Czy forum się stacza?
-
- Tawerniana Wiewiórka
- Numer GG: 1087314
- Kontakt:
A mi jakos nie przeszkadza, ze nie ma juz mas postow, ktorych i tak nie czytalam (vide wspomniany temat '1').
Co do reklamy Forum, jak ktos zajrzy na najnowszy nr Tawerny, to zauwazy w menu linka do Forum. Tak wiec mamy reklame, ktora dociera do cztelnikow CDA, ale tylko do tych, ktorzy Tawerne czytaja. Inni nan niepotrzebni :P
Co do bannerow, to najlepiej robic reklame samej Tawerny, link do forum jest na naszej stronie. Jaki jest sens w reklamowaniu samego forum?? Przeciez nikt, kto nie zna TRPG, tam nie wejdzie, bo niby po co?
BTW. Dyskusje zastygaja, bo widocznie nikt nic ciekawego nie pisze :P
Co do reklamy Forum, jak ktos zajrzy na najnowszy nr Tawerny, to zauwazy w menu linka do Forum. Tak wiec mamy reklame, ktora dociera do cztelnikow CDA, ale tylko do tych, ktorzy Tawerne czytaja. Inni nan niepotrzebni :P
Co do bannerow, to najlepiej robic reklame samej Tawerny, link do forum jest na naszej stronie. Jaki jest sens w reklamowaniu samego forum?? Przeciez nikt, kto nie zna TRPG, tam nie wejdzie, bo niby po co?
BTW. Dyskusje zastygaja, bo widocznie nikt nic ciekawego nie pisze :P
Sblam! | "Orły są duże i tupią"
-
- Tawerniana Wiewiórka
- Kontakt:
Jakos mnie to nie dziwi, bo ja tez na stronke zadko zagladam, a zakladke z Forum mam caly czas otwarta w Operze. Ale prawda jest taka, ze ludzie na Forum trafiaja wlasnie ze strony.
Pisalam to wczesniej i sie (bez najmniejszego powodu) powtorze - w nowej Tawernie (mowa o zinie, nie stronie) jest juz bezposredni link do Forum, co powinno rozwiazac problem propagowania go i sciagnac wiecej ludzi, ktorzy beda pisac wiecej postow. Nie wiem dlaczego, ale mnie to przeraza ;)
Pisalam to wczesniej i sie (bez najmniejszego powodu) powtorze - w nowej Tawernie (mowa o zinie, nie stronie) jest juz bezposredni link do Forum, co powinno rozwiazac problem propagowania go i sciagnac wiecej ludzi, ktorzy beda pisac wiecej postow. Nie wiem dlaczego, ale mnie to przeraza ;)
-
- Bombardier
Runiqowi znów się komputer zepsuł, więc na forum zastój, bo nie ma na kogo narzekać.
Ale powiedzcie mi: Dlaczego nowi ludzie przychodzą, ale starzy odchodzą. Grono tych, co kiedyś pisali posty niemal w każdych tematach już się zmniejszyło. Nadal są takie osoby (MAd, Waltos, Dante, że o sobię nie wspomnę) które piszą, ale to są jednoski, a na liczniku mamy masę uzytkowników. Co się w takim razie dzieje? Może to forum upada? Dlaczego sesje sa porzucane? Czemu tematy umierają?
Warto to przemyśleć i odpowiedzieć na te pytania. Bo ta sprawa mnie intryguje.
Ale powiedzcie mi: Dlaczego nowi ludzie przychodzą, ale starzy odchodzą. Grono tych, co kiedyś pisali posty niemal w każdych tematach już się zmniejszyło. Nadal są takie osoby (MAd, Waltos, Dante, że o sobię nie wspomnę) które piszą, ale to są jednoski, a na liczniku mamy masę uzytkowników. Co się w takim razie dzieje? Może to forum upada? Dlaczego sesje sa porzucane? Czemu tematy umierają?
Warto to przemyśleć i odpowiedzieć na te pytania. Bo ta sprawa mnie intryguje.
-
- Trocheiczny Tawerniak
- Numer GG: 3654146
Racja... Mnóstwo nowych ludzi doszło, a starzy to umilkli... Hm, nie wiem co jest nie tak. Może czas na wielką mobilizację? (ale nie na wielki SPAM )
Śnieżysta równina, biały krąg księżyca,
Całunem przykryta nasza okolica,
I zawodzą w lasach brzozy w bieli całe.
Kto zginął tu? Umarł? Nie ja sam skonałem?
(Sergiusz Jesienin, 1925)
Całunem przykryta nasza okolica,
I zawodzą w lasach brzozy w bieli całe.
Kto zginął tu? Umarł? Nie ja sam skonałem?
(Sergiusz Jesienin, 1925)
-
- Marynarz
-
- Tawerniana Wiewiórka
- Kontakt:
Nie ma sensu odswiezac forum na sile. Jak sie ludzie beda chcieli udzielac, to beda to robic. I tyle.
A to ze sie przestaja odzywac... Widocznie tematy nie sa ciekawe ;)
A to ze sie przestaja odzywac... Widocznie tematy nie sa ciekawe ;)
-
- Majtek
- Kontakt:
No więc właśnie. Myślicie, ze dlaczego tutaj mam jakies 50 postów, a na forum mojej szkoły jakieś 170?Falka pisze:Widocznie tematy nie są ciekawe
Some say the end is near.
