Ja wyszperałem w necie mój obecny avik. Dla mnie ekstra. Niestety, musiałem go znacznie zmniejszyć na maksymalne wymiary forum. Jak by ktoś nie wiedział: To jest szkielet dzierżący dwie szable, który został powieszony (dalszej części stryczka nie widać).
Szkielet i plamy krwi? ;P Myślę, ze powinieneś też dodac podziruwaiony dres, na znak ze zginął heroicznie - z besjbolem w ręce
Avik fajny tylko w pomniejszeniu nic nie widać prawie... A zwłaszcza stryczka. myślałem, ze to jakiś licz który się unosi a on po prostu zwisa ;P
Śnieżysta równina, biały krąg księżyca,
Całunem przykryta nasza okolica,
I zawodzą w lasach brzozy w bieli całe.
Kto zginął tu? Umarł? Nie ja sam skonałem?
a hippie gandalf wszystkim sprzedal trawe i kwas! a ze po kwasie wszyscy mieli halucynacje to sie pozabijali, czytali runy, czynili ZLO, stawali sie punkami, itd
laRy pisze:a hippie gandalf wszystkim sprzedal trawe i kwas! a ze po kwasie wszyscy mieli halucynacje to sie pozabijali, czytali runy, czynili ZLO, stawali sie punkami, itd
oraz rewolucjonistami
Some say the end is near.
Some say we'll see armageddon soon.
I certainly hope we will.
I sure could use a vacation from this
dsadfga_atadf_a pisze:a Vircung otrzymal te ZŁĄ moc poniewaz odczytaj runy Carchmage! (:
A w runach pisze nic innego jak "Carchmage" : P Mój nick jest potężny, daje złą moc! XD
Śnieżysta równina, biały krąg księżyca,
Całunem przykryta nasza okolica,
I zawodzą w lasach brzozy w bieli całe.
Kto zginął tu? Umarł? Nie ja sam skonałem?
ten pan ma syndrom wybuchowej hulajnogi.. hyhy... (kto nie wie o co chodzi nech zajrzy tutaj CZYŃ ZŁO! (i przy okazju niech obejrzy teledysk CZYŃ ZŁO!))... ale runy Carchmage są nasycone moją ZŁĄ! energią.... a laRy ZŁO! pisze sie tak: ZŁO!