P.K(ot).L. pisze:Ja sam obecnie zrobiłem kilka zdjęć swojemu kotu i planuję zrobić coś na kształt tego avka, którego mam teraz.
To fajnie.
Decyzja należy oczywiście do ciebie, ale sugeruję, aby nie był on tak... szybki, migający (oj, chyba brakuje mi odpowiedniego słowa) jak ten którego masz obecnie. Spróbuj coś spokojniejszego. Nie wiem jakie masz zdjęcia, ale fajny był by avik przedstawiający animację (gifa) jak kotek bawi się kłębkiem włóczki
A avik Vibe wygląda jakby ten kot obmyślał jakieś przebiegłe plany
Ostatnio bardzo mało sesji się tu gra... ciekawe dlaczego?
Odnosi się wrażenie, że to forum wymiera
Ostatnio edytowano piątek, 30 luty 2012, 14:76 przez Mekow, łącznie edytowano 28 razy
A mój avatar, (dla nieznających "Naruto") przedstawia Kakashiesgo nauczyciela tytułowej postaci, oraz moją ulubioną postać. (choć sam avatar nie podoba mi się jakoś ;/)
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie
Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.
Al, nieładnie, nieładnie. Avik z Lucy molestującą Bandou vectorami nie przystoi ministrantowi. Co do bycia najlepszym anime - znam mangę, anime początek, kiedyś jak czas pozwoli dokończę. Lecz ad rem - znam parę serii, które są dla mnie lepsze. Ale cóż, każdemu co jego.
Jeśli chodzi o mój, nie zamierzam już chyba nigdy zmieniać. Po prostu wg mnie każdy powinien mieć przypisany jeden własny, żeby ludzie mogli go z nim identyfikować. Zmiana awatara jest jak operacja twarzy - może i ładniejsza, ale ludzie cię już mogą tak szybko nie poznawać...
Mów mi Sih
Kanał IRC Tawerny RPG: [url=irc://irc.npircs.pl/tawerna-rpg]KLIK![/url] Link nie działa? Używaj Opery lub zainstaluj Chatzillę, jeśli używasz Firefoxa. PS.[url=irc://quakenet/tawerna-rpg]STARY KANAŁ TUTAJ[/url]
Heh. Ja też nie zamierzam często zmieniać ava. Rózowego cthulhu miałem ze 3 miechy
Ale teraz pod wplywem EL mam zmiany psychiczne, więc i avatar sie zmienił
Co do Akiry... powiem szczerze, ze podobało mi się, ale moim zdaniem EL jest nieco lepsze
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów Czerwona Orientalna Prawica
Za mało? 29 kb to potężny avatar chłopie. Co ty tam chcesz sobie powstawiać całe sceny walki? Znajdź sobie coś mniejszego (najlepiej swoje zdjęcie, patrz inni użytkownicy forum : P ).