Some say we'll see armageddon soon.
I certainly hope we will.
I sure could use a vacation from this
Bullshit three ring circus sideshow of
Freaks
Some say we'll see armageddon soon.
I certainly hope we will.
I sure could use a vacation from this
Bullshit three ring circus sideshow of
Freaks
-
- Tawerniana Wiewiórka
- Kontakt:
To mi przypomnialo cytat z bash.org.pl
<Dragomir_> za duzo przed kompem
<Dragomir_> trzeba od czasu do czasu wyjsc
<Dragomir_> tam tez jest swiat
<Dragomir_> piekny, weosly
<Dragomir_> swiat
<Xion> gdzie? za firewallem?
<Dragomir_> za duzo przed kompem
<Dragomir_> trzeba od czasu do czasu wyjsc
<Dragomir_> tam tez jest swiat
<Dragomir_> piekny, weosly
<Dragomir_> swiat
<Xion> gdzie? za firewallem?
-
- Marynarz
- Kontakt:
są uży(szkodnicy)tkownicy którzy zaglądają na frum codzinnie... ba nawet kilka razy dziennie ale nie mają nic do powiedzenia... inni wręcz przeciwnie zaglądają rzadko ale piszą w wielu tematach... a to że tacy użytkownicy którzy pisza dużo nie spotykają sie już o tych samych porach nie znaczy że forum się stacza ale o tym ze niektórzy ają już jakieś ważniejsze rzeczy do roboty... a drugim argumentem jest to że mimo że są sprawy ważniejsze, są tyacy ludzie którzy o forum nie zapomnieli i ciągle coś piszą... chwalmy ich za to... a "młodziaki" niech czytaja i piszą (na forum)... kto wie może ktoryś z nich zostanie jednym z wyjadaczy tego forum...
-
- Marynarz
- Kontakt:
-
- Bosman
No to forum się nam stacza. Wpisywanie na Czarną Listę, gdy nie ma się argumentu, który można by użyć w dyskusji nie jest chyba zbyt dobrą zagrywką .AC pisze: Szelmon za:
Uważanie się za najmądrzejszego na świecie i uznawanie tego za najważniejszy i jedyny argument w dyskusji.
Poza tym Szelmon pisze zawsze sensowne argumenty w dyskusji i potrafi przyznac się do swojej niewiedzy w przeciwieństwie do AC, który opiera swoje wypowiedzi a bardzo niepewnych źródłach...
...
-
- Bosman
- Numer GG: 4159090
- Kontakt:
Nie wyjaśnił czym dla niego była II Wojna Światowa i Zimna Wojna. Zupełnie nie wiadomo czemu napisał o Pavciuuu, że ten nie rozumie historii.Szelmon pisze:A co ma piernik do wiatraka? Prosze przestan sie wypowiadac na temat II Wojny Swiatowej, bo widac ze ni w zab nie kumasz o czym piszesz.Pavciooo pisze:ale chodziło mi o to, że gdyby tak za wszelką cenę chcieli uniknąć rozlewu krwi to by się z nim pewnie jakoś dogadali, na szczęście tego nie zrobili i chociaż Hitlera usunęli od władzy, ze Stalinem niestety za bardzo się bali walczyć...
To bardzo miłe podejście w dyskusji, prawda? Żeby było zabawniej kontynuując swoje głupoty wyzywa dalej:Szelmon pisze:No tak, Irak jest dzisiaj kraina marzen i nie ma w nim terrorystow, Afganistan tez. Jest wspanialym wyzwolonym krajem. Nie panuje w nim totalny chaos, i niespotykana nigdy wczesniej eskalacja przemocy. Twoja glupota jest porazajaca. Tylko tyle mam ci do powiedzenia w tym temacie.
Nie wspominając o przyjacielskim stosunku osobnika, który zwie się Yacek:Szelmon pisze:Wiekszosc wyzszych duchownych? O jakich to duchownych mowisz? O tych moze ktorych za najwyzszych uznaja amerykanie? O ekstremistach o ktorych brzecza bez ustanku media, i ktorych ciagle pokazywanie w telewizji jest na reke USA? Oni stanowia zaledwie promil wsrod islamskich duchownych na swiecie. To tak jakbys wszystkich najwyzszych duchownych kosciola nazwal pedofilami, gwalcicielami, rasistami i zlodziejami. Twoja glupota jest przerazajaca. Tyle.
A podpis jego: Jedyną kompletną rzeczą na tym świecie są kompletni idioci.Yacek pisze:A słyszałeś o My Lai ? Chyba się spóżnilem, bo jakby AC zrezygnował. A podsumowanie ? Raczej podpis jest podsumowaniem.
Niestety moderatorzy nie reagują i to jest smutne, bardzo smutne. Łatwo wyzywać ludzi od idiotów i mówić jaką nikłą mają wiedzę, ale co komu po tym? Czuje się lepiej? Szkoda, że niektórzy poprawiają swoje beznadziejne życie wyżywając się na nieznanych ludziach na forach. I szkoda, gdy moderatorzy nie reagują.
-
- Buńczuczny Tawerniak
- Kontakt: