Fajny avek...
@Falka
Mi najbardziej podobał sie ten na,którym widniała wiewiórka z taka klatą wystawioną...

@Deep
Twój avek rulezuje i kropka!

Z chęcia bym cos napisał i Ci wysłał aby choc w połowie ulżyc twym mękom, ale zrozum... wczoraj kupiłem podręcznik do Wilkołaka... i nowe nuklearne kości... a jutro gram nockę z drużyną... i nie moge się po prostu wczuć w twą sytuacjęBLACKs pisze:Mojej tesknoty za ojczyzna (a raczej podrecznikami i kostkami) nie da sie wyrazic w jednym poscie. Do tego potrzeba poety i opaslego tomu (Alucard, skusisz sie? : D)
Bracie mój...BLACKs pisze:Ciekawostka jest fakt, ze poza ubraniami do UK wybralem sie z "Poezjami" Slowackiego i... niczym wiecej.
Mieszkasz w kraju ktory nigdy nie znajdowal sie pod brytyjska okupacja. Co wcale nie nie usprawiedliwia Twojej ignorancji. Widzisz, Imperium Brytyjskie zniewolilo pod swym jarzmem wiele krajow. I nie bylo to lekkie jarzmo. Zeby daleko nie szukac, ja mieszkam w kraju, ktory pod Angielskim zaborem znajdowal sie prawie 800 lat. Rzeczy, jakich dopuszczali sie tu Angole, nie powstydzili by sie najbardziej zwyrodniali hitlerowcy. Czesc tego kraju nadal jest okupowana i jeszcze nie tak dawno temu brytyjscy zolnierze zabijali w tej czesci cywilow, a nawet dzieci. Poczytaj o tzw. "Troubles", poczytaj o Wielkim Glodzie w Irlandii i o tym co w jego czasie robili Brytyjscy panowie, doedukuj sie nieco, i moze przestaniesz sie dziwic jak komus sie moze union jack zle kojarzyc.Tevery Best pisze: Co ty masz do Union Jacka? Mi się on jakoś szczególnie negatywnie nie kojarzy...
To zaden wylew wrogosci. Po prostu flaga ta mnie zniesmacza. Sami Anglicy przestali jej naduzywac i sklonili sie w strone swojego czerwonego krzyza na bialym tle (chocby na meczach). Union Jack jest symbolem podboju i imperialnego buta, pod ktorym cierpieli niewinni. Tak mnie jakos tknelo, ze skoro wszyscy czepiaja sie symboli Trzeciej Rzeszy czy ZSRR, to czemu ja mialbym sie nie czepic symbolu tego akurat ciemiezyciela. Szkocja, Walia, Anglia i Irlandia Polnocna maja wlasne flagi, wszyscy (oprocz Anglikow) leja na Union Jack. No ale skoro BLACKs cierpi okropne katusze na wygnaniu, to nie odmowie mu prawa do avatara, ktory wielu ludziom wlasnie z cierpieniem i katuszami sie kojarzyTevery Best pisze:Po prostu zdziwiłem się, że prowadzi to do wylewu wrogości na symbole brytyjskie. Zwłaszcza u Polaka (bo Bogiem a prawdą naprawdę wyczuleni jesteśmy tylko na własną krzywdę... jak kampania wrześniowa).
Tia, Angole ssa, Anglia ssie. Co drugi Anglik / Francuzka / Indian pyta sie mnie w sklepie przy kasie, czy jestem Polakiem. Mimo ze posiadam umiejetnosc jezyka demonicznego na +20 (tj. angielskiego), kazdy rozpoznaje mnie po akcencie. Chociaz, ciekawe znajomosci da sie nawiazac ^^.Angole ssą, Szkoci i Irlandczycy są the best!
Poprzedni, tj. Rycerz Banan ?. Poza tym zawsze podobał mi się poprzedni avik Czarnucha
Tylko nadal nie wiem na jakim Syfie on jechał.Arxel pisze:Rycerz bananek był elo