Najlepszy MMORPG

-
- Szczur Lądowy
- Kontakt:

-
- Mat
- Kontakt:

-
- Tawerniana Smoczyca
- Kontakt:
Nie wiem dlaczego, ale zupełnie pominięto Ragnarok Online...
Jak dla mnie bardzo smaczny kąsek- oczywiście dopóki się gra na darmowych serwerach...
Grafika jest przyjemna dla oka(o ile ktoś lubi anime
), potworki ciekawe, poziomy trudności zróżnicowane, generalnie- poprostu bardzo przyjemna rzecz...
(zalecane łącze lepsze niż 50Kb/s ;p )
Jak dla mnie bardzo smaczny kąsek- oczywiście dopóki się gra na darmowych serwerach...
Grafika jest przyjemna dla oka(o ile ktoś lubi anime

(zalecane łącze lepsze niż 50Kb/s ;p )

jak to co?
najlepszy jest RUNESCAPE pocinam w niego od 3 lat (!) i nie nudzi sie (tylko na darmowce) teraz kupilem membersa i jest bosko!!! wszystkim polecam

-
- Marynarz
- Kontakt:
heh... nie zapominajcie że obecniej (moim zdaniem) najlepszym a jednocześnie najdroższym jakiego doąd widziałem jest WoW.... to co mnapisali w CDA to prawda...: minusy... !. faktycznie uzależnia..."...ja pier**** jak dał mi zagrać to musiał mi grozić że prąd odłączy od kompa bo nie mogłem się od niego oderwać... teraz szukam sposobu by zagrać na darmowych/nielegalnych serverach
... ale poczekajmy aż zapał ochłonie i blizzard zdecyduje sie zało.żyć gegalne darmowe servery... hm.. teraz czekam aż kumpel mi przyniesie Ultime... podobno też fajna darmowa gierka... zobaczymy...

-
- Tawerniany Emeryt
- Numer GG: 0
- Kontakt:
heh glVircung pisze:teraz szukam sposobu by zagrać na darmowych/nielegalnych serverach... ale poczekajmy aż zapał ochłonie i blizzard zdecyduje sie zało.żyć gegalne darmowe servery...
blizz nigdy nie zalozy darmowych serverow wowa (no chyab ze zrobia wow 2 ;P)
spis wszystkich "najlepszych" (rofl) darmowych serverow byl swego czasu na http://www.blizzhackers.com ale blizz dobral im sie do d**y i juz niestety tam nie ma =]
ic ic grac na darmowe, mniej retardow na oficjalnych ^_-
kra.

-
- Marynarz
- Kontakt:
hehe poprawka.. dobrałem sie już to tego ******* WoWa
już gram... jest naprawde zaje**** ale szkoda ze te darmowe servery są tak ubogie.... tak mało ludzi.. mało potworów.... ale nawet i tak sie zajeb*** gra... pozdro dla wszystkich którzy przewalają blizza... nie dajmy sie wykorzystać... heh jak zobaczyłem WoW-a to powiedziałem wow 

-
- Tawerniany Emeryt
- Kontakt:
hehe, gratz... o.OVircung pisze:hehe poprawka.. dobrałem sie już to tego ******* WoWajuż gram... jest naprawde zaje**** ale szkoda ze te darmowe servery są tak ubogie.... tak mało ludzi.. mało potworów.... ale nawet i tak sie zajeb*** gra... pozdro dla wszystkich którzy przewalają blizza... nie dajmy sie wykorzystać... heh jak zobaczyłem WoW-a to powiedziałem wow
nie dajmy sie wykorzystac! tak, nie placmy za piwo, nie placmy za jedzenie, nie placmy za nic! nie dajmy sie wykorzystac... O.o
kra.

-
- Marynarz
- Kontakt:
Ale czy za roztrywke trzeba aż tak słono płacić ?? no beż przesady... Blizzard może dać płacone konto ale beż przesady... ponad 100 zł za miesiąć ??Napewno znalazło by się duuuużoooo więcej osób którzy graliby w WoWa gduby abonament byłby tańszy.... więc nawet Blizzard mógłby zarobić owiele więcej wproeadzając tańszy abonament... więc wiec gry sieciowe mają byc dla dorosłych którzy zarabiają większą kasę?? bo wątpię by dzieciaki byłoby stać na samodzielne opłacenie konta... chyba że mają bardziej zamożnych rodziców którym około 130 miesięcznie nie zrobi różnicy...i czy wszystkie dobre sieciowe gry muszą być płatne ?? nie... ot np Diablo... dobre... tanie... na sieć i nie... i co ważne darmowe...
Delur... na jakim serverze grasz?? bo ja też gram =)

-
- Tawerniany Emeryt
- Kontakt:
waffles have been rofledVircung pisze:Ale czy za roztrywke trzeba aż tak słono płacić ?? no beż przesady... Blizzard może dać płacone konto ale beż przesady... ponad 100 zł za miesiąć ??Napewno znalazło by się duuuużoooo więcej osób którzy graliby w WoWa gduby abonament byłby tańszy.... więc nawet Blizzard mógłby zarobić owiele więcej wproeadzając tańszy abonament... więc wiec gry sieciowe mają byc dla dorosłych którzy zarabiają większą kasę?? bo wątpię by dzieciaki byłoby stać na samodzielne opłacenie konta... chyba że mają bardziej zamożnych rodziców którym około 130 miesięcznie nie zrobi różnicy...i czy wszystkie dobre sieciowe gry muszą być płatne ?? nie... ot np Diablo... dobre... tanie... na sieć i nie... i co ważne darmowe...
lmao
130 miesiecznie? aheaehaheaheaheahea
skad ty masz te informacje?

miesiac wowa kosztuje 13 euro co na "nasze" jest troche ponad 50 zl
tak, za rozrywke trzeba placic... czemu jak idziesz do kina to placisz?
diablo jest darmowe bo jest stare, teraz sa takie czasy ze kazdy dobry mmorpg jest platny...
kra.

-
- Kok

-
- Tawerniany Emeryt
- Kontakt:
to moze inaczej:laRy pisze:z tym to sie niezgodze. diablo jest darmowe, bo takie zawsze bylo! kupujesz plytki i grasz na singlu i na multi bez dodatkowych kosztow!goki pisze:diablo jest darmowe bo jest stare, teraz sa takie czasy ze kazdy dobry mmorpg jest platny...
czy jak wyszlo diablo to byly platne mmorpgi etc? niebardzo...
diablo jest darmowe bo jest stare
gdyby teraz wyszlo diablo 3 i bylo multiplayer only na 90% bedzie platne ;P
kra.