Alucard pisze:Dobra Alucard... nie słodź, nie słodź
Hmm... święte słowa Ale i tak dziękuję za komplement Chyba nie będę go zmieniać, zapewne się ludzie do niego przyzwyczaili i nie będę ich wprowadzać w zakłopotanie, jakie ja zawsze mam, kiedy ktoś avika zmienia:
'E... a kto to jest i czemu pisze na mojej sesji? o_O'
Z racji tego ze powoli zzywam sie z forum tak samo jak kiedys z adamantytowa wieza i lucid forem, wrzucilem podpis, i avka-moj ulubiony komiks;).Garfielda po raz pierwszy dostalem lata temu, a teraz mam go ponad 20 tomikow;).Poza tym czytam na oficjalnej stronie, zaczalem niedawno i zostalo mi tylko 26 lat xD
Garfield rządzi... Bawiłem się kiedyś w komiksy, fora z nim itd. Fajna postać, ale po paru latach zabawy już tak nie bawi jak na początku więc zrobiłem sobie chwilę przerwy, by już niedługo znów się móc śmiać do rozpuku, przy komiksach.
Deep, kurcze, zmień avatara... Ten Slash za poważny na ciebie, zawsze jakiś fajtłapowaty kot, pokraczny pająk... Jakieś takie wesołe rzeczy miałeś, aż tu nagle poważny Slash. Jakoś ciebie przez to na forum nie mogę skojarzyć.
"Nie wiem na co będzie trzecia wojna światowa, ale czwarta będzie na pewno na maczugi." Albert Einstein
pajaka albo garfielda-kot wyglada dla mnie tak jakos obco, garfielda nie tlumacze a pajak wyglada mi na cos w rodzaju moich wspanialych budowli i przedmiotow zrobionych z tego co akurat mialem w piorniku xD.ostatnie 3 dni co lekcja robilem "Dźgacza"-rozkrecony dlugopis, pare kredek, 2 olowki, gumka recepturka, drut, 2 papierki, 2 pedzle i juz mamy przyrzad o bardzo niskiej wytrzymalosci, dlugosci rakiety do bambingtona, a wykonany zeby nie rzucac gumka, gdy chce sie dowiedziec ktora godzina xD.Najbardziej mnie rozwalilo, gdy wracalem ze szkoly, w rece "Dźgacz wersja 5", idzie jakis gruby mlody
-"Ale frajer!Co ty !@#$% zrobiles?!"
zaszczycilem go tylko usmiechem, to bylo jeszcze lepsze od spojrzen ludzi na mnie xD
EDIT:Ja widze jednego pajaka^^
Ostatnio zmieniony sobota, 22 września 2007, 10:01 przez Gurewicz, łącznie zmieniany 1 raz.
Wiesz Deep ja lubię pająki. Tamten rysunkowy był taki... milusiński.
Zaś jeśli chodzi o gitarzystę rockowego to... cóż sądze po prostu, że pajączek był fajniejszy.
Aha i oczywiście Garfield jest super.
Ostatnio bardzo mało sesji się tu gra... ciekawe dlaczego?
Odnosi się wrażenie, że to forum wymiera
Ostatnio edytowano piątek, 30 luty 2012, 14:76 przez Mekow, łącznie edytowano 28 razy