Dziś właśnie Hiku (przez przypadek) odbierał poród (a miał tylko akwarium wyczyścić
 ). Cztery małe chomiczki są do 'zobaczenia' w wątku z fotkami

Sto lat Ouz.
 Sto lat Ouz.

Ale fajna fretka
 Ale fajna fretka

Szczególnie teraz, w tym jakże niecodziennym stanie
 Szczególnie teraz, w tym jakże niecodziennym stanie  Przede wszystkim dużo zdrowia, zero stresu i w ogóle wszystkiego, co potrzebne, by cieszyć się życiem i tym małym upiorkiem (albo fretką, jak kto woli
 Przede wszystkim dużo zdrowia, zero stresu i w ogóle wszystkiego, co potrzebne, by cieszyć się życiem i tym małym upiorkiem (albo fretką, jak kto woli  )
 ) 

Więc teraz Glutek został przechrzczony na fretkę? o_O Lolz!
 Więc teraz Glutek został przechrzczony na fretkę? o_O Lolz! 

Kajtek stary druhu, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Akurat dzisiaj postanowiłem wpaść na tawernę i widzę, że nawet szczęśliwie
 Kajtek stary druhu, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Akurat dzisiaj postanowiłem wpaść na tawernę i widzę, że nawet szczęśliwie  Mogę się tylko dołączyć do życzeń.
 Mogę się tylko dołączyć do życzeń.

Może nie byłem dla Ciebie zbyt miły, ale w sumie na Tawernie dla nikogo nie byłem miły ;> Zresztą w sumie to nie sposób Cie jakoś szczególnie nie lubić, tak trzymać ;]. W każdym razie - wszystkiego najlepszego, joł, elo, joł! ^^"
 Może nie byłem dla Ciebie zbyt miły, ale w sumie na Tawernie dla nikogo nie byłem miły ;> Zresztą w sumie to nie sposób Cie jakoś szczególnie nie lubić, tak trzymać ;]. W każdym razie - wszystkiego najlepszego, joł, elo, joł! ^^"

Sto lat!
 Sto lat!

Czuje się zasczycony..Jedna z niewielu osób które kojarzę z fTRPG
Spoko....btw. sorki za ubicie sesji na Dzikim Zachodzie, brak czasu mnie napadł :/

Na przyszłość nie zestawiaj ze sobą zbyt blisko wyrazów "koń" i "bić"kajtek Raulin pisze:No 12 mi uderzyła...
Stary ze mnie koń...
 . Taka dobra rada. A w szczególności unikaj tego na sesjach...
 . Taka dobra rada. A w szczególności unikaj tego na sesjach...