Byłby ktoś tak miły i znalazł dla mnie avek z Emmą?
Nagrodą..będzie..hmm...niech pomyśle...nagroda niespodzianka...
żartowałem...w nagrode dam...dobra później się zastanowię...
Jeśli komuś nie cche sie szukac to może mi sam zrobić(z Emma of cors ) lub dać lunka do strony a avatarami.Google wysyła mi rózne wirusy i dlatego z nieg nie korzystam
Solarius Scorch pisze:A, więc to Emma Watson! A wiecie, że ostatnio stała się pełnoletnia? ^_^
Stary, a ja myślałem że wiem jak wygląda Emma Watson, dobrze że nie jestem sam.
Deep pisze:a ci co uważają, że Emma jest ładna muszą mieć nie po kolei w głowie
Bo płaska jest. Plakat do "HP i zakon feniksa" został wyretuszowany i zwiększyli jej miseczkę, a sam plakat trafił do najsłynniejszych fake'ów świata.
Według "rule 34" oto awatar...
Z oczywistych względów nie mogłem zamieścić całego obrazka. Administratorów proszę o nie usuwanie tego wulgarnego posta, obiecuje poprawę
kajtek Raulin pisze:I to się tylko liczy? Czy Ty w kobietach zauważasz tylko jedno?
Ty mnie trollu nie prowokuj, dobrze wiesz że mówię o czystej fizyczności, miłość to inne klocki.
Avatar może być, teraz przynajmniej wiadomo o kogo chodzi. Tylko będziesz trochę dziwnie z nim wyglądał.
Może i ona nie pełnoletnia, ale jak widać po poście Force'a, całkiem legalna.
Ale ale, wracając (nim wgłębię się w dywagacje o cyckach Hermiony i komu się podobają, a komu nie): fajnie mieć czasem odmianę, ale będzie mi brakować starego awatara Kajtka. Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś powróci. Z drugie strony czasy się zmieniają, ludzie się zmieniają... Może i trzeba go zostawić w przeszłości?
Niech zostanie wklejony w podpis tak jak to BLACKs wymyślił. Wtedy wszyscy będą pamiętać. Swoją drogą gdybym ja tak zrobił ze swoimi poprzednimi avatarami to tawerna przekroczyłaby limit transferu w godzinę.
Czego żeś się tak tej Hermiony uczepił? Kajtek... My mamy przyciągać nowych użytkowników, a nie odstraszać. Czyli generalizując, to ona nie jest brzydka, ale moim zdaniem ogólnie wstawiając facjaty aktorów do avatara jest... czymś złym. Nie podoba mi się to, daje się nie coś od siebie tylko nie wiem... reklamujesz kogoś?? Nie oto mi chodzi (brakuje mi słowa), ale jest to takie nie swoje i... bez uczuć... takie takie... fe i bue...
"Nie wiem na co będzie trzecia wojna światowa, ale czwarta będzie na pewno na maczugi." Albert Einstein
Za dużo nabadźganego badziewia w tle. No przynajmniej widać, że to Emma. Ale IMHO faceci z avatarami kobiet... - to nie jest dobre (no chyba, że takich kobiet, jakich administracja zabrania pokazywać ).
Deep pisze:Za dużo nabadźganego badziewia w tle. No przynajmniej widać, że to Emma. Ale IMHO faceci z avatarami kobiet... - to nie jest dobre (no chyba, że takich kobiet, jakich administracja zabrania pokazywać ).
Zgodzę się, że faceci powinni wyglądać jak faceci Metroseksualizm Podobnie z podszywaniem się pod gwiazdy. Ok, pani Watson jest niczego sobie, ale bez przesady. Już lepiej wstaw sobie ją w podpis, jak Ci zależy, żeby cały świat ją widział.
Mów mi Sih
Kanał IRC Tawerny RPG: [url=irc://irc.npircs.pl/tawerna-rpg]KLIK![/url] Link nie działa? Używaj Opery lub zainstaluj Chatzillę, jeśli używasz Firefoxa. PS.[url=irc://quakenet/tawerna-rpg]STARY KANAŁ TUTAJ[/url]
Deep pisze:Za dużo nabadźganego badziewia w tle. No przynajmniej widać, że to Emma. Ale IMHO faceci z avatarami kobiet... - to nie jest dobre (no chyba, że takich kobiet, jakich administracja zabrania pokazywać ).
Każdy ma jakieś swoje marzenia. Gorzej, jeżeli nie wiadomo czy użytkownik to facet czy babka. Pamiętacie jak to było z Brzozą? Ile musiał się nagadać, że jest chłopakiem
Wilczy Głód pisze:
Ale IMHO faceci z avatarami kobiet... - to nie jest dobre
EKHM! Co to ma niby znaczyc?!
Nic, nie przejmuj się Ty nie masz kobiecego avatara, tylko dziecinny. Ale ja wiem, że lubisz mangowe miśki, kotki etc to Cię nie będę z tego powodu piętnować :>
Deep pisze:A zmienie se na jakiś czas avatarka
Aleś pojechał w anielskie klimaty Normalnie nie poznaję Cię