Z tym Potterem to rzeczywiście przesadzili-gość ma jakieś kilkaset lat mniej od gościa (Czarnoksiężnika ) i niby ma od niego większą moc..
hmm... to nawet logiczne nie jest
Ale żeby nie odbiegać od tematu:
Rzeczywiście ktoś kto długo miał tego samego Avka do trudno przyzwyczaić się do jego nowego....
Nadal uważam że nowy Avek Falki jest fajny-Stary był fanjiejszy <o dziwo>
Co do avka Falki - wybacz najmocniej ale w ogóle do mnie nie przemawia, ten starszy był taki naturalny, tchnący wręcz samą osobę Falki (: A ten? Bue... Sztuczna bojowa wiewórka... coś dla dewiantów.
Awatary w ogóle są bnardzo fajne jeśli uosabiają użytkownika. Niechaj przykładem będzie mój sweetaśny avek - chcecie czy nie - tak wyglądam w realu ^^
Pan_Feanor pisze:Ta wiewiórka ma dziórki <WY ZBOKI!> czy bycie dziórawą jej nie przeszkadza w szerzeniu rozwałki.
A co to jest DZIÓRA?? Taka bardziej perwersyjna wersja dziury?
Wilczy Głód pisze:Hmm... nie chcę się czepiac, ale to chyba nie jest takie zwykłe bikini. Ja wiem, że się nie znam i w ogóle, ale w życiu nie widziałem bikini z naramiennikami w komplecie...
To już widzisz. Do nabycia w każdym sklepie z artykułami sado-maso
Phoven pisze:Co do avka Falki - wybacz najmocniej ale w ogóle do mnie nie przemawia, ten starszy był taki naturalny, tchnący wręcz samą osobę Falki (: A ten? Bue... Sztuczna bojowa wiewórka... coś dla dewiantów.
Czyli ma szansę się przyjąć... Zresztą skąd wiecie, który avatar oddaje lepiej naturę Falki - normalna wiewióra czy perwersyjna wiewióra? Może niech sama powie Zresztą - nieco perwersyjna lisica już była i nikt nie narzekał Dlatego na nową wiewiórkę stękać nie będę
Przypominam że najbardziej kręci to co tajemnicze i niewidoczne a jednocześnie dające sugestię czegoś obiecująco miłego. I nikt nie lubi myśleć o kłaczkach na biuście. Chyba że ty jawny prowokatorze obywatelu Heim.
Falka pisze:Wiewiórka w niby-metalowym bikini mi się znudziła. Jak się nowa podoba?
Jak dla mnie rulezuje. Ukradłam ją z last.fm, z cudzego awatara.
Nieładnie tak, czytają to nieletni Fajna, choć mam niepokojące wrażenie, że tamta wiewiórka w stalowym bikini lepiej współgrała z zainteresowaniami co niektórych (znaczy perwercha, kobiety w pełnej płycie etc ). Ciekawe tylko, ile ta wytrzyma, zanim Ci się znowu nie znudzi Jakby co, to fajna jest ta wiewiórka, co ją masz na last.fm (tak, ta z obłędem w wiewiórczych oczach) i by tutaj nawet pasowała
Ravandil pisze:Jakby co, to fajna jest ta wiewiórka, co ją masz na last.fm (tak, ta z obłędem w wiewiórczych oczach) i by tutaj nawet pasowała
LOL Ta na last.fm kiedyś baaaardzo długo byla właśnie na tawernie dopiero później wylądowała na na last.fm. Falka zmieniła swojego awatarka dopiero po 1000 poście, przedtem wszystkich straszyła niebieskim potworkiem.
Ravandil pisze:Jakby co, to fajna jest ta wiewiórka, co ją masz na last.fm (tak, ta z obłędem w wiewiórczych oczach) i by tutaj nawet pasowała
LOL Ta na last.fm kiedyś baaaardzo długo byla właśnie na tawernie dopiero później wylądowała na na last.fm. Falka zmieniła swojego awatarka dopiero po 1000 poście, przedtem wszystkich straszyła niebieskim potworkiem.
Moja mea culpa Jak Falka miała 1000 postów to... nawet nie wiem co wtedy robiłem Pierwszy avatar Falki jaki widziałem to była ta ruda lisica zaraz przed świętami... Widać, że za krótko tu jestem Widać też, że Falkowe avatary coraz szybciej się zmieniają... ale to akurat nie jest nowa tendecja
Trankvilus pisze:Hmm... A ja pogratuluję avatara Jokemaster'owi. Nie wiem, czy w języku rosyjskim funkcjonuje takie słowo, jednak sam pomysł jest niezły:]
O, Bogowie...
Czy ludzie nigdy nie zrozumieją że cyrylica to alfabet a nie synonim języka rosyjskiego? :/
Pozwolę sobie rozwiać twoje wątpliwości - słowo "хуй" jest w języku rosyjskim równie często stosowane w jak w polskim.
Nawet swego czasu po necie krążyła niezwykle ambitna piosenka pod tytułem "Xуйня".
Bóg na Krzyżu był tylko kolejną religią, która uczyła że miłość i morderstwo są nierozłącznie związane - że w końcu Bóg zawsze pije krew
Wiewiórka z tobołkiem zostanie tak długo, aż nabiję 2000 postów. A potem wracam do starej - albo blondyny, albo 'dunk squirrel' (jeszcze nie zadecydowałam). Bo zapomniałam, że blondi miała zostać przez 1000 postów.