosman
- Lokalizacja: Nie chcesz wiedzieć... naprawdę nie chcesz wiedzieć...
Módlcie się (BŁAGAM!) abym już jutro zaczął grać w Wiedźmina.
(być może potrzebne będą upgredy kompa
)
(być może potrzebne będą upgredy kompa

Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie

-
- Kok
- Numer GG: 9181340
Ja ostatnio pykam w Forgotten Realms: Demon Stone (mimo iż przeszedłem ją już dwa razy, mam do niej jakiś sentyment, który nakazuje wracać do tego tytułu co jakiś czas - poza tym nie ma to jak powyżywać się na orkach i innych bestyjkach w grze do której scenariusz napisał sam "mistrz" Salvatore
), God of War 2 (kim jest Kratos wiedzą chyba wszyscy posiadacze peesdwójki więc i nie ma co rozwodzić się za wiele nad tą wypasioną gierą
), i Pro Evo. Soccer 2008 (wciąż najlepsza "gała" na PS2, choć Konami nie popisało się w tym roku). Na inne tytuły brak czasu.

Niebo i piekło są w nas, wraz ze wszelkimi ich bogami...
- Pussy Warhammer? - spytała Ouzi.
- Tak, to taki, gdzie drużynę tworzą same elfy. - odparł Serge.
- Pussy Warhammer? - spytała Ouzi.
- Tak, to taki, gdzie drużynę tworzą same elfy. - odparł Serge.

-
- Szczur Lądowy
Ja ostatnio powróciłem do starych gier i gram w Morrowinda. Mam też wielką ochotę na Wiedżmina ale niestety komp za słaby
:(